κοπροφαγία κουταβιού....

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
Καλημερα σας, ειμαι νέα στη παρέα σας κ καλώς σας βρήκα λοιπόν....
συγνώμη για τη μεγάλη εισαγωγή....

υιοθέτησα μετά από πολύ σκέψη κ ψάξιμο ένα πανέμορφο γυαλιστερό καταμαυρο κανίς γκριφόν
από καταφύγιο κ ταξιδεψα μεχρι την αθηνα απο επαρχια να το παρω, ηταν σε νησι

ξερω απο σκυλια , μεγάλωσα σα παιδι-εφηβη με σκυλι μεσα στο σπιτι,
οτι κ να πω λιγο θα ηταν για το σκυλι που ειχαμε, αν ζουσαν παραπανω χρονια σιγουρα τωρα θα μιλουσε

λοιπον, το κουταβι μου 3 μηνων τωρα για την ηλικια του ειμαι πολυ ευχαριστημενη,
τουαλετα ολα οκ , συμπεριφορα καλη , ηρεμη , πανεξυπνη κλπ

μονο αυτο με τα κακα.....καπως μου ηρθε να πω την αληθεια....
η σκυλιτσα που ειχαμε δεν το εκανε αυτο με τα δικα της.....στα ξενα τριβοταν

βοηθηστε με...αν κ διαβασα πολλα κ ξεκιναω να δοκιμαζω απο ολα , θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν ελπιδες να το σταματησει μεγαλωνοντας η αν το σκυλακι θα ειναι ετσι μονιμα????

ευτυχως δε το κανει παντα....

αλλα κ παλι ανθρωπος ειμαι δε μπορω να την επιβλεπω παντα η λειπω απο το σπιτι.....

θα ρωτησω κ το γιατρο αλλα ειπα να δω τι μπορω να κανω μονη μου , γιατι ειμαι λιγο επιφυλακτικοι με τους κτηνιατρους επειδη πασσαρουν πολλα....

ευχαριστω!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να σου ζήσει το κουτάβι σου :)

Μπράβο σου για την υιοθεσία και ακόμη πιο πολλά μπράβο σου, που πήρες μαύρο :p και που ταξίδεψες για να το παραλάβεις. Οταν βλέπω αγγελίες "...έχει βρει σπίτι το καημένο, το ταλαίπωρο το αδέσποτο, αλλά...μπορεί κάποιος να το μεταφέρει, που να ταξιδεύει από Μαρούσι προς Πειραιά, για να πάει μια ώρα αρχύτερα, στο καινούργιο του σπίτι;" φορτώνω άσχημα :mad:

Στο δια ταύτα, δεν θα μπορεί κανείς, να σου πει με σιγουριά ούτε γιατί το κάνει, ούτε αν θα το σταματήσει. Ο δικός μου κοντεύει 4, και αν βρει ευκαιρία, το κάνει ακόμη.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να μην του αφήνεις τα περιθώρια. Να τα μαζεύεις άμεσα. Να μην τα βρίσκει για να τα λιγουρεύεται. Μεγαλώνοντας που θα στρώσει το εντερικό του πρόγραμμα και θα τα κάνει στην βόλτα του και μόνο [καλώς εχόντων] δεν θα μπορεί να τα περιδρομιάσει έτσι κι αλλιώς.

Προς το παρόν, υπομονή και ταχύτητα στην περισσυλογή :)

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Στο δια ταύτα, δεν θα μπορεί κανείς, να σου πει με σιγουριά ούτε γιατί το κάνει, ούτε αν θα το σταματήσει. Ο δικός μου κοντεύει 4, και αν βρει ευκαιρία, το κάνει ακόμη.
E καλά, ο δικός σου δεν είναι μέτρο σύγκρισης για ο,τιδήποτε γενικά :D ...

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να σου ζήσει το κουτάβι σου :)

Μπράβο σου για την υιοθεσία και ακόμη πιο πολλά μπράβο σου, που πήρες μαύρο :p και που ταξίδεψες για να το παραλάβεις. Οταν βλέπω αγγελίες "...έχει βρει σπίτι το καημένο, το ταλαίπωρο το αδέσποτο, αλλά...μπορεί κάποιος να το μεταφέρει, που να ταξιδεύει από Μαρούσι προς Πειραιά, για να πάει μια ώρα αρχύτερα, στο καινούργιο του σπίτι;" φορτώνω άσχημα :mad:

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να μην του αφήνεις τα περιθώρια. Να τα μαζεύεις άμεσα. Να μην τα βρίσκει για να τα λιγουρεύεται. Μεγαλώνοντας που θα στρώσει το εντερικό του πρόγραμμα και θα τα κάνει στην βόλτα του και μόνο [καλώς εχόντων] δεν θα μπορεί να τα περιδρομιάσει έτσι κι αλλιώς.

Προς το παρόν, υπομονή και ταχύτητα στην περισσυλογή :)

ενα κουκλι ειναι λεμε....σα ψευτικο....μονο που δε μπορω να το βγαλω φοτο....δε φαινεται τπτ....αδικειται πολυ....χαχαχα, καημο το εχω....

ξερεις τι εχω μπερδευτει τοσο πολυ με αυτα που διαβασα, μου με μπερδεψε κ το οτι αν λεει σε βλεπει κ τα μαζευεις γιαυτο τα "μαζευει" κ αυτο....τι να πω????κ τι να κανω ....να τη διωξω,πως???μονιμα κατω απο τα ποδια μου ειναι....χαχα

λοιπον κ οσον αφορα την υιοθεσια, επι ευκαιριας πολλες ημουν διατεθιμενη να ταξιδεψω για να παρω σκυλι, που εννοειται ηθελα πολυ να ειναι αδεσποτακι καταφυγιου, παντα με ακυρωναν επειδη ημουν απο μακρυα....αρα ειναι κ οι φιλοζωικες πολλες φορες επιλεκτικες, ετοιμη ημουν να τα παρατησω, 2 χρονια εψαχνα...τοσο κακο ηταν δηλ που ειχα καποια στανταρ, λογο οτι εχω μικρο παιδι κ διαμερισμα...τεσπα....σορυ ξεφυγα απο τη κουβεντα

εντωμεταξυ μου ειπαν κ για χαπι αλλα μια φιλη που ειναι γνωστης σκυλιων μου ειπε να το αποφυγω επειδη ειναι μικρη....

α κατι αλλο οταν τα τρωει δε τα τρωει ολα ποτε, παιζει κανεναν "καλο" ρολο αυτο????

• Like
Reactions: mariatheo

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
..
α κατι αλλο οταν τα τρωει δε τα τρωει ολα ποτε, παιζει κανεναν "καλο" ρολο αυτο????
Κανέναν απολύτως!
Μην δώσεις κανένα σκεύασμα. Δεν θα γίνει κάτι.
Αυτό που μπορεί να έχεις ακούσει και ίσως το μπερδεύεις, είναι πως...αν κάνουν κακά τους, κάπου που δεν πρέπει, και τα μαλώσει ο ιδιοκτήτης, στην συνέχεια, μόλις τα κάνουν, τα εξαφανίζουν τρώγοντάς τα, για να μην τα βρει ο ιδιοκτήτης και τα ξαναμαλώσει [δείρει συνήθως :(]

Υπομονή μόνο!

• Like
Reactions: rastakan

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
αρα στην ουσια δεν υπαρχει λυση????μονο μαζεμα......
κ ριχνουμε κ καμια ευχη στη θεια τυχη μπας κ το σταματησει ε????μαλιστα.....

εγω θα της εξηγω παντως ηρεμα κ με εμφαση μπας κ καταλαβει τπτ...γιατι γενικως ειναι μεγαλος τσακαλος , πολυ καλη συνενοηση απο τωρα.....

μωρε διαβαζω κιολας οτι δεν κανει κ καλο....εχω κ μικρο παιδι.....

τεσπα...ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
μωρε διαβαζω κιολας οτι δεν κανει κ καλο....εχω κ μικρο παιδι.....
Να κάνεις συστηματική εσωτερική αποπαρασίτωση, για τα σκουλήκια μόνο.
Το παιδί, αν γλωσσοφιλιέται με το σκυλί, το πολύ να του αρέσει η γεύση και να αρχίσει κι αυτό, την συνήθεια αυτή :D
Οπότε, φρόντισε απλώς, να μην τα βρίσκουν.

