μια χάζη ερώτηση

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
τα σκυλιά και οι γατες με την σκόνη από την αφρική που ήρθε η και τώρα που έχουμε ελάχιστο καπνό από το ηφαίστειο επηρεάζονται? και αν ναι ποσο ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θές μια χαζή απάντηση ή βρίσκεις και μόνος σου???

πάντως μην φοβάσαι-δεν είναι δα και νέφη απεμπλουτισμένου ουρανίου απο την βομβαρδισμένη Σερβία ούτε και διοξίνες απο καυση λαστιχων και μπαταριών ούτε κλπκλπκλπ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Προφανώς όσο επηρεαζόμαστε εμείς, άλλο τόσο επηρεάζονται κι αυτά. Αφού επιβιώνουμε εμείς... Αλλωστε, τι να κάνουμε; Να κλειστούμε στα σπίτια μας ή να κυκλοφορούμε με μάσκες... πάλι... Στο τέλος θα γίνουν απαραίτητο αξεσουάρ.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το να μας πειράζει η σκόνη απ την αφρική και η ηφαιστειακή τέφρα απο την ισλανδία
ενώ αναπνέουμε της παναγιάς τα τέτοια και του χριστού τα φρύδια 24 ώρες το 24ωρο
...
τι να λέμε...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδιά εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο μόνος που αντέχει σε διάφορα τέτοια περι σκόνης κλπ. είναι το χάμστερ μου....Χώνεται κατω από τα ροκανίδια και κοιμαται....αρα αφού αναπνέει από εκεί κάτω σίγουρα το νέφος και τα λοιπά δεν το επηρεάζουν!!!χιχιχι!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εμάς η σκόνη από την Αφρική επηρέασε κυρίως το Μπρούνο που όπου ακουμπούσε στην αυλή γινόταν καστανοκόκκινος. Αλλά κι αυτό δε φάνηκε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα, είναι άλλωστε γνωστός λεχρίτης!!! :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παντως εσας τους απο πανω μου ^ στη Σερβια, δεν βλεπω να παθατε και τιποτα. Μεχρι και ποδηλατο κανετε! :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.042
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παντως εσας τους απο πανω μου ^ στη Σερβια, δεν βλεπω να παθατε και τιποτα. Μεχρι και ποδηλατο κανετε! :p
Ναι, ενω περιμενα ο σκυλος μου να εχει τουλαχιστον 2 ουρες, 4 αφτια και 5 ποδια! :D
Η αληθεια ειναι πως μερικες φορες το παραχ..... στις ειδησεις.