κουτάβι στην Κάρυστο

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Eίδα στην Κάρυστο στο λιμάνι που είναι εκεί που έχει μια δωδώνη,ένα καρυστάκι(ταβέρνα)και κάτι άλλα:D:D ένα κουταβάκι, προσπάθησα να το πλησιάσω,στην αρχή έδειχνε αδιάφορο αλλά όταν πλησίασα λίγο περισσότερο άρχισε να τρέχει,δε φάνηκε σαν είχε φύγει απο κάποιο σπίτι,αλητάκος έμοιαζε,παιδιά αν κάποιος είναι απο Κάρυστο και έχει το χρόνο να ασχοληθεί ή έστω να πάρει ενα τηλεφωνο στη φιλοζωική εκει πέρα να το έχουν υπ' όψην τους θα χαιρόμουν πάρα πολύ,δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω και αν θα το ξαναδώ,κατευθυνόταν έτσι όπως βλέπουμε τη θάλασσα προς τα δεξιά,προχώρησα λίγο αλλά μετά το έχασα..Είναι πολύ γλυκό κουταβάκι,θα βρει γρήγορα σπίτι αν το μαζέψει κάποιος απο το δρόμο..Δυστυχώς δεν έχω πιο κατατοπιστικές λεπτομέριες:( Ήταν καφέ με λίγο άσπρο στο στήθος αν θυμάμαι καλά και σχετικά μακρυ τρίχωμα,΄όχι πολύ σαν βελγικος ποιμενικός πχ,ούτε σαν boxer,κάτι ενδιάμεσο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτό θα πει αισιόδοξο μύνημα !!!
Εσύ τώρα περιμένεις ότι θα συγκινηθεί κάποιος και θα τρέξει... Πολύ ρομαντική σε βρίσκω...ή δεν θυμάσαι σε ποια χώρα ζεις... :-|:)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ξέρω που ζω,δεν περιμένω κανέναν να τρέξει,ανέφερα απλά πως υπάρχει ένα κουτάβι στην Κάρυστο και αν κάποιος είναι απο εκεί να χει το νου του,τίποτα παραπάνω...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στην κάρυστο μου έχουν πεί παρατάνε πολλά σκυλιά αθηναίοι απο απέναντι
-μαλιστα αστειέυονται ότι αν πάρει το πλοίο και έρθει πάλι σπίτι θα το κρατήσω

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008