ευχαριστω για τις πληροφοριες καταρχην...
ο σκυλακος βρεθηκε στο δρομο(φορουσε λουρι)οποτε μαλλον το εσκασε η τον παρατησαν....
η κοπελα που τον φροντιζει μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος χαρακτηρας κι οτι τον παει βολτα μαζι με τα δικα της σκυλια χωρις λουρι και ειναι υπακουος...οποτε θεωρω πως ειναι ηδη αρκετα κοινωνικοποιημενος...Το σ/κ που μας ερχεται θα ανεβω αθηνα να τον γνωρισω;D πρεπει να προσεξω κατι απο αποψη συμπεριφορας και υγειας?
Η κοπελα επισης μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τον εκπαιδευσω για να υπακουει στη βολτα καθως και "ενα σκυλι που ειναι εκπαιδευμενο ειναι και ευτυχισμενο γιατι ξερει τι του ζητας" ηταν τα λογια της....δεν λεω εχει απολυτο δικιο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα
αν του κανω ορισμενα μαθηματα,ποσο κοστιζει το καθε μαθημα,ξερουμε?
στο παρελθον ειχα μια σκυλιτσα η οποια ομως ειχε ασχημο τελος...
ηταν ενα ημιαιμακι που το μεγαλωσαμε μεσα στις αγκαλιες και χαιδεματα και ηταν πολυ χαρουμενο και καλο,γαυγιζε σε ο,τι περνουσε εξω απο το σπιτι αλλα δεν το ειχαμε εκπαιδευσει σωστα,δεν το δεναμε καθολου και ηταν ατακτο!!!στη βολτα βεβαια δεν εκανε τρελες,αν το δεναμε τραβαγε,αν δεν το δεναμε δεν απομακρυνοταν....δυστυχως μια μερα απο τον αερα ανοιξε η πορτα του κηπου,βγηκε εξω και το πατησε αμαξι
δεν εχω σκοπο να επαναλαβω τα ιδια λαθη ομως....