• Like

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
Καλώς όρισες!

Μην ανησυχείς πολύ... Ούτε ο σκύλος διατρέχει κίνδυνο, ούτε το παιδί (στα πλαίσια του μπορεί να μας χτυπήσει αυτοκίνητο ως μετεωρίτης, υπάρχει κάποιος κίνδυνος... κάπου εκεί).

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό (αν δε το έχεις ήδη κάνει):

Κοπροφαγία (ή ο σκύλος μου τρώει κόπρανα)

...αλλά και σε άλλα παρόμοια θέματα εντός φόρουμ.

• Like
Reactions: GRDANE and rastakan

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
ευχαριστω για το λινκ.....

απο την εμπειρια σας...και απο αυτα που ακουτε

το κανουν ολα τα σκυλια???

ειναι σκυλια που δε το κανουν καθολου???

το πιανουν κ το αφηνουν το αθληματακι?????:rolleyes:

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
Δε το κάνουν όλα τα σκυλιά (να τρώνε κόπρανα), αλλά το κάνει ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο, μεγαλύτερο του 50%.

Όλα τα σκυλιά γλύφουν τα ούρα άλλων ή/και τα κόπρανα. Είναι ένας από τους τρόπους που επικοινωνούν και συλλέγουν πληροφορίες που σε κάποιες συνθήκες τους είναι χρήσιμες.

Κάποια σκυλάκια και ανάλογα την αιτία που μπορεί να έχει το "πρόβλημα" και την αντιμετώπιση που θα τύχει από τον ιδιοκτήτη, ναι, μπορεί να το σταματήσουν ή να το ελαττώσουν πάρα πολύ.

Χρειάζεται να παρατηρήσετε και να σκεφτείτε τους λόγους που το κάνει ο σκύλος σας (π.χ. φοβάται ότι θα το μαλώσετε και θέλει να τα εξαφανίσει, το κάνει χωρίς φόβο και πάντα, τρώει μόνο τα δικά του, τρώει μόνο άλλων ζώων, προτιμά αλόγων ή αγελάδων, "κυνηγά" τα ανθρώπινα, κ.α.) γιατί κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια.

Σαν γενικές οδηγίες, θα πρότεινα να πηγαίνει βόλτα και να τα κάνει έξω. Εφόσον είναι δεμένος με το λουρί του δεν θα τον αφήσετε να τα φάει. Δεν θα τον μαλώνετε εάν κάνει κίνηση για να τα φάει, αλλά θα τον "επιβραβεύετε" λεκτικά όταν τα κάνει, ίσως να τον χαϊδέψετε και απλά θα τον κρατήσετε μακρυά από τα κόπρανα μόλις τελειώσει και θα τα μαζέψετε. Αφού έχει τελειώσει και το μάζεμα και η επιχείρηση "χέσιμο" (sic) στέφθηκε με επιτυχία, θα χαρείτε και θα παίξετε μαζί του λέγοντας πολλά "Μπράβο!".

Έτσι ή όλοι διαδικασία θα συνδυαστεί ευχάριστα χωρίς την ανάγκη να "εξαφανιστούν" τα κόπρανα.

Στο σπίτι, απλά θα πρέπει να παρακολουθείτε και να γνωρίζετε ποιες στιγμές κάνει κακά (μετά το φαγητό συνήθως) και διακριτικά να εμφανιστείτε προχωρώντας στην ίδια διαδικασία με την πιο πάνω.

Αν τα κίνητρα είναι ψυχολογικά θα βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση. Τα υπόλοιπα μπορούν να βοηθηθούν από μια καλή και ισορροπημένη διατροφή και έλεγχο στην βόλτα (που ούτως ή άλλως είναι προτιμότερη και νόμιμη μόνο με λουρί).

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα σκυλιά, το δικό μου πάντως όταν ήταν μικρό το έκανε και με έσωσε ή γρήγορη περισυλλογή και ή εντολή άστο. Αργότερα στη βόλτα στράφηκε προς άλλων ζώων τα κόπρανα αλλά και πάλι λειτούργησε το άστο...

