μετακομιση κ αγρυπνια!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
καλημερα σας!προσφατα μετακομισαμε με το αγορι μου κ το μικρο σε ενα σπιτι ενα δεκαλεπτο αποσταση απο το παλιο.οταν πηγαινα για καθαρισματα,δουλειες κ μπλα μπλα μπλα επαιρνα κ τον μπουφο μαζι για να συνηθισει κ τρελαινοταν να τρεχει σαν το χαζο μονος του πανω κατω στο τεραστιο μπαλκονι.απο τη μερα που πηγαμε ομως για μονιμα δεν κοιμαται τα βραδυα κ κοβει βολτες στο δωματιο του κλαψουριζοντας.δεν κοιμαται με τιποτα οοοοοσο κ να τον εχω ξεθεωσει στη διαρκεια της μερας..κ ολη τη μερα κυκλοφορει παραπατωντας σαν τον ορεστη μακρη απο τη νυστα το ζαβο αλλα ουτε κουβεντα να ξαπλωσει!τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα φορτηγο να μαζεψω την πραματεια να γυρισω πισω!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δώστου λίγο χρόνο ..να συνηθίσει !! Πόσες μέρες δεν έχει κοιμηθεί δηλαδή ?

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
2 μερες.κ σημερα που ηρθα στο παλιο σπιτι,μολις μπηκαμε πηγε κ ξαπλωσε.απο κεινη την ωρα κοιμαται...

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Μετακόμισα πριν από 20 μέρες και το πρώτο βράδι που κοιμηθήκαμε στο νέο σπίτι η μεγάλη μου κοιμήθηκε κολλημένη κυριολεκτικά επάνω μου, προφανώς από ανασφάλεια. Η ανασφάλεια και το γαύγισμα στη μέση της νύχτας στους νέους θορύβους συνεχίστηκε για καμιά εβδομάδα, μέχρι που κόπηκαν πλέον εντελώς! Χρειάζονται χρόνο να συνηθίσουν τους νέους θορύβους...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καμιά εβδομάδα θα του πάρει...μη πηγαίνετε για λίγες μέρες στο παλιό σπίιτι για να το πάρει απόφαση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