μια μεγαλη μερα για εμας σημερα!!

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
καλησπερα..εχω εναν πιτμπουλακο 6 μηνων τον εκτορα και σημερα ενιωσα πως εχω επαφη μαζι του ολοκληρωτικη!δηλαδη στη βολτα μας καναμε ΒΥ σε ενα χωρο με διπλα δρομο με αμαξια,φασαρια,καφετερια κλπ και ο μικρος ηταν απολυτα συγκεντρωμενος.ειχα ενα ξυλο πηδουσε να το παρει του ελεγα "αστο" το αφηνε!!καθοταν και κατω ξαπλωνε και περιμενε μεχρι να του το ξαναπεταξω.ειχα μεινει αφωνη.και στη βολτα περπατουσε διπλα μου και με κοιτουσε στα ματια αρκετες φορες οταν σηκωνε το βλεμμα του..τι να πω παιδια μπορει να ακουγεται αστειο αλλα σημερα αισθανθηκα πως μπορω ολα να τα καταφερω...τοοοοοοοσο καιρο τα κανουμε και εξω και μεσα στο σπιτι και τελικα πιανουν τοπο...κ εμαθα τα περισσοτερα απο εδω μεσα..να στε καλα κ εσεις και οι φιλοι σας!!!:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και εγώ το καταχάρηκα αυτό το ποστ!!! Μπράβο ρε συ, μακάρι από δω και στο εξής να το βιώνεις ολο και πιο συχνά αυτό το συναίσθημα και τον ενθουσιασμό

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Συγχαρητηρια και εις ανωτερα !Μην γραφουμε μονο ζητωντας βοηθεια και συμβουλες,να αναφερουμε και τα θετικα για να παιρνουν κουραγιο και οι λιγοτερο τυχεροι ! :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
σας ευχαριστω (αν κ εχω ζητησει βοηθεια πολλες φορες:p )αλλααααααααααα χαλαλι:)
Να φοβάσαι αυτους που δεν ζητούν βοήθεια... γιατι πασχουν από οξεια ξερολιαση!
Οσοι ζητούν, εχουν θέληση να μάθουν και ξέρουν τα κενά τους!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
σας ευχαριστω (αν κ εχω ζητησει βοηθεια πολλες φορες:p )αλλααααααααααα χαλαλι:)
Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες,γενικα το ειπα αυτο,και κυριως εστιασα στο να γραφονται και τα θετικα της εκπαιδευσης !Οπως ειπε και η ghelly,ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να ρωτας αν δεν γνωριζεις κατι,παρα να παριστανεις οτι τα ξερεις ολα !

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
οχι φυσικα δεν παρεξηγηθηκα..τι ειμαι εγω; γεννηθηκα να ξερω τα παντα για σκυλια και εκπαιδευση; αλλα οσο ζω μαζι του μαθαινω πολλα και μετα μπορω να τα μεταδωσω κ εγω σε καποιον πιο νεο:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μπράβο! Είναι υπέροχο το συναίσθημα αυτό! Να νιώθεις οτι έχεις και επαφή με τον σκύλο σου αλλά και οτι οι κόποι σας αποδίδουν!

Αρα.... καλή συνέχεια! η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτε! :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Είναι απίστευτα σκυλιά τα πιτ μπουλάκια. Θα ανακαλύψεις κι άλλα στην πορεία θα το δεις. Ποτέ δεν είχα δικό μου, μέχρι πριν από 2-3 μήνες που πήρα την απόφαση κι εγώ. Συναναστρεφόμουν κατά καιρούς όμως και έβλεπα πόσο ΥΠΕΡΟΧΑ σκυλιά είναι. 100% πιστά και δοτικά. Η υπακοή τους είναι τρομερή (αρκεί να υπάρχει και ο κατάλληλος χειρισμός πάντα) όπως και η αγάπη τους φυσικά. Σου εύχομαι να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με τον μικρό σου, γεμάτη από τέτοιες έντονες στιγμές :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα