κυριαρχικότητα; δεν ξέρω τι έχει πάθει....

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καλησπέρα σας.εδώ και λίγο καιρό(λίγο πριν μπει σε οίστρο) έχει αλλάξει η συμπεριφορά της ,ειδικά σε δύο σκύλες που έχουν μεγαλώσει μαζί.από ήρεμη και καλή έχει αναπτύξει μια συμπεριφορά που δεν ξέρω πως να χειριστώ.

μόλις βρεθεί με αυτές τις δύο(ξεχωριστά) αρχίζει να γαυγίζει και να κάνει κάτι δυνατούς θορύβους οι οποίοι δεν είναι γρύλισμα και δεν ξέρω πως να σας τους περιγράψω! πάντως σίγουρα δεν είναι φιλικοί. δεν τους επιτρέπει με τίποτα να πηδήξουν πάνω μου και γενικά να έρθουν δίπλα μου και να τους χαιδέψω.

αν πάω μέσα ηρεμεί και παίζει μια χαρά(μία φορά μόνο την άκουσα να κάνει έτσι για πολύ λίγο και ήμουν μέσα).

οι άλλες δεν αντιδράνε άσχημα όταν τους κάνει έτσι απλά ξαπλώνουν και της δείχνουν υποταγή.

προσπαθώ να είμαι απόλυτα ήρεμη για να μην την στρεσάρω περισσότερο και της λέω να ηρεμήσει και να κάτσει πριν μπούμε μέσα. κάθεται άλλα η ένταση παραμένει....

έχω παρατηρήσει ότι και άνθρωπός να με αγκαλιάσει αυτή πάει να μπει ανάμεσα χωρίς να δείχνει άγριες διαθέσεις όμως.

αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα βάλτε μου το λινκ γιατί δεν μπορώ να βρω. ευχαριστώ!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ααααααχ η φύση....
το κορίτσι θέλει να ζευγαρώσει, έχει γίνει ευαίσθητη και ζηλιάρα...

θα της περάσει μετά τον οίστρο

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
από το στόμα σου και στου θεού το αυτί! η αλήθεια είναι ότι τώρα τελειώνει ο οίστρος της.
σε τρείς μέρες θα γίνει 10 μηνών.οι άλλες δύο έχουν την ίδια ηλικία με την άλις με διαφορά κανα δυο εβδομάδες.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Άρα δεν τίθεται θέμα κυριαρχικότητα λόγω ηλικίας. Μάλλον η φάση τη σεληνίασε. Υπομονή και διορθώσεις :)

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
μακάρι να ναι έτσι παιδιά.τι να κάνω όμως για να μην μαθαίνει έτσι. αυτό που κάνω? να της λέω να κάτσει και να ηρεμήσει? ή να αδιαφορώ?

vgi

Member
22 Αυγούστου 2011
23
0
μακάρι να ναι έτσι παιδιά.τι να κάνω όμως για να μην μαθαίνει έτσι. αυτό που κάνω? να της λέω να κάτσει και να ηρεμήσει? ή να αδιαφορώ?
Της δικιάς μου που είχε τα ίδια θέματα, της πέρασαν όλα μετά τον οίστρο...

(Εγώ την διόρθωνα κάθε φορά που παρεκτρέπονταν ώστε να ξέρει οτι δέν είναι αποδεκτό).

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Της δικιάς μου που είχε τα ίδια θέματα, της πέρασαν όλα μετά τον οίστρο...

(Εγώ την διόρθωνα κάθε φορά που παρεκτρέπονταν ώστε να ξέρει οτι δέν είναι αποδεκτό).
με ποιον τρόπο την διορθώνεις αν επιτρέπεται?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97