κροκέτες ROYAL CANIN CARDIAC

janus5555

Member
11 Δεκεμβρίου 2016
6
0
38
Πωλείται ξηρά τροφή για καρδιακούς σκύλους, Royal Canin Cardiac. Αγοράστηκε και ανοίχτηκε στις αρχές του Νοέμβρη, ο σκύλος δεν την έτρωγε.
Η συσκευασία περιέχει 12 κιλά, πωλείται για 55€. Όπως θα δείτε και στο link, η τιμή πώλησης για συσκευασία 7.5κιλών είναι πολύ πάνω από τα χρήματα που ζητάω.
Είμαι Βόλο, προτιμώ συναλλαγή χέρι με χέρι ώστε να γίνει και η παραλαβή, διαφορετικά στέλνω με έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον αγοραστή.

janus5555

Member
11 Δεκεμβρίου 2016
6
0
38
Η αγγελία ισχύει ακόμα. Τιμή συζητίσιμη, θα'θελα να μη μου μείνουν οι κροκέτες..

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
αν και δεν θα επρεπε να επεμβω αλλα 7 μηνες ανοιγμενη τροφη εχει "ξεθυμανει" πλεον, μηπως να την ταιζες σε κανενα αδεσποτο φιλε μου;

με φιλικη παντα προθεση και αν ενοχλει το ποστ παρακαλω να διαγραφει

janus5555

Member
11 Δεκεμβρίου 2016
6
0
38
κάθε άποψη δεκτή φίλε μου, τί εννοείς να έχει ξεθυμάνει; δεν είναι σφραγισμένο τσουβάλι αλλά είναι κλειστό, έχει πάρει αέρα δλδ αλλά δεν είναι χύμα σε επαφή με τον αέρα.. Έπειτα, είναι φαρμακευτική τροφή για συγκεκριμένη χρήση, τα θρεπτικά συστατικά της δεν χάνονται..

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
κοιτα απο αυτα που γνωριζω και σταματαω εδω για να μην στο χαλαω, απο τη στιγμη που το τσουβαλι εχει ανοιχτει εχει ξεκινησει η οξειδωση, πραγμα που σημαινει οτι ξεκινησε και η αντιστροφη μετρηση για την καταναλωση της τροφης η οποια τιμαται περιπου στο μηνα κατα πολλους, λεγοντας "ξεθυμανει" εννοουμε οτι η τροφη χανει τα θρεπτικα της συστατικα λογω της επαφης της με το οξυγονο, στη συσκευασια της κλειστη παραμενει σε προφυλαγμενο περιβαλλον γιαυτο και διατηρειται.

janus5555

Member
11 Δεκεμβρίου 2016
6
0
38
Όπως προείπα, κάθε άποψη δεκτή και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.;)
Προσωπικά, θεωρώ δύσκολο να "χαλάνε" τα θρεπτικά συστατικά από την επαφή με τον αέρα όπως το περιγράφεις, κυρίως επειδή μιλάμε για προϊόν με πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νερό/ υγρασία. Αντίστοιχα, αυτό που λένε στις διαφημίσεις τους "με αεροστεγές κουτί για να διατηρούνται φρέσκιες (οι κροκέτες) πιο πολύ καιρό" είναι επειδή με τον αέρα τραβάνε και υγρασία και δεν είναι το ίδιο ευχάριστες για το ζώο. Αν όντως χάλαγε μια σακούλα σε ένα μήνα από τη στιγμή που ανοίγεται, όλα τα μαγαζιά με κτηνιατρικά είδη καθώς και κτηνιατρεία που πουλάνε χύμα τροφή, θα έπρεπε να ξεπουλάνε κάθε σακί (από τα δέκα που έχουν ανοιχτά) σε λιγότερο από ένα μήνα....

Η αγγελία παραμένει ενεργή.
Τροφή για σκύλο που χρήζει ειδικής διατροφής, χαμηλής σε αλάτι και με συστατικά που ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία.