με έχει ξεχάσει;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Φύγαμε διακοπές και ο Άραγκον έμενε σε ένα κέννελ (15 μέρες περίπου), σήμερα που πήγα να τον πάρω ήταν λες και έβλεπα άλλο σκυλί.. όταν με είδε έκανε σαν να έβλεπε άγνωστο άνθρωπο, ούτε που μου έδωσε σημασία. Ήρθε τρέχοντας (μαλλον όταν έφτασα ήταν η ώρα που τα είχαν βγάλει για παιχνίδι) ,με πέρασε και συνέχισε να τρέχει. Η κοπέλα μου είπε να τον αφήσω σήμερα να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί και οτι αύριο θα είναι ολα οκ αλλα ρε παιδιά πραγματικά εγω αυτό το σκυλί δε το ξέρω.. είναι λες και το ιυοθέτησα σήμερα. Δεν ξέρω, μήπως είναι η ηλικία (10 μηνών), μήπως είναι που ήταν πολλές οι μέρες; είναι και πρώτη μέρα που τον πήρα πίσω βέβαια.. μηπως είμαι υπερβολική; Το σπίτι απ'εξω ακομα έδειξε οτι το θυμάται και με το που μπήκαμε άρχισε να κουνάει την ουρά του και να εξερευνεί, τώρα έχει ξαπλώσει.Νομίζω οτι άφησα ένα κουτάβι και τώρα πήρα πίσω ένα σκυλί ενήλικο, λες και μεγάλωσε απότομα .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Mόνο μην πεις και εσύ ότι σκεφτεσαι να τον δώσεις γιατι θα φλιπάρω!

Το χρόνο του θέλει, μπορεί να του λείψουν και τα υπόλοιπα σκυλιά που επαιζε, αλλά απλά θέμα προσαρμογης πιστευω ότι ειναι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
όχι βέβαια, απο που προέκυψε οτι θα τον δώσω;! Τον λατρεύω όπως τον λάτρευα πάντα και εννοείται οτι και να μη με θυμηθεί θα κάτσω να τα χτίσω όλα απο την αρχή,

απλα μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι πριν τις διακοπές μπορεί να έλειπα 2 ώρες απο το σπίτι και να γυρνούσα και να μου έκανες χαρές και τώρα έλειψα 15 μέρες και δε του έκανε καμία αίσθηση που με ξαναείδε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.779
7.977
Όταν ζουν μαζί μας είμαστε όλος τους ο κόσμος. Όταν βρεθούν σε μέρος με πάρα πολλά ερεθίσματα ανοίγουν οι ορίζοντες τους και αποκτούν πολλά ενδιαφέροντα. Και όταν ξαναλλάξουν περιβάλλον είναι σαν χαμένα.
Δεν σε ξέχασε απλά ξεκουράζεται και ηρεμεί στο σπίτι του.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
όχι βέβαια, απο που προέκυψε οτι θα τον δώσω;! Τον λατρεύω όπως τον λάτρευα πάντα και εννοείται οτι και να μη με θυμηθεί θα κάτσω να τα χτίσω όλα απο την αρχή,
Α δεν εχεις παρει ειδηση παρόμοιο θέμα, γι'αυτό παραξενευτηκες.

απλα μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι πριν τις διακοπές μπορεί να έλειπα 2 ώρες απο το σπίτι και να γυρνούσα και να μου έκανες χαρές και τώρα έλειψα 15 μέρες και δε του έκανε καμία αίσθηση που με ξαναείδε.
Προσωπικά δεν θα υποτιμούσα την επαφή με αλλα σκυλιά που είχε εκει, οπότε λογικό να θέλει λιγο χρόνο προσαρμογης στο παλιο του πρόγραμμα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Προσωπικα καθε φορα που αφηνα το μικρο κερατο σε κενελ πολυ απολαμβανα τις 2 ημερες ηρεμιας μολις την επαιρνα πισω. Προλαβαιανα να αδειασω βαλιτσες, να βαλω πλυντηρια και να φερω το σπιτι στα ισα του πριν αρχισει να τρεχει πισω μου για να αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο της απουσιας μου. Εχει και τα καλα του το πραγμα βρε παιδια!!!!

Η μεγαλη ειναι σταθερη αξια. Ιδιο σκυλι αφηνεις ιδιο σκυλι παιρνεις πισω. Βεβαια ειναι τοσο ηρεμη και χαλαρη που αν την επαιρνα πισω ακομα πιο...μαλλον θα ετρεχα στους γιατρους να δω τι εχει.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
όντως δε το έχω δει το θέμα.

μετά θα πάμε και τη βόλτα μας στη γειτονιά να μπούμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και ελπίζω τα πράγματα να γίνουν όπως τα λέτε :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μακάρι να μπορούσα να τον πάρω! Πάλι καλά που μας το σύστησαν το κεννελ και είμασταν ήσυχοι οτι περνάει καλά το σκυλί ..
Απο του χρόνου σκέφτομαι για κανένα καμπινγκ μερικές μέρες :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Για να εξανθρωπισω λιγο αυτη την συμπεριφορα εγω θα σου ελεγα οτι σου κραταει μουτρα που τον αφησες τοσες μερες. :rolleyes:
Εγώ θα έλεγα κάτι άλλο. Ότι απλά, όπως γίνετε και σε μικρά παιδιά που πάνε κατασκήνωση και παιρνάνε πολύ καλά, απλά έχει το μυαλό του ακόμα στις καλές στιγμές που πέρασε και θέλει λίγο χρόνο να έρθει πάλι στην πραγματικότητα. Μην σε ανυσηχεί καθόλου, κοίτα να χαρείς αυτές τις 1-2 μέρες ησυχίας γιατί μετά όλα θα γυρίσουν πάλι όπως τον είχες και θα αναρωτιέσε γιατί παραπονιώσουν, χε χε χε

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
χαχαχ δεν έχω παράπονο, είναι πολυ καλός ο κούταβός μου, μονο στη βόλτα έχουμε θεματάκια αλλά ελπίζω να το παλέψουμε :)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πέρνα όσο χρόνο μπορείς μαζί του κ θα ξανά γυρίσει στα λογικά του.πρέπει να έχει μείνει ακόμα εκεί αυτός αλλά κ να το συνδύασε πώς τον άφησες αφού 15 μέρες δεν τις λές κ λίγες.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το σκεφτόμουν αν πίστευε πως τον εγκατέλειψα γιατι πρώτη φορά τον άφησα.
Είναι πολύ καλύτερα τώρα, έχει αρχίσει και συνέρχεται :)