μεταφορα ξηρας

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
καλημερα!
θα ηθελα να σας αναφερω ενα προβλημα π εχω με τη Χιονα.δεν τρωει ποτε τις κροκετες στο πιατο της.παιρνει 5-6 στο στομα και τις σκορπιζει απο δω κ απο κει και μετα τις μαζευει.πολλες φορες παει και στο κρεββατι μ.δεν ξερω πως να της το κοψω αυτο.της απομακρυνα το πιατο καθε φορα π αρχιζε να το κανει αυτο αλλα...συνεχιζει... :?
τι μπορω ν κανω???

Νικος

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αυτο το εκαναν καμια φορα τα δικα μου,οταν δεν ειχαν κεφι να φανε-αλλα ηθελαν και να προστατευουν την τροφη- η οταν δεν τους αρεσε αυτο που τους εβαζα-αλλα δεν αντεχαν και να το χασουν δια παντως- :lol:
επισης η θηλυκια μου,το εκανε μια φορα -ενω δεν το ειχε κανει ποτε- μετα την περιοδο της (σκεφτηκα πως ισως λογω του ενστικτου της φωλιας...βεβαα δεν ειχε ζευγαρωσει,αλλα ποιος ξερει καμια φορα πως τους βγαινει :roll: )
εαν το εκαναν συστηματικα,θα τα εδενα μεχρι να φανε.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
η δικια μ ποτε δεν τρωει με ορεξη τις κροκετες.ειναι τοσο ιδιοτροπη π και να βαλεις 2 κροκετες μετριμενες στο πιατο ,θα φαει τη μια και θα αφησει την αλλη.θελει να τρωει οποτε θελει αυτη.Η δικη μ δεν νομιζω να το κανει λογω περιοδου.το κανει απο κουταβι αυτο.τι ν πω?
να τη δεσω παντως δεν λεει.το εχω δοκιμασει και με το π την εδενα καθοταν κατω και κοιταζε τριγυρω.δεν ετρωγε. :?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οχι Μακη.στην αρχη της την ααφηνα.μετα μιλησα με καποιους π ειχαν σκυλια κ μου ειπαν να το αφηνω το πολυ 5-10 λεπτα και μετα να το σηκωνω.αλλα εμενε νυστικη.και αναγκαζομαι να σηκωνω το πιατο και μετα απο κανα μισαωρο να το ξαναφηνω για να φαει.και παλι αφηνει κατι ομως.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δηλαδή αν μείνει νηστική για 10 ώρες τι θα πάθει?

γιατί να της το ξαναβάλεις μετά από μισή ώρα ακόμη και αν δεν έφαγε τίποτα?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μετα απο μιση ωρα τρωει κατι ακομα.αλλα δεν μπορω να την κυνηγαω οταν σκορπιζει.αυτο ειναι το θεματακι μ... :? λετε να την αφησω να ''λυσαξει''στη πεινα???και μετα να δω αν θα φαει ολο το φαγητο της???
(εχουμε κανει κ διημερα απεργια πεινας μεχρι να φαει ξηρα...)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
κανε αυτο που ειπε ο μακης.

βαλτης να φαει ..οσο φαει...και μετα μαζεψε το πιατο..

νερο παντα να υπαρχει.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
(εχουμε κανει κ διημερα απεργια πεινας μεχρι να φαει ξηρα...)
λοιπον,ακου τι θα κανεις...
θα παρεις ενα κομματι ζβαν ζαμπονακι,θα το κανεις με το πιρουνι,ετσι,ετσι ,ετσι :lol: να ερθει να γινει πουρες...
θα το βαλεις στην ξηρα τροφη,μαζι με νερο..καλο ανακατεμα και μετα απο 10 λεπτα θα της την δωσεις... 8)
θα το φαει? :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
θα το φαει!εννοειται πως θα το φαει...αλλα!!!ξεχωριζει απτη κροκετα το οτιδηποτε.παλια ελιωνα κιμα με ρυζι και γινοταν νιανια με τη κροκετα.τα επερνε στο στομα η εγλυφε το μπολ και εφτυνε τις κροκετες.και αποτι μ εχουν πει ειναι καλο να τρωει μονο τη κροκετα γτ αλλο χρονο πεψης εχει η ξηρα και αλλο το οτιδηποτε εκτος.... :? (η techni-cal κανει να βραχει???)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
παιδι μου,ενα κομματακι θα βαλεις,οσο ενα σπιρτοκουτο,να παρει μυρωδια να αρχισει να τρωει το σκυλι και σιγα σιγα το μειωνεις...η βαλε το ζουμι μονο του ζβαν,η το ζουμι απο καμια κονσερβα σαρδελλας :lol: μα,ξερω και γω....ασε που εαν ειναι βρεγμενο δεν θα το μεταφερει :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να μην το δοκιμάσεις!
Το σκυλί θα πρέπει να μάθει να τρώει την τροφή που του δίνεις, χωρίς κόλπα! Ούτε ζαμπονακια, ούτε τυράκια! Με αυτόν τον τρόπο, οξύνεις το πρόβλημα, δεν το λύνεις!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
θα το δοκιμαζα παρολο π δεν ημουν 100% σιγουρος οτι ειναι σωστο...
με κατι τετοια μ ειπαν οτι ξινιζει και δεν τρωει τη ξηρα... :?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γιατι,τι ενοχλει να ενισχυσει την μυρωδια της υπαρχουσας? δηλαδη εαν εβρισκε μια αλλη τροφη που μυριζει σαρδελιλα και το σκυλι την ετρωγε,θα ηταν κολπο?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ θα έλεγα μήπως άλαζες και την τροφή (ίσως δεν του αρέσει)

κατά τα άλλα

2 φορές τάισμα την ημέρα σε ενήλικο , όχι λιχουδιές ενδιάμεσα τον γευμάτων , όχι δεν έφαγε τώρα θα του ξαναβάλψ σε μισή ώρα , όσο το δυνατόν σε ποιο σταθερές ώρες και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
απ οτι εχω διαβασει και αν θυμαμαι καλα,εχει αλλαξει αρκετες τροφες :roll:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εχω παρει φρισκις,πεντιγκρι,nutro,hills και τωρα την techni-cal που θα τη φαει θελει δε θελει!πιστευω κανει πισματα!δεν μπορει να της φταινε ολες οι τροφες! :evil:
επιμενω και την κυνηγαω στο φαι επειδη ειναι 5μηνων...αν ηταν ενηλικο θα την αφηνα νυστικη να φαει... :?
επισης ταιζω 3 φορες την ημερα...μηπως να το μειωνα σε 2?αλλα μ φαινεται λιγο...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καποιο λαθος κανεις...δεν κανουν πεισματα τα σκυλια σε αυτα τα θεματα :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος