μεταφορά πιτ μπουλ με αεροπλάνο

Νίκη Κ.

Member
5 Οκτωβρίου 2015
10
0
28
αθήνα
Γεια σαςς!!! Πριν λιγο διαβασα κατι πολυ ανησυχητικο για μενα που ταξιδευω συχνα με πλοιο και μπορει να αποφασισω καποια στιγμη να παιρνω και το αεροπλανο!Στους κανονισμους της aegian λεει οτι απαγορευονται τα πιτμπουλ..ισχυει αυτο? αν δηλαδη εγω χρειαστει να ταξιδεψω με αεροπλανο καποια στιγμη για κατι επηγον τι θα το κανω το σκυλι?θα του βαλω φτερα?-.-
υπαρχει καποιος με σκυλι αυτης της ρατσας που να εχει ταξιδεψει με αεροπλανο?θα χρησιμοποιησω ολη την βοηθεια που μπορει να μου δωθει!!!ευχαριστωω

Νίκη Κ.

Member
5 Οκτωβρίου 2015
10
0
28
αθήνα
μονο στην eagean ή σε ολες τις εταιριες? αν θελησω να παρω μαζι μου στο εξωτερικο πχ τον σκυλο μου δεν θα μπορω?-.-

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και ποιος εξετάζει αν είναι Pitbull?
Ναι... παίζει και αυτό, υπάρχουν εύκολες εναλλακτικές για να ισχυριστείς, αλλά... ότι και να πεις ότι είναι, μάλλον επιβαρύνεις τη θέση σου...:p:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
μονο στην eagean ή σε ολες τις εταιριες? αν θελησω να παρω μαζι μου στο εξωτερικο πχ τον σκυλο μου δεν θα μπορω?-.-
Σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές, υπάρχει λίστα φυλών που απαγορεύονται. Και δυστυχώς ναι, δεν θα μπορείς να τον ταξιδέψεις με αεροπλάνο.

Και ποιος εξετάζει αν είναι Pitbull?
Ακόμη κι αν το διαβατήριο γράφει ημίαιμο, θα ξέρεις ότι παίρνεις το ρίσκο, κάποιος εκείνη την τελευταία και μοιραία στιγμή, να έχει άποψη και να μείνεις με το σκυλί στο check-in και να κοιτιέστε.

• Like
Reactions: GRDANE and johnk

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Σιγά καλέ.
Θα πάει στο πετσοπ της γειτονιάς που πουλάει ζώα, και θα αγοράσει ένα Pedigree παρδαλού κανάριο :cool: να πει ότι είναι κουτάβι.....ώχου μωρ αδερφάκι μου.... όλα δύσκολα τα κάνετε

• Like
Reactions: ghelly and mareco

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ακόμη κι αν το διαβατήριο γράφει ημίαιμο, θα ξέρεις ότι παίρνεις το ρίσκο, κάποιος εκείνη την τελευταία και μοιραία στιγμή, να έχει άποψη και να μείνεις με το σκυλί στο check-in και να κοιτιέστε.
Με το σκυλί στο χέρι, δηλαδή...:D

Και καλά να μείνεις αμανάτη στην Ελλάδα... φαντάζεσαι να ήσουν στο check-in στη Δανία?:cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σιγά καλέ.
Θα πάει στο πετσοπ της γειτονιάς που πουλάει ζώα, και θα αγοράσει ένα Pedigree παρδαλού κανάριο :cool: να πει ότι είναι κουτάβι.....ώχου μωρ αδερφάκι μου.... όλα δύσκολα τα κάνετε
Σου ξαναέγραψα (και η @mareco ): Θα επιβαρύνεις τη θέση σου... υπάρχει λίστα με "ράτσες" και όχι μόνο το πιτμπουλ...

Νίκη Κ.

Member
5 Οκτωβρίου 2015
10
0
28
αθήνα
με λιγα λογια εγω που κραζω οσους φευγουν για εξωτερικο και δινουν τα πιτμπουλ τους λογω μετακινησης δεν θα επρεπε να το κανω?...τι να πω ...πφφφ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
με λιγα λογια εγω που κραζω οσους φευγουν για εξωτερικο και δινουν τα πιτμπουλ τους λογω μετακινησης δεν θα επρεπε να το κανω?...τι να πω ...πφφφ
ΑΥΤΟ είναι "άλλα κόλπα"...:cool:

Να συνεχίζεις να τους κράζεις! Να κόβουν το λαιμό τους και να πηγαίνουν με άλλο μέσο, που θα επιτρέπει την μετακίνση όλης της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εκτος από τα αεροπορικά, όποιος ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον τετράποδο σύντροφο του.... παει και με άλλα μεταφορικά μεσα... Δλδ όσοι έχουν βραχυκέφαλα που απαγορεύονται? Επίσης όταν μεταναστεύουν, δεν γινεται να μην κοιτάνε αν στη χώρα που πάνε ο σκύλος τους ανήκει στις απαγορευμένες φυλές... Ουδεν ελαφρυντικό έχουν όσοι εγκαταλείπουν τα ζώα τους φεύγοντας εξωτερικό.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Μιλας γενικα ή εχεις καποιον συγκεκριμενο προορισμο στο μυαλο σου ; Ισως μπορει να σε βοηθησει καποιος που εχει παει οδικως ή με τρενο.

Διαβατηριο που να γραφει αλλη φυλη δεν μπορει να βγει ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Διαβατηριο που να γραφει αλλη φυλη δεν μπορει να βγει ;
Το διαβατήριο έτσι κι αλλιώς, πρέπει να γράφει "ημίαιμο"
Δεν "υπάρχει" ράτσα pitbull.
Αν όμως στον έλεγχο, βρεθεί υπάλληλος, που μπορεί να αναγνωρίσει το σχεδιάκι, είναι τεράστιο [κατ'εμέ] το ρίσκο. Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα.