μπανιο μωρου σκυλου

elimou

Member
26 Ιουνίου 2010
21
0
Αθήνα
παιδιά καλησπέρα.έχω ένα κουταβάκι κοκεράκι κια μ'ενδιαφέρει να μάθω τη συχνότητα μπάνιου.μου είπαν 1 φορά.μήπως τώρα το καλοκαίρι θέλει παραπάνω;

1 φορά το μήνα.ξέχασα να διευκρινήσω

...........................................................................................................................................................................

Έγινε αλλαγή τίτλου από "μπανιο μωρου" σε "μπανιο μωρου σκυλου" από admin.

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Κσι εγώ θα έχω ενα σκυλάκι σε λίγο καιρό.. Τα σαμπουάν που είδα στα μαγαζιά δεν μου γέμισαν το μάτι να σας πω την αλήθεια... νεράκι σκέτο και πολύ είναι .. το δικό μου είναι 1,5 μηνών... δεν το βλέπω για μπάνιο

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Gerasimos82, μπανακι αφου τελειωσει με ολα τα εμβολια, λενε. εγω εκανα της μικρης οταν ηταν 5 μηνων κι αυτο επειδη επαθε αλλεργια απο το σκαλιμπορ αλλιως θα χρονιζε, χαχα!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
καλο ειναι να κανουν μπανακι και μικρα ωστε να συνηθισουν την ολη διαδικασια ωστε μετα να μην παλευετε μεσα στο μπανιο να καθησει με τα νερα και τις σαπουναδες.τωρα ποτε ακριβως δεν ξερω μαλλον μετα τα εμβολια(παει καιρος που ειχα κουταβι και δεν θυμαμαι καλα)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Gerasimos28, σαπουαν παρε αυτο που ειναι για μωρα.Τωρα το καλοκαιρι ενα μπανακι με απλο νερο, χωρις σαπουαν, ισα ισα να δροσιστουν ειναι μια χαρα..Εμενα το απολαμβανει καθεται και κουναει την ουρα του.Με σαπουαν οταν τελειωσει τα εμβολια..1 φορα το 2μηνο.

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Επισης να πρωτιμησεις ώρες που έχει ζεστη (πρωι- μεσημερι).
Καλως να τη δεχτεις!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Gerasimos28, σαπουαν παρε αυτο που ειναι για μωρα.Τωρα το καλοκαιρι ενα μπανακι με απλο νερο, χωρις σαπουαν, ισα ισα να δροσιστουν ειναι μια χαρα..Εμενα το απολαμβανει καθεται και κουναει την ουρα του.Με σαπουαν οταν τελειωσει τα εμβολια..1 φορα το 2μηνο.
Οταν του λες σαμπουάν για μωρά, τι εννοείς;
Επίσης, γενικώς το κατάβρεγμα με σκέτο νερό, δεν ξεβρωμίζει. Μη σου πω, πως μυρίζει μετά η βρεγμένη γούνα...
Αν μιλάμε για καθαριότητα δηλαδή. Αλλο όλη την ώρα ένα βρεγμένο πανάκι, για πατούσια και λοιπά επείγοντα σημεία και άλλο καθιέρωση μπουγελώματος αντί κανονικού μπάνιου με σαμπουάν.

Last edited: