κυνήγι στα καμμένα!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αν είναι δυνατόν, αντί να απαγορεύσουν το κυνήγι γενικότερα, ή τουλάχιστον στην Αττική και στους όμορους νομούς, οι κυνηγοί ανακοινώνουν ότι μετά τις πυρκαγιές, υποτίθεται ότι αυξάνεται ο πληθυσμός των ζώων, γενικά οι πυρκαγιές τα οφελούν, κι έτσι αυτοί θα πρέπει να σκοτώνουν το "πλεόνασμα"!!!

http://www.ksellas.gr/article.asp?ID=172

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
ειμαι πολυ χαζη που δεν καταλαβαινω πως οι πυρκαγιες οφελουν τα ζωα:confused::confused::confused::confused:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ποια ζωα αυτα που δεν καηκαν ας πουμε ή αυτα που εβαλαν την φωτια?Αν ειναι για τα δευτερα,κυνηγω πρωτος εγω και τα θανατωνω εν ψυχρω!!!

δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα κανω πολυ καιρο να ξεπερασω την ολη κατασταση που βιωσα με τις φωτιες...

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Αν είναι δυνατόν, αντί να απαγορεύσουν το κυνήγι γενικότερα, ή τουλάχιστον στην Αττική και στους όμορους νομούς, οι κυνηγοί ανακοινώνουν ότι μετά τις πυρκαγιές, υποτίθεται ότι αυξάνεται ο πληθυσμός των ζώων, γενικά οι πυρκαγιές τα οφελούν, κι έτσι αυτοί θα πρέπει να σκοτώνουν το "πλεόνασμα"!!!

http://www.ksellas.gr/article.asp?ID=172

Με αφορμή την φωτιά στο Γραμματικό και στο Μαραθώνα ας
απαγορέψουμε το κυνήγι και στην Ξάνθη η είναι μια καλή ιδέα. :dohh:](*,)](*,)

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Ψυχίατρο θέλουνε :mad:

Οι κυνηγοί περνάνε από ψυχίατρο για να αποκτήσουνε την άδεια οπλοκατοχής.
Εσένα σε εξέτασε κανείς για να πάρεις άδεια οδήγησης??????? :eyecrazy:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Επισης και οι εκπαιδευτικοι περνανε απο ψυχολογο για να διοριστουν.
Ξερεις ποσους τρελους (για δεσιμο εντελως) δασκαλους και εκπαιδευτικους μεσης εκπαιδευσης εχω συναντησει?
Το οτι περνανε απο ψυχιατρο δε σημαινει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως! Γι αυτο και γινονται τοσοι φονοι και τραυματισμοι στα χωρια. Με εβρισες? Παιρνω την καραμπινα και θα δεις!!!:mad::mad::mad:
Τωρα ποσο λογικο και νοητικα ισορροπημενο ειναι να εχει μεινει ενα δεντρο πρασινο αναμεσα σε 100 καμμενα και τα πουλια να πανε εκει να σταθουν, αρα και ο ΑΘΛΗΤΗΣ κυνηγος να παει να την στησει απο κατω και να τα σκοτωνει κατα δεκαδες, αυτο ας το κρινουν οι ψυχιατροι παλι.
Εκτος αν το κανει για βιοποριστικους λογους, πειναει ας πουμε και θελει να ταισει τα παιδια του...:maria::maria::maria:

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Για να τελειώνουμε το κυνήγι απαγορεύετε αυτόματα σε περιοχή που κάηκε για τρία χρόνια .
Οπότε αυτά για το μοναδικό πράσινο δέντρο και το καρτέρι του κυνηγού από κάτω είναι στη σφαίρα της φαντασίας :maria::maria::maria::maria::maria:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Σωστα. Ετσι επρεπε να γινεται.
Το κακο ειναι πως τα καμμενα εχουν γεμισει κυνηγους! Αυτο εθιξαν νωριτερα τα παιδια και οχι τους κυνηγους που κυνηγανε νομιμα και με σωστα και θεμιτα μεσα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
και οχι τους κυνηγους που κυνηγανε νομιμα και με σωστα και θεμιτα μεσα.
Είμαι στην γέφυρα που περνάει πάνω απο την εθνική οδό στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών.

Ο ......τύπος με το κασκετάκι του, την στολή παραλλαγής του ....για να μην τον αντιληφθούν οι βιετκόνγκ ,καθισμένος στο απαραίτητο σκαμπουδάκι με την φραπεδιά και τα λοιπά συμπαραμαρτούντα παραδίπλα, πυροβολεί εν ψυχρώ ότι πετούμενο περνάει απο πάνω του.

Τα πουλιά πληγωμένα ή σκοτωμένα πέφτουν κάτω στην εθνική .
Τα πατάνε τα αυτοκίνητα........:(:mad: και η ζωή συνεχίζεται......:(:mad:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Εκει κολλανε αυτα που λεγαμε για ψυχιατρο!
Δεν ειναι ολοι ετσι ομως. Παντου, σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, παντα υπαρχουν μερικοι μ@λ@κ@ς, τρελλοι, ψυχασθενεις.
Αυτος μετα απο αυτο θα παει σπιτι να ριξει και ενα χερι ξυλο στη γυναικα του ας πουμε...:maria::maria::maria:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Εκει κολλανε αυτα που λεγαμε για ψυχιατρο!
Δεν ειναι ολοι ετσι ομως. Παντου, σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, παντα υπαρχουν μερικοι μ@λ@κ@ς, τρελλοι, ψυχασθενεις.
Αυτος μετα απο αυτο θα παει σπιτι να ριξει και ενα χερι ξυλο στη γυναικα του ας πουμε...:maria::maria::maria:
Δεν διαφωνώ ότι σε όλες τις κοινωνικές ομάδες υπάρχουν ψυχασθενείς κλπ.κλπ. αλλά πες μου το να σκοπεύεις και να πυροβολείς ένα ζωντανό πλάσμα έτσι χωρίς λόγο το βρίσκεις πολύ φυσιολογικό????

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Είμαι στην γέφυρα που περνάει πάνω απο την εθνική οδό στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών.

Ο ......τύπος με το κασκετάκι του, την στολή παραλλαγής του ....για να μην τον αντιληφθούν οι βιετκόνγκ ,καθισμένος στο απαραίτητο σκαμπουδάκι με την φραπεδιά και τα λοιπά συμπαραμαρτούντα παραδίπλα, πυροβολεί εν ψυχρώ ότι πετούμενο περνάει απο πάνω του.

Τα πουλιά πληγωμένα ή σκοτωμένα πέφτουν κάτω στην εθνική .
Τα πατάνε τα αυτοκίνητα........:(:mad: και η ζωή συνεχίζεται......:(:mad:
καλα, αυτο ειναι αληθινο περιστατικο, η κανεις πλακα?
μην πεις πως ειναι..αδυνατω να το πιστεψω.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Είναι αληθινότατο δυστυχώς!!!!
Συνέβη περίπου πριν 3 χρόνια μπροστά στα μάτια μου.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Δεν διαφωνώ ότι σε όλες τις κοινωνικές ομάδες υπάρχουν ψυχασθενείς κλπ.κλπ. αλλά πες μου το να σκοπεύεις και να πυροβολείς ένα ζωντανό πλάσμα έτσι χωρίς λόγο το βρίσκεις πολύ φυσιολογικό????
Οχι για εμενα δεν ειναι φυσιολογικο. Για αλλους ομως δεν ειναι φυσιολογικο καν το να τρωνε κρεας!
Ας μη μπουμε σε αυτο τριπακι, δεν εχει νοημα. Το θεμα για εμενα ειναι, αν κανεις κατι, να το κανεις σωστα και συμφωνα με ΟΠΟΙΟΥΣ κανονες διεπουν αυτο που κανεις.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Με αφορμή την φωτιά στο Γραμματικό και στο Μαραθώνα ας
απαγορέψουμε το κυνήγι και στην Ξάνθη η είναι μια καλή ιδέα. :dohh:](*,)](*,)
ποιός μίλησε για την Ξάνθη?

Διάβασες τι λένε οι κυνηγοί?

Θα μας επιτρέψετε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής θα οδηγήσει πολλές αντικυνηγετικές – οικολογικές οργανώσεις και διάφορους φορείς, να ζητήσουν την πλήρη απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας όχι μόνο, όπως είναι φυσικό στις καμένες περιοχές, αλλά, ίσως σε ολόκληρη την Αττική!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μιλούσα τις προάλλες με έναν ψαρά, που μετά από πάρα πολλά χρόνια ψαρέματος με κάθε τρόπο, μου έλεγε πως δεν ψαρεύει πια, γιατί λυπάται τα ψάρια, ειδικά μετά που παρατήρησε το βλέμμα των τόνων!!!

Εγώ ψαρεύω, οπότε δεν διαφέρω από τους κυνηγούς. Απλώς η επικοινωνία μας με τα ζώα, είναι ισχυρότερη από ότι με τα ψάρια. Ζωντανά είναι και τα χορταράκια, αλλά πρέπει κάτι να φάμε...

Το κυνήγι δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά είμαστε μια κοινωνία που δεν σεβόμαστε τίποτα, και οι εξαιρέσεις, δεν μπορεί να λειτουργούν σαν άλλοθι των διαφόρων που δεν σέβονται τίποτα.

Δεν είμαι υπερ της γενικής απαγόρευσης του κυνηγιου, είμαι υπερ της εφαρμογής των νόμων, και της παραδειγματικής τιμωρίας όσων παρανομούν, γιατί ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας για την μάζα, να μην παρανομεί, είναι ο φόβος της τιμωρίας.