κλουβι μεταφορας DIY....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
κατασκευασα το σπιτι του κουταβιου μου και ειπα να σας το δειξω....

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Καλά το έδειξες, πες και πώς το έφτιαξες τώρα γιατί κι εμείς θέλουμε 3 και πάνε 100 ευρώ το 1 :lloroso:

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλά το έδειξες, πες και πώς το έφτιαξες τώρα γιατί κι εμείς θέλουμε 3 και πάνε 100 ευρώ το 1 :lloroso:
ναι 100 εχουν τα πιο φτηνα... και δυστυχος ειναι σιδερενια και σε βαθος χρονου σκουριαζουν.
αν ξερεις να κανεις ηλεκτροκολληση η καποιος γνωστος σου, ειναι ευκολο, αλλιως...
χρειαζεσαι μονο βεργες ανοξειδωτες 4 χιλιοστα και ανοιξειδωτα ηλεκτροδια...
και το πλενεις οποτε θελεις και δεν σκουριαζει ποτε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
thanasis76 τον καναπέ να τον προσέξεις. Μην πιστέψεις, ότι αποκλείεται να απλώσει τα νύχια του. Και το χαλί επίσης, αν δεν φτιάξεις πάτο, για το κλουβί.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εντάξει, δεν είμαι κι ο bob ο μάστορας, μόνο τη σέγα κουμαντάρω, άντε και το black & decker. Αλλά ο πεθερός μου είναι εξπέρ σ'αυτά. Αν του στείλω τις φωτογραφίες θα μπορέσει να το κάνει ή να περιμένω οδηγίες; :D

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μπραβο, φαινεται πολυ ωραια κατασκευη . Πες μας οτι επιπεδώνεται κι ολας (για πρακτικους λογους) και θα σου βγαλουμε το καπελο!

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
η κατασκευη ειναι ευκολη αν ξερει καποιος ηλεκτροκολληση. μετρας το μεγεθος που θελεις, κοβεις τα κομματια και τα κολας και φτιαχνεις ενα κλουβι με τα ανοιγματα που θελει ο καθε ενας. εγω το εκανα ινοχ για να μην χαλασει ποτε!!!
τα υλικα κοστισαν 45 ευρω. το μονο που θελω ειναι ενα κομματι λαμαρινα ακομη για να φτιαξω το ταψακι...
ο καναπες ειναι για αλλαγμα η για αλλαγη τις επενδυσης του, γι αυτο και δεν σκαω...
Ghostdoc οταν λες επιπεδώνεται εννοεις τη πρωτη φωτο που εχω βαλει φανταζομαι ε???

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εντάξει, δρομολογήθηκε.. Μόνο, επάνω στις ακμές έχει αυτά τα στρόγγυλα που έχουν και τα κανονικά για να μπορεί να διπλώνει;

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
η κατασκευη ειναι ευκολη αν ξερει καποιος ηλεκτροκολληση. μετρας το μεγεθος που θελεις, κοβεις τα κομματια και τα κολας και φτιαχνεις ενα κλουβι με τα ανοιγματα που θελει ο καθε ενας. εγω το εκανα ινοχ για να μην χαλασει ποτε!!!
τα υλικα κοστισαν 