• Like
Reactions: Kodagoshe

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
ενα κουκλι ειναι λεμε....σα ψευτικο....μονο που δε μπορω να το βγαλω φοτο....δε φαινεται τπτ....αδικειται πολυ....χαχαχα, καημο το εχω....

ξερεις τι εχω μπερδευτει τοσο πολυ με αυτα που διαβασα, μου με μπερδεψε κ το οτι αν λεει σε βλεπει κ τα μαζευεις γιαυτο τα "μαζευει" κ αυτο....τι να πω????κ τι να κανω ....να τη διωξω,πως???μονιμα κατω απο τα ποδια μου ειναι....χαχα

λοιπον κ οσον αφορα την υιοθεσια, επι ευκαιριας πολλες ημουν διατεθιμενη να ταξιδεψω για να παρω σκυλι, που εννοειται ηθελα πολυ να ειναι αδεσποτακι καταφυγιου, παντα με ακυρωναν επειδη ημουν απο μακρυα....αρα ειναι κ οι φιλοζωικες πολλες φορες επιλεκτικες, ετοιμη ημουν να τα παρατησω, 2 χρονια εψαχνα...τοσο κακο ηταν δηλ που ειχα καποια στανταρ, λογο οτι εχω μικρο παιδι κ διαμερισμα...τεσπα....σορυ ξεφυγα απο τη κουβεντα

εντωμεταξυ μου ειπαν κ για χαπι αλλα μια φιλη που ειναι γνωστης σκυλιων μου ειπε να το αποφυγω επειδη ειναι μικρη....

Καλησπέρα και καλός ήρθες rastakan.εχω το ίδιο πρόβλημα δοκίμασα τα πάντα,τριμμένο κολοκύθι,ανανά στο φαγητό της αλλα τιποτα.μια σκόνη forbi-ka όπου την ρίχνεις στο φαγητό τιποτα και με αυτό.τι κάνω εδώ και έναν περίπου μήνα όπου έχει να φάει κ....ά!!!!!!!με το που τα κάνει την φωνάζω της πετάω την λιχουδιά λίγο πιο μακριά και αστραπιαία εγω τρέχω να μαζέψω.ετσι ώστε να μη με βλέπει.της τέσσερις τελευταίες μέρες που έχουμε αρχίσει της βόλτες απλά τσέκαρα αν κάνει το ίδιο σε ξένα κ....ά, αλλα ευτυχώς όχι.η Κτηνιατρος μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό και πως θα το κόψει μόνη της οταν ενηλικιωθεί.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Πολλες φορες σε κουταβια που τρωνε τα κοπρανα τους, βοηθαει να βαζουμε μεσα στην τροφη τους λιγο ανανα,πολλα κουταβια σταματανε μετα να τα τρωνε..

• Like

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
Δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα σκυλιά, το δικό μου πάντως όταν ήταν μικρό το έκανε και με έσωσε ή γρήγορη περισυλλογή και ή εντολή άστο. Αργότερα στη βόλτα στράφηκε προς άλλων ζώων τα κόπρανα αλλά και πάλι λειτούργησε το άστο...
μα κ η σκυλιτσα μας που ειχαμε παλια....μανια με τα ξενα!!!!!

ειδικα απο τα προβατα.......ηταν κ ασπρο κανισακι κ ερχοταν ενα χαλι μαυρο.....
για πολυ τροψιμο λεμε σε ολο το σωμα της...τι βιτσιο κ αυτο....

καλα τα χαρτια της τουαλετας μονιμα εξω....., δεν τους εκοβε να κλεισουν τη πορτα οπως κανω εγω τωρα, κ γω παιδι τοτε δε τα εδινα σημασια.....

κ στη 10ετια του 90 που να ηξεραν οι δικοι μου απο ελεγχο κ εκπαιδευση, κ ηταν παντα κοντα μας χωρις λουρι, κ της ειχαμε κ εμπιστοσυνη στις βολτες της κοντα στο σπιτι η στο μαγαζι κ γινοταν χαλια λεμε...εγκεφαλικο η μανα μου,
κ πολυ μαλωμα....αλλα που να ξεραν κ αυτοι τοτε....

ναι ναι το ξερω αυτο που λες για το μαλωμα....
οχι, εννοουνε οτι οτι επειδη βλεπουν εσενα που καθαριζεις , το καθαριζουν κ αυτα

Πολλες φορες σε κουταβια που τρωνε τα κοπρανα τους, βοηθαει να βαζουμε μεσα στην τροφη τους λιγο ανανα,πολλα κουταβια σταματανε μετα να τα τρωνε..

θα το δοκιμασω, το διαβασα σε πολλες "μεριες"

Καλησπέρα και καλός ήρθες rastakan.εχω το ίδιο πρόβλημα δοκίμασα τα πάντα,τριμμένο κολοκύθι,ανανά στο φαγητό της αλλα τιποτα.μια σκόνη forbi-ka όπου την ρίχνεις στο φαγητό τιποτα και με αυτό.τι κάνω εδώ και έναν περίπου μήνα όπου έχει να φάει κ....ά!!!!!!!με το που τα κάνει την φωνάζω της πετάω την λιχουδιά λίγο πιο μακριά και αστραπιαία εγω τρέχω να μαζέψω.ετσι ώστε να μη με βλέπει.της τέσσερις τελευταίες μέρες που έχουμε αρχίσει της βόλτες απλά τσέκαρα αν κάνει το ίδιο σε ξένα κ....ά, αλλα ευτυχώς όχι.η Κτηνιατρος μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό και πως θα το κόψει μόνη της οταν ενηλικιωθεί.

κ αυτο θα το τσεκαρω.....ερχεται κ σκ και θα ειμαστε συνεχεια μαζι.....θα εχω τον απολυτο ελεγχο ...για να δουμε...

πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!!:);)

εννοειται κ αλλες καλοδεχουμενες.....ξεκιναω τα παντα κ βλεπουμε....χαχαχα,

κ ειμαι τοσο ευχαριστημενη απο αυτην.....ολα τα εκανε πολυ γρηγορα....δεν το περιμενα....
κριμα να "με χαλαει" αυτο.....

θα σας ενημερωνω.....

κ συντομα ααααααανννννν καταφερω να τη βγαλω φοτο της προκοπης θα τη βαλω στο αβαταρ μου

Last edited by a moderator:
  • Like

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
μα κ η σκυλιτσα μας που ειχαμε παλια....μανια με τα ξενα!!!!!

ειδικα απο τα προβατα.......ηταν κ ασπρο κανισακι κ ερχοταν ενα χαλι μαυρο.....
για πολυ τροψιμο λεμε σε ολο το σωμα της...τι βιτσιο κ αυτο....

καλα τα χαρτια της τουαλετας μονιμα εξω....., δεν τους εκοβε να κλεισουν τη πορτα οπως κανω εγω τωρα, κ γω παιδι τοτε δε τα εδινα σημασια.....

κ στη 10ετια του 90 που να ηξεραν οι δικοι μου απο ελεγχο κ εκπαιδευση, κ ηταν παντα κοντα μας χωρις λουρι, κ της ειχαμε κ εμπιστοσυνη στις βολτες της κοντα στο σπιτι η στο μαγαζι κ γινοταν χαλια λεμε...εγκεφαλικο η μανα μου,
κ πολυ μαλωμα....αλλα που να ξεραν κ αυτοι τοτε....

ναι ναι το ξερω αυτο που λες για το μαλωμα....
οχι, εννοουνε οτι οτι επειδη βλεπουν εσενα που καθαριζεις , το καθαριζουν κ αυτα

θα το δοκιμασω, το διαβασα σε πολλες "μεριες"

κ αυτο θα το τσεκαρω.....ερχεται κ σκ και θα ειμαστε συνεχεια μαζι.....θα εχω τον απολυτο ελεγχο ...για να δουμε...

πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!!:);)

εννοειται κ αλλες καλοδεχουμενες.....ξεκιναω τα παντα κ βλεπουμε....χαχαχα,

κ ειμαι τοσο ευχαριστημενη απο αυτην.....ολα τα εκανε πολυ γρηγορα....δεν το περιμενα....
κριμα να "με χαλαει" αυτο.....

