καλησπερα στην παρεα,με βασανιζει ενα θεμα τελευταια κ ειπα να σας το εκμυστηρευτω μπας κ μου δωσετε καμια προταση κ σεις!!τον αλλο μηνα ο σκυλος μου ο marc κλεινει ενος ετους κ το μονο που μπορω να πω ειναι πως αν κ ειχαμε σαν οικογενεια κ παλαιοτερα σκυλια αυτο το συγκεκριμενο οπως λεει κ η μανα μου αν ειχε μιλια θα ηταν δημοσιογραφος!!κανει τοσο ομορφα οτιδηποτε θελει για να σου δειξει πως το θελει που σε πιανουν τα γελια κ τον βοηθας!!αρχοντικος υπακουος κ κοινωνικος ειναι η αδυναμια ολων κ ιδιαιτερα του μικρου μου αδελφου που εξαρχης ηθελα να τους συνδεσω που χουν γινει αχωριστοι!!κυνηγιουνται κ συνεννοουνται αψογα!!μεχρι κ απ το ιδιο πιατο κ τις ιδιες λιχουδιες εχουν δοκιμασει πολλες φορες,χαχα!!στο θεμα μου τωρα,μου χρι κατσει να παρω κ αλλο σκυλο κ εχω αρκετες αποριες να το πω αμφιβολιες να το πω δεν ξερω!!εχω επικοινωνησει με εκτροφεα αθηνων που διαβασα τα καλυτερα για αυτον για μαλινουα κ με προσκαλεσε να παω κ απο κοντα!!δεν ξερω αλλα αυτα που διαβασα για αυτο το σκυλι με εξιταρουν κ πιστευω πως δεν θα χω προβλημα!!ωστοσω η μανα μου εχρι κολκησει με κολευ κ οσο να ναι,σεβαστη η γνωμη της!!ο πατερας μου παλι με χασκυ,κ ο αδερφος μου ο αλλος με το τσεχοσλοβακικο!!!σας τρελλανα ε;;;εγω θα πληρωσω κ θα μαι ξανα τ αφεντικο κ ο ηγετης οποιαδηποτε σκυλου αλλα οστοσω το σπιτι μου ειναι κατω απ των γονιων μου κ ειναι σεβαστη η γνωμη ττους καθως εχουμε κοινους κηπους!!να μην σας πω πως η αρραβωνιαστικα μου θελει κανις δεν το συζηταω καν!!εγω θα παω αθηνα κ βλεπω να ρχεται κ αλλο λυκοειδες στην αγελη να σας εκμυστηρευτω..οστοσω ειναι μεγαλη αποφαση κ πριν τολμησω θα συνεχισω να ξεκοκαλιζω αρθρα απ το φορουμ!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk