κορμοράνοι-αλλοδαποί 0-1

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ένα θέμα που διάβασα σε ένα αθλητικό σάιτ για την περιοχή του Βοτανικού πριν από 6 χρόνια και όταν 131 κάτοικοι το σταμάτησαν με το πρόσχημα οτι υπάρχουν κορμοράνοι και να μην γίνει το γήπεδο ( του ΠΑΟ) αν και δεν τον ΠΑΟ με τίποτα ! :D
τώρα όμως υπάρχει ένα άλλο θέμα (πολιτικό) εκεί έγινε χώρος για κάποιους μετανάστες/πρόσφυγες και δεν ξέρω και εγώ πως τους λένε ( ο κάθε χαρακτηρισμός έχει γίνει ύποπτος πλέον), και ενώ θα είχε γίνει το γήπεδο-εμπορικό κέντρο με θέσεις εργασίας για τόσους έλληνες τελικά έγινε χώρος για αλλοδαπούς..

strangers in the night που έλεγε και ο Σινάτρα ! :love:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εδώ δεν υπάρχει πολιτική για τους ανθρώπους και τον σεβασμό προς οποιαδήποτε ζωή με τους κορμοράνους θα καταγίνονται τα ντουβάρια τα όρθια...

• Like
Reactions: Orilis and ntoulis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χμ αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο να ξεφύγει σε πολιτική συζήτηση το θέμα ε?
Αντιλαμβάνεστε δε ότι αυτό ειναι απευκταίο

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Και γω δε βρισκω τι σχεση εχει με το φορουμ αυτο το θεμα. Δεν εχει καν σχεση με κορμορανους. @admin?
έχει μπέτυ, οι 131 επικαλέστηκαν οτι είναι περιοχή για κορμοράνους που πάνε μιά φορά το χρόνο ! ..και δεν έγινε το γήπεδο.. σόρι ξέχασα να το αναφέρω.. :)

• Like
Reactions: Orilis

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Σωστός ο Ντούλης,αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε γίνει το γήπεδο.

Οι βάζελοι τώρα είναι οι πρώτοι που έπρεπε να τσινάνε,τους ρίξανε..

• Like
Reactions: ntoulis

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Οι βάζελοι τώρα είναι οι πρώτοι που έπρεπε να τσινάνε,τους ρίξανε..
Μια ζωή ριγμενοι ήμασταν.
Φαντάσου τότε επί παντοκρατοριας Κόκκαλη, το καραισκακη να μην γινόταν για τον ίδιο λόγο.
Χα χα καλό εεε
Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;;;

Όσο για τον υγροβιοτοπο του βοτανικου και τις τότε αντιδράσεις περί τσιμεντοποιησης της περιοχής λόγο γηπέδου, έχω πολλά να πω αλλά βαριέμαι. Όσοι γνωρίζουν την περιοχή ξέρουν.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ναι το διαβασα το αρθρο που δεν εβαλες.
Και καταλαβα και τον πονο του δημοσιογραφου για τους κορμορανους!! :p
ποιό άρθρο να βάλω μπέτυ.. :whistle: δεν είμαστε στην ενότητα εικονική κυνο-βιβλιοθήκη ! :D
έκανα θέμα μόνος μου... :censored: κάτι διάβασα σε σχέση με το περιβάλλον και το έβαλα.. :sleep:
περάσαμε και τον αιώνα της πληροφόρησης, δεν είναι ανάγκη να πει κάποιος πάνω από μία λέξη και με ένα google θα πέσει σε 100 sites με το ανάλογο/αντίστοιχο θέμα σε κάθε καρυδιάς φανατικό καρύδι από οπαδικής ή πολιτικής προπαγάνδας.. :barefoot: στο τέλος για να σε ικανοποιήσω το έβαλα από eco site ! :D

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών