μας επιτεθηκε σκυλος!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εκει που καναμε την βραδυνη μας βολτα λιγο πρν γυρισουμε σπιτι συνανταμε ενα σκυλακι στυλ αλεπους. επειδη ημασταν αρκετη ωρα εξω δεν ηθελα να τον αφησω να παιξει και τον τραβηξα. ο κυριος που ειχε τον αλλο σκυλο αρσενικο και αυτος μου κανει αστα να παιξουνε. και εκει που μυριζει ο δικος μου με το που μπαινει ο ποπος του κατω απο το στομα του σκυλου γαυγιζει και τον πιανει. τον τραβαω γρηγορα και πιστευω οτι τον εσωσα απο χειροτερο δαγκωμα. ο αλλος ηθελε να ερθει πανω στον δικο μου και αντι ο ιδιοκτητης να τον κραταει πισω τον αφηνε. και να ναι ο χουκ με την ουρα κατω απο τα σκελια και να τριβει τον ποπο του στο πεζοδρομιο. και να λεει ο αλλος μα γιατι κανει ετσι?γτ λεω του επιτεθηκε αν το ειδατε. τεσπα εφυγα γτ θα τον εβριζα. δεν τον πηρα αγκαλια και συνεχισα την βολτα μας κανονικα. λιγο αργοτερα σταματησα να δω αν τον εχει δαγκωσει καπου ολα οκ! παρακατω συναντησα ενα σκυλι και παρολο που ειμαι φοβησμενη τον αφησα να παιξει και δεν ειδα καποια αλλαγη στην συμπεριφορα του. να διευκρινισω οτι δεν τον πηρα αγκαλια οταν εγινε το σκηνικο. πιστευετε οτι φταιει ο δικος μ καπου? ποτε δεν μας εχει αγριεψει σκυλος και ποτε δεν τον αρπαξε για να τον δαγκωσει.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μπορεί να φταίει,μπορεί όχι.Δεν συμπαθιούνται όλα τα ζώα μεταξύ τους.Μπορεί ο αλλος να μη γούσταρε το δικό σου.Ήταν απλά ένα συμβάν.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες...:p
Πως εμεις δεν θελουμε να λεμε σε μερικους ανθρωπους ουτε καλημερα,ετσι ειναι κ αυτα.;)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ναι σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι και ετσι! απλα αναρωτιεμαι τρ που ηρεμησα αν εφταιξε ο δικος μ και αν η αντιδραση μ ηταν καλη ωστε αυτο να μην το αντιμετωπισει σαν κατι κακο!

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Μην σε ανησυχει κάτι απλά μερικά σκυλιά δεν συμπαθιούνται... και μόλις το καταλάβουμε αυτό καλύτερα μην είναι το ένα δίπλα στο άλλο... το έχω παρατηρήσει και στις βόλτες του Ρίκο στο πάρκο που μυρίζει ''κώλους'' σε κάποια σκυλιά και αυτά νευριάζουν μαζί του... ε απλά δεν ξαναπάει σε αυτά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97