μεταφορα κουταβιου

christina.K

Member
4 Απριλίου 2009
8
0
πριν 6 ημερες βρηκα ενα ημιαιμο λαμπραντορακι (ειναι 2 μηνων) ! Μενω κεφαλλονια και πρεπει να το μεταφερω αθηνα για το Πασχα. Θα χρησιμποιησω αμαξι(4 ωρες) και 3ωρες πλοιο. Πως μπορω να μην τον αγχωσω ή να τον τρομαξω γιατι οταν τον βρηκα τον ειχε χτυπησει αμαξι και ηταν φοβισμενος.. Δοκιμασα θηκη μεταφορας αλλα ηταν αδυνατο.. Καμμια συμβουλη για να μην μας πεταξουν στην θαλασσα και τους δυο??

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στο πλοίο εφόσον κάθεστε κατάστρωμα μαζί το σκυλάκι δεν θα έχει ιδιαίτερο προβλημα!Ειδικά αν είναι φοβισμένο και σου έχει εμπιστοσύνη, θα κάθεται δίπλα σου και δεν θα κουνιέται!
Στο αμάξι φρόντισε να είναι σε ασφαλή χώρο ώστε να μην μπορεί να πάει στο οδηγό και κάνε αρκετές στάσεις για να χαλαρώνει!Έχε μαζί του και μερικά αγαπημένα πράγματά του να ασχοληθεί αν θέλει!
Εγώ έκανα με κουτάβι που ήξερα ελάχιστα την διαδρομή Γιάννενα-Αθήνα πριν λίγους μήνες!
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4969 Δες εδώ τις συμβουλές που μου είχαν δώσει τα υπόλοιπα μέλη του forum!:)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
εγω πηγαινω ερχομαι πατρα-κερκυρα με το καραβι βεβαια
οταν μπορουσα τον εβαζα στο κλουβακι του με το νερακι του και την κουβερτουλα του και καθοταν στην αρχη φοβοταν αλλα μετα την 3 φορα δεν ειχα προβλημα και οταν αναγκαστικα επρεπε να τον ανεβασω πανω τον εβαζα στα κλουβακια,αλλα αφου ειναι μονο 3ωρες,παρτον μαζι σου πανω δεν μπορουν να σου πουν τπτ και αν σου πουν μην τους δωσεις σημασια,εχεις καθε δικαιωμα να τον εχεις μαζι σου,αλλα μονο στο καταστρωμα,μεσα στο σαλονι απαγορευεται απ'οσο ξερω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog