μήπως κάποιοι μας δουλεύουν?

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Δεν ξέρω εάν επιτρέπετε να το δείξω αυτό , αλλά θα ήθελα να μοιραστώ την ανακάλυψη μου μαζί σας. Καθως σερφαρα στο ιντερνετ βλεπω σε ένα site μια φωτογραφία που κάτι μου θυμίζει και ψαχνωντας την βρίσκω και σε ένα άλλο site. για πείτε μου ποιανού είναι το σκυλί???

http://www.yourpurebredpuppy.com/dogbreeds/maltese.html

http://www.yorkie.gr/otherdogs.html

μήπως παρανοώ:confused:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εμ τι εννοείς?είναι κάποιου χρήστη του φόρουμ?Αν ναι τεράστια βλακία,αν οχι ίσως απλά να την βρήκαν και οι δυο στο ίντερνετ και να τους άρεσε.
Αλλά..για κάτσε,το ένα λέει κάτι για πεντιγκρι,πφ,μπερδεύτηκα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μούφα είναι τα maltese που λενε ότι έχουν...βρήκαν μία φωτογραφία και την έβαλαν...
Έχω πει ότι στην Ελλάδα..εκτροφεις ΣΟΒΑΡΟΙ σε maltese ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...μόνο puppy mills & απατεώνες...δυστυχώς..
Και για τα yorkies, κατά την άποψή μου...υπό αμφισβήτηση είναι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Με λίγη φαντασία παραπάνω. Τόσα που έχουμε δει εδώ μέσα... :p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε παιδιά, είναι φως φανάρι...
Ο Ελληνάρας εκτροφέας έκλεψε τη φωτογραφία καιι την έβαλε στο δικό του Site...δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος..
Κάνει εκτροφή yorkies με καποια συνεργασία από ο Θεός να το κάνει/εκτροφείο Ανατολικής χώρας....(όπως φάινεται και στα pedigree του), και σου λέει κάτσε μήπως τσιμπήσω από το internet και κανένα πελατάκο που να θέλει maltese...να του το φέρω απ'έξω...
Απλό...
όταν είχαμε μπει στο Site του εκτροφέα από τα Δερβενοχώρια, ο οποίος πούλαγε σιχ τζου...το 90% των φωτογραφιών που είχε στο Site του ήταν κλεμμένες από Site του εξωτερικού...δύσκολο είναι?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
όταν είχαμε μπει στο Site του εκτροφέα από τα Δερβενοχώρια, ο οποίος πούλαγε σιχ τζου...το 90% των φωτογραφιών που είχε στο Site του ήταν κλεμμένες από Site του εξωτερικού...δύσκολο είναι?
Είχε και site εκείνο το αίσχος? :shock:

Μια απόδειξη παραπάνω για αυτό που λέμε, μην εμπιστεύεστε κάποιον για αγορά σκύλου μόνο και μόνο επειδή έφτιαξε ένα site και δηλώνει εκτροφέας, υπεύθυνος εισαγωγέας τσεκαρισμένων ποιοτικών κουταβιών και ξέρω κι εγώ τι άλλο...

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
και εαν μπειτε και πιο μεσα στο πρωτο site στην κατηγορια Maltese Dog Breed Review θα δείτε και το άλλο σκυλάκι του εν λόγω εκτροφείου!!! :D:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Προέκυψε απο τη μεγάλη έκπληξη/αγανάκτηση του albi,και-αν δεν κάνω λάθος- απο παρόμοιο περιστατικό με ροτ,δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο?θυμάμαι λάθος?:confused:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι, Ειρήνη μου, το άισχος είχε και Site...και είχε βάλει φωτογραφίες από διάφορα σιχ τζου από άλλα Sites, τα οποία ήταν πάνω σε καναπέδες, κρεβάτια με παιδάκια κλπ. και έγραφε αυτός από κάτω..πχ. "αυτή είναι η Σίμπα μας με τα δύο μου ανήψια"....τρελλή μούφα..τα δε ανήψια κατάξανθα Αμερικανάκια...
Και την ίδια ώρα τα δικά του σιχ τζου πεθάιναν μέσα στο container από τη πέινα...
Και άλλα πολλά τέτοια ανάλογα παραδείγματα..."εκτροφέων" με super sites...

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Κι εγώ η γελοία προσπαθούσα να βρω σε ποιο από όλα μοιάζει η δικιά μου και ποια είναι τα αδέρφια της(λογικά τα ίδια θα έκανε και για τα τσόου)!!! Αχαχαχαχαχαχαχα! Μου έφτιαξες το κέφι βρε Κατερίνα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το τι συνέβαινε με τα Δερβενοχώρια είναι κάτι που έχει αποδειχθεί, αλλά το τι συμβαίνει σε αυτά τα site και για το ποιος έχει κλέψει φωτο από ποιο site νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο αυτή τη στιγμή κάνουμε μόνο υποθέσεις οι οποίες μπορεί να είναι και λανθασμένες και άδικες....
Οπότε ας μην κατηγορούμε εκ των προτέρων...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Δεν θα τις έχει μάλλον για πολύ καιρό ακόμα... - αχαχαχααααααααααααααααααα :maria::paja1:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Βρε Φοίβο μου...λες το Αμερικάνικο site να έκλεψε τις φωτογραφίες από τον Έλληνα εκτροφέα...????\
Είναι λίγο παρατραβηγμενο...δε νομίζεις?
Εξάλλου αν δεις τη ποιότητα των αληθινών φωτογραφιών που έχει στο Site...φάινεται η διαφορά...
Δεν είπαμε ότι ο εν λογω εκτροφέας έχει τα σκυλιά του στο container...προς Θεού...είπαμε ότι δν κάνει εκτροφή Maltese...και τα δύο σκυλιά που δείχνει στο site δεν είναι δικά του ..αν ήταν Φοίβο, θα τα είχαμε δει στις εκθέσεις...τέτοια σκυλιά δεν τα κρατάς σπίτι σου...έτσι δεν είναι?
Και όταν βάζεις 2 φωτογραφίες που δεν είναι από δικά σου σκυλιά γράφοντας "τα Maltese" μας...δεν είναι απατεωνιά?

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Πάντως το χειρότερο που έχω δει σε site εκτροφέα μαλτεζ , που κατεβάζει και σε εκθέσεις , είναι pedigree σκύλου που έχει τον ίδιο σκύλο για πατέρα και για παππού. αυτό δεν είναι πολύ κακό ή κάνω λάθος? και δεν ξέρω αλλα νόμιζα ότι αυτό ειναι αιμομιξία.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπορεί να φαίνονται περίεργα αυτά, αλλά μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!

Όσο για το γιατί δεν κατεβαίνουν στις εκθέσεις, ποσα και ποσα σκυλιά που θα έπρεπε να κατεβαίνουν σε εκθέσεις δεν κατεβαίνουν...

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Φοιβο μου κατεβαίνουν σε εκθέσεις. Απλα ρωτάω εαν ειναι σωστό ενας σκύλος να ζευγαρωνει με το παιδί του. Εάν έχεις γνώση σε αυτο μπορω να σου στείλω σε πμ το λινκ του pedigree του σκυλου να μου πεις.