θα σας ενημερωνω.....

κ συντομα ααααααανννννν καταφερω να τη βγαλω φοτο της προκοπης θα τη βαλω στο αβαταρ μου
και εγω το ίδιο δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα.τσισα κακά στην πάνα στο κρειτ απο το πρώτο βράδυ,όλα πολυ καλά,αυτό όμως με έχει προβληματίσει γιατί ειναι όλη μέρα με τα παιδια και παίζει.οποτε ακόμα προσπαθώ να την κυνηγάω απο πίσω για να τα μαζεύω.ελπιζω σε λίγο καιρό να κοπεί αυτό για να μπορέσουμε όλοι μέσα στο σπίτι να είμαστε πιο άνετοι χωρίς συνέχεια να τρέχουμε.

• Like

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
το πρωι.....ουτε γυρισε να τα κοιταξει.....αλλα ημασταν μαζι κ μου φανηκε εφυγε αργα ναι μεν αλλα λιγο φοβισμενη...της ειπα μπραβο κλπ....ειδομεν....

και εγω το ίδιο δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα.τσισα κακά στην πάνα στο κρειτ απο το πρώτο βράδυ,όλα πολυ καλά,αυτό όμως με έχει προβληματίσει γιατί ειναι όλη μέρα με τα παιδια και παίζει.οποτε ακόμα προσπαθώ να την κυνηγάω απο πίσω για να τα μαζεύω.ελπιζω σε λίγο καιρό να κοπεί αυτό για να μπορέσουμε όλοι μέσα στο σπίτι να είμαστε πιο άνετοι χωρίς συνέχεια να τρέχουμε.

ποσο ειναι το σκυλακι σου???

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
Τωρα η μόλυ ειναι 4αρων μηνών

μαλιστα...παιρνω θαρρος , μικρο ειναι κ εσενα, ευχομαι λοιπον κ για σενα κ για μενα να κοπει

α και κατι αλλο για να μην ανοιγω αλλο θεμα....τη τελευταια βδομαδα που ξεκινησαμε τις καθημερινες βολτες κ τρελαινεται απο τη χαρα της

ειναι λιγο επικυνδυνη, θελει να φαει τα παντα που βρισκει...μα τα παντα.....ακομα κ πετρες, δε παιρνω τα ματια μου απο πανω της προς το παρον για μενα ειναι αγχωτικες οι βολτες....ειναι φυσιολογικο????επειδη ειναιμικρη???

θα το κοψει μεγαλωνοντας???

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Για να γίνει ο περίπατος πιο ευχάριστος και σίγουρος, εκπαιδεύστε τη σκυλίτσα σας να υπακούει στο «όχι» η στο <<μη>>, ώστε με μια σας λέξη και ένα ελαφρό τράβηγμα του λουριού να σταματήσει, πριν αγγίξει τη βρομιά.

Ταυτόχρονα ενισχύετε την καλή και υπάκουη συμπεριφορά με ένα καλό λόγο, ένα χάδι ή μια λιχουδιά. Μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη ελευθερία στη σκύλα σας χρησιμοποιώντας οδηγό που μακραίνει και κονταίνει.

• Like

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
22
18
43
καλημερα σας......
αν μπορειτε πειτε μου τη γνωμη σας

ειδα 2 διαφορετικες στασεις στο σκυλι εδω κ 2 μερες...

οταν τελειωνει που της λεω μπραβο κλπ....μετα στεκομαι εκει κοντα κ κοιταζω να δω τι θα κανει για να την αποτρεψω....και στεκεται κ αυτη κ κοιταζει τι θα κανω εγω....δε ξεκουνιεται απο διπλα μου κ ας την αποσπα ο συζυγος...

κ 2ον απο χτες της ξεκινησα ανανα.....ξαπλωνει διπλα απο τη πανα μετα τα κακα της...τα κοιταζει κ με ργες αργες κινησεις σα να παει να τα τραβηξει με το ποδι της δειλα δειλα.....αυτα...

εχω μπερδευτει......(n)