κουταβι και ζημιες στο σπιτι!

Nemakos

Active Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
28
0
καλησπερα σε ολους τους σκυλομπαμπαδες και σκυλομαμαδες!
Εχω ενα προβλημα με την μικρη μου Ηρα...
εδω και 10 μερες που την εχω αποκτησει,καθε μερα την αφηνα μονη της καθε απογευμα 10-20 λεπτα για να αλλαξω την αρραβωναστικια μου στο μαγαζι που εχουμε.
μεχρι σημερα ολα καλα την εβγαζα λιγο εξω για πιπι της πριν φυγω,ξανα μεσα και μεχρι να ερθει η αρραβωναστικια μου ηταν φρονιμη.
Σημερα η μερα ξεκινησε ασχημα,αρχισε να δαγκωνει το χαλακι της με μανια ολη μερα(την μαλωνα με ΜΗ και της εδινα ενα παιχνιδι της) και το απογευμα η αρραβωναστικια μου μολις εφτασε σπιτι ειδε ενα μπαχαλο!ειχε τραβηξει το σεμεδακι απο το τραπεζακι και εριξε κατω τα παντα σπαζοντας τα και διαλυοντας το σεμεδακι μασουλωντας το!
εχει ενα ειδικο κοκαλο-παιχνιδι που της δινω μολις δαγκωνει και και ασχολειτε με αυτο αλλα σημερα δεν ξερω τι επαθε..
οποιος μπορει ας βοηθησει να δω τι κανω λαθος...
αλλαξε τοσο πολυ συμπεριφορα μεσα σε μια μερα?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οπως δεν αφήνουμε ένα μωρό χωρίς επιτήρηση έτσι δεν αφήνουμε και κουτάβι.
Όταν είναι να φεύγεις βάζε το στο crate και λύθηκε το πρόβλημα.

Nemakos

Active Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
28
0
ευχαριστω για τις απαντησεις,υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη λυση?
τοσες μερες ηταν πολυ φρονιμη και πιστευα οτι συνηθισε την απουσια που εξαλλου ηταν μικρη
και οσο να ναι παντα πριν φυγω την παιζω λιγο και την βγαζω για τις αναγκες της..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
ευχαριστω για τις απαντησεις,υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη λυση?
τοσες μερες ηταν πολυ φρονιμη και πιστευα οτι συνηθισε την απουσια που εξαλλου ηταν μικρη
και οσο να ναι παντα πριν φυγω την παιζω λιγο και την βγαζω για τις αναγκες της..

Υπαρχει το να της "δωσεις" ενα δωματιο του σπιτιου και το κανεις πληρως ασφαλες για το κουταβι για να μενει εκει οταν φευγετε. Παρε κρειτ, θα σου λυσει τα χερια και τωρα και σε πολλα αλλα θεματακια που ισως παρουσιαστουν στο μελλον. ;-)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
λογικό όταν αφήνεις ένα κουτάβι μόνο του σε κάποιο μέρος να τα κάνει μπάχαλο,δοκίμασε κράτε εκτός αν έχεις έναν χώρο που πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.τελικά πρέπει να είμαι απο τους λίγους που το δικό μου δεν έκανε ζημιές σε εκείνη την ηλικία και έμενε φρόνιμο αν εξαιρέσουμε τις σκούπες και τις παντόφλές όταν συναντιόντουσαν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97