Καλημερα σας, ειμαι νέα στη παρέα σας κ καλώς σας βρήκα λοιπόν....
συγνώμη για τη μεγάλη εισαγωγή....
υιοθέτησα μετά από πολύ σκέψη κ ψάξιμο ένα πανέμορφο γυαλιστερό καταμαυρο κανίς γκριφόν
από καταφύγιο κ ταξιδεψα μεχρι την αθηνα απο επαρχια να το παρω, ηταν σε νησι
ξερω απο σκυλια , μεγάλωσα σα παιδι-εφηβη με σκυλι μεσα στο σπιτι,
οτι κ να πω λιγο θα ηταν για το σκυλι που ειχαμε, αν ζουσαν παραπανω χρονια σιγουρα τωρα θα μιλουσε
λοιπον, το κουταβι μου 3 μηνων τωρα για την ηλικια του ειμαι πολυ ευχαριστημενη,
τουαλετα ολα οκ , συμπεριφορα καλη , ηρεμη , πανεξυπνη κλπ
μονο αυτο με τα κακα.....καπως μου ηρθε να πω την αληθεια....
η σκυλιτσα που ειχαμε δεν το εκανε αυτο με τα δικα της.....στα ξενα τριβοταν
βοηθηστε με...αν κ διαβασα πολλα κ ξεκιναω να δοκιμαζω απο ολα , θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν ελπιδες να το σταματησει μεγαλωνοντας η αν το σκυλακι θα ειναι ετσι μονιμα????
ευτυχως δε το κανει παντα....
αλλα κ παλι ανθρωπος ειμαι δε μπορω να την επιβλεπω παντα η λειπω απο το σπιτι.....
θα ρωτησω κ το γιατρο αλλα ειπα να δω τι μπορω να κανω μονη μου , γιατι ειμαι λιγο επιφυλακτικοι με τους κτηνιατρους επειδη πασσαρουν πολλα....
ευχαριστω!!!!
συγνώμη για τη μεγάλη εισαγωγή....
υιοθέτησα μετά από πολύ σκέψη κ ψάξιμο ένα πανέμορφο γυαλιστερό καταμαυρο κανίς γκριφόν
από καταφύγιο κ ταξιδεψα μεχρι την αθηνα απο επαρχια να το παρω, ηταν σε νησι
ξερω απο σκυλια , μεγάλωσα σα παιδι-εφηβη με σκυλι μεσα στο σπιτι,
οτι κ να πω λιγο θα ηταν για το σκυλι που ειχαμε, αν ζουσαν παραπανω χρονια σιγουρα τωρα θα μιλουσε
λοιπον, το κουταβι μου 3 μηνων τωρα για την ηλικια του ειμαι πολυ ευχαριστημενη,
τουαλετα ολα οκ , συμπεριφορα καλη , ηρεμη , πανεξυπνη κλπ
μονο αυτο με τα κακα.....καπως μου ηρθε να πω την αληθεια....
η σκυλιτσα που ειχαμε δεν το εκανε αυτο με τα δικα της.....στα ξενα τριβοταν
βοηθηστε με...αν κ διαβασα πολλα κ ξεκιναω να δοκιμαζω απο ολα , θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν ελπιδες να το σταματησει μεγαλωνοντας η αν το σκυλακι θα ειναι ετσι μονιμα????
ευτυχως δε το κανει παντα....
αλλα κ παλι ανθρωπος ειμαι δε μπορω να την επιβλεπω παντα η λειπω απο το σπιτι.....
θα ρωτησω κ το γιατρο αλλα ειπα να δω τι μπορω να κανω μονη μου , γιατι ειμαι λιγο επιφυλακτικοι με τους κτηνιατρους επειδη πασσαρουν πολλα....
ευχαριστω!!!!