..μια χαρη!

spyrosma

New Member
23 Νοεμβρίου 2010
1
0
Γεια σας!:)

Συνχαριτηρια για το forum σας!
Γραφω γιατι εχω βρει παραπολλες ενδιαφερον φωτογραφιες εδω και σκεφτομαι να κανω ενα ημερολογιο με φωτογραφιες. Δεν ειμαι σιγουρος αν θα χρειαστω καποια αδεια για να προχωρισω στην εκτυπωση αλλα αφου δεν ειναι για το εμποριο, αλλα για προσωπικους λογους και δεν βαζω ανθρωπους....πιστευω να ειμαι cool.

Ευχαριστω!!

Σπυρος

Last edited by a moderator:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γειά χαρά. Αν καταλήξεις στις φωτο που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς για λόγους ευγενείας (αφού δεν είναι για εμπόριο) να ζητήσεις την άδεια απο τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες και να ανεβάσεις ένα αντίτυπο στο φόρουμ να το πάρουμε και όλοι. Μου αρέσει η ιδέα σου :) Να δούμε τι θα σου πουν και οι άλλοι !!
Χμ.....ποιός μήνας μου ταιριάζει άραγε.....:rolleyes:

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
συμφωνω.δεν ειναι μονο λογοι ευγενιας.πρεπει να ρωτησεις....να δεις αν τελικα,οπως λεει κ ο τιτλος του θεματος σου,θα σου κανουν την χαρη κ θα σε αφησουν να τις χρησιμοποιησεις. ;)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Άσε που άμα ρωτήσεις μπορεί να σου δώσουν και τις φώτο σε καλύτερη ανάλυση αλλά να διαθέσεις και σε αυτούς (ή σε όλους εδω μέσα) το ημερολόγιο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ετσι κ αλλιως νομιζω οτι ο φιλος θα το μοιρασει!θα μπορουσε να τις παρει κ να μην πει κ τιποτα!προφανως οπωτε,δεν εχει κανενα προβλημα με το να μας το δωσει!χαρα του κ χαρα μας να μοιραστουμε την συνθεση του!αντε κ ηθελα ενα ημερολογιακι με σκυλια!ελπιζω να το κανεις 2011!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Eγω παλι, γιατι νομιζω οτι μετα την επεξεργασια του αρχικου post, δεν θα ματαξανακουσουμε απο τον spyrosma.....:cool::cool:...

Πολυ αργα γραφω....

Last edited: