κολλάρο σε Μαλτέζ

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Καλησπέρα και καλό Πάσχα !

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το forum οπότε ζητώ συγγνώμη εαν το θέμα αυτό εχει ξαναειπωθεί.

Έχω ενα Μαλτεζάκι , είναι 1μιση μηνα .

Προσπάθησα να του φορέσω ενα περιλαίμιο με κουδουνάκι , αλλα κατευθείαν αφηνιάζει και κάνει σαν τρελό !! :(
Το έχω στην πρώτη "τρύπα" διότι νόμιζα οτι το έσφιγγε , αλλα και πάλι κάνει σαν τρελό , κάνει σβούρες κλπ .

Μπορεί κάπιος να μου δώσει καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω , δεδομένου πτι κάποια στιγμή θα της βάλω το περιλαίμιο για τις σκνίπες ?

Ευχαριστώ !!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Βγαλε τό κουδουνακι καί ασε τό λουράκι μόνο νά δείς.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μήπως να το άφηνες το μωρό να του το βάλλεις αργότερα και χωρίς κουδούνι....
Το λουρί μπαίνει τόσο σφιχτό ώστε να χωράει ένα δάχτυλο μεταξύ λουριού και λαιμού, αλλά επιμένω νατο αφήσεις για αργότερα και πάντα όσο είναι υπό επίβλεψη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή, να βρεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα.
Οπως, το γιατί δεν έπρεπε να έχεις ένα τόσο μικρό σκυλί και πολλά άλλα ακόμη.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή, να βρεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα.
Οπως, το γιατί δεν έπρεπε να έχεις ένα τόσο μικρό σκυλί και πολλά άλλα ακόμη.
σε ηλικία αναφέρεσαι ?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ναι, σε ηλικία αναφέρεται.... τα κουτάβια πρέπει να μένουν με την τοκετομάδα τουλάχιστον μέχρι τους 2 μήνες.
το κουταβάκι σου είναι αρκετά μικρό.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
το ξέρω

απλά προέκυψε λόγος και έπρεπε να το πάρω νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση και με όλη την καλή διάθεση εκ μέρους μου , θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ αν γίνεται να επικεντρωθεί το θέμα στο ζητούμενο , δηλαδή το κολάρο .

Εχω διαπιστώσει οτι με την πρώτη ευκαιρία σε αρκετά θέματα πέραν της απάντησης στο ζητούμενο του θεματοθέτη , αναλύονται και άλλα συγκεκριμένα θέματα : τοκετοί , ζευγαρώματα , εκτροφείς , και αλλες 1002 συμβουλές απο συμβουλάτορες (σορρυ κιολας)
πχ γραφει ενας "εχω ενα κοκερ που με δαγκωνει , τι να κάνω ?" και στις στανταρ απαντησεις περιλαμβανεται πάντα το "απο που το αγόρασες?" => η πάσα για το θέμα των εκτροφέων , κλπ κλπ

Τα γνωρίζω όλα αυτά . Απλά επειδή δεν έχω την διάθεση αλλα ούτε και την υποχρέωση να απολογηθώ για κάτι , καλό θα ήταν να μην με πολιορκήσετε με αναλόγου περιεχομένου μκηνύματα , παραπομπές κλπ .

Σε κάθε περίπτωση , όλες οι απαντήσεις είναι ευπρόσδεκτες και ευχαρίστως να συζητήσουμε , απλά να μην ξεφύγει το θέμα στα παραπάνω συγκεκριμένα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Μήπως να το άφηνες το μωρό να του το βάλλεις αργότερα και χωρίς κουδούνι....
Το λουρί μπαίνει τόσο σφιχτό ώστε να χωράει ένα δάχτυλο μεταξύ λουριού και λαιμού, αλλά επιμένω νατο αφήσεις για αργότερα και πάντα όσο είναι υπό επίβλεψη.
Η παραπάνω απάντηση της Χρυσούλας απαντάει ξεκαθαρα στο ερώτημα σου.
Είναι πολύ μικρό ακόμα. Κανονικά θα ήταν με την μαμά του τώρα και όχι με σένα και λουράκια και κουδουνάκια.
Άστο να μεγαλώσει και ξεκίνα μόνο με λουράκι χωρίς κουδουνάκι.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Βγαλε σίγουρα το κουδούνι,από τις αντιδράσεις που περιγραφεις δείχνει ότι τρομάζει καί δέν υπάρχει καί λόγος γιά κουδούνι. Τό λουρακι γιά νά τό συνηθίσει συνδιασε τό μέ κάτι ευχάριστο όπως η βόλτα (όταν βέβαια ολοκληρώσει τα εμβόλια).

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Τα γνωρίζω όλα αυτά . Απλά επειδή δεν έχω την διάθεση αλλα ούτε και την υποχρέωση να απολογηθώ για κάτι , καλό θα ήταν να μην με πολιορκήσετε με αναλόγου περιεχομένου μκηνύματα , παραπομπές κλπ
Ε πες το βρε παιδί μου από την αρχή, ότι το θέμα σου έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και πολύ-πολύ στενά όρια απαντήσεων, να μην σε ενοχλήσουμε καθόλου εμείς οι συμβουλάτορες.
Τώρα που το είπες...εγώ πάντως θα συμμορφωθώ, σου τ'ορκίζομαι...:cura:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Οχι...το υπόσχομαι...Μ.Εβδομάδα είναι.

Αλλωστε το ζήτησε και τόσο ευγενικά!!!

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Ε πες το βρε παιδί μου από την αρχή, ότι το θέμα σου έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και πολύ-πολύ στενά όρια απαντήσεων, να μην σε ενοχλήσουμε καθόλου εμείς οι συμβουλάτορες.
Τώρα που το είπες...εγώ πάντως θα συμμορφωθώ, σου τ'ορκίζομαι...:cura:
οκ ! :p :p :D

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
τελικά το φόρεσε με επιτυχία (χωρίς το κουδουνάκι βέβαια , αλλα δεν πειράζει , αργότερα αυτό ) !!
;)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !

Α.Π

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχω διαπιστώσει οτι με την πρώτη ευκαιρία σε αρκετά θέματα πέραν της απάντησης στο ζητούμενο του θεματοθέτη , αναλύονται και άλλα συγκεκριμένα θέματα : τοκετοί , ζευγαρώματα , εκτροφείς , και αλλες 1002 συμβουλές απο συμβουλάτορες (σορρυ κιολας)
πχ γραφει ενας "εχω ενα κοκερ που με δαγκωνει , τι να κάνω ?" και στις στανταρ απαντησεις περιλαμβανεται πάντα το "απο που το αγόρασες?" => η πάσα για το θέμα των εκτροφέων , κλπ κλπ
Yπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό. Αν δεν τον αντιλαμβάνεσαι (και δεν τον υποστηρίζεις!), προφανώς δεν έχεις μείνει αρκετά σ'αυτό το φόρουμ. :)

Σε κάθε περίπτωση, το ότι ανοίγει κάποιος ένα θέμα, δε σημαίνει οτι το διαβάζει μόνο αυτός... οι απαντήσεις δεν απευθύνονται μόνο σε σένα.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
συμφωνώ
να γίνεται

απλά να μην έχει τον χαρακτήρα της ανάκρισης
να μην συζητιόνται πρώτα όλα τα υπόλοιπα συγκεκριμένα θέματα πέραν του θέματος του topic starter .

Αυτός είναι ο λόγος που δεν επισκέπτομαι συχνά την σελίδα παρά για συγκεκριμένα θέματα

Σαφώς και γίνεται πολύ καλή δουλειά , αλλα κάποια πράγματα είναι αντίθετα με τον τρόπο που εγω τα βλέπω και προτιμώ να μην συμμετέχω άμεσα .

Δεν μου αρεσουν συζητήσεις τύπου " εχω ενα lab που δεν τρώει " και επι 2 σελίδες να γίνεται απολογιστικη συζήτηση (σχεδον μονόλογος) για το απο που το πήρε , τι ηλικια εχει , κλπ κλπ . και στο τέλος να επιστρέφεται η κουβεντα στο ζητούμενο. :/

Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να το εκλάβεις ως κακόβουλο αυτό που γράφω αλλα να καταλαβαίνεις το τί θελω να εννοήσω

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
απλά να μην έχει τον χαρακτήρα της ανάκρισης [FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
O "χαρακτήρας" του κάθε μυνήματος έχει να κάνει με το χαρακτήρα του γράφοντα. Αυτό δεν αλλάζει (με εξαίρεση τις περιπτώσεις οπου παραβαίνει κανείς τους κανονισμούς). Οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι τα σχόλια ή οι προτροπές για τον τρόπο με τον οποίο γράφουν κάποιοι. Είναι αντιπαραγωγικό.

Δεν είσαι υποχρεωμενος να απαντήσεις στις ερωτήσες που σου γίνονται. Δε μπορείς όμως να εμποδισεις τον άλλον να τις κάνει.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δονζουάν, πολλά απο τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα σκυλιά οφείλονται σε θέματα μη ισοροπημένου χαρακτήρα(που εχει σχέση με την κακή εκτροφή) ,είναι και αυτός ένας λόγος που η ερώτηση "ο εκτροφέας τι λέει;" ή "απο που το πήρες;" γίνεται συχνά,σου το λεω απλά και μόνο γιατι πιστεύω πως έχεις παρεξηγήσει και όποια παρατήρηση κι αν γίνεται είναι για την ομαλότερη συμβίωση με τα σκυλιά και για να ανέβει το επίπεδο στη χώρα μας.Στο θέμα σου..για ποιο λόγο θέλεις το κουτάβι σου να έχει κουδουνάκι;

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δονζουάν, πολλά απο τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα σκυλιά οφείλονται σε θέματα μη ισοροπημένου χαρακτήρα(που εχει σχέση με την κακή εκτροφή) ,είναι και αυτός ένας λόγος που η ερώτηση "ο εκτροφέας τι λέει;" ή "απο που το πήρες;" γίνεται συχνά,σου το λεω απλά και μόνο γιατι πιστεύω πως έχεις παρεξηγήσει και όποια παρατήρηση κι αν γίνεται είναι για την ομαλότερη συμβίωση με τα σκυλιά και για να ανέβει το επίπεδο στη χώρα μας.Στο θέμα σου..για ποιο λόγο θέλεις το κουτάβι σου να έχει κουδουνάκι;
το κουδουνάκι ήταν ήδη επάνω μωρέ και μου φάνηκε κάπως "πρακτικό" αν κρίνω απο το μέγεθος του σκύλου ( δεν θα το χάνω :p )

τωρα κάνει/δεν κάνει δεν εχω ιδέα πραγματικά :/

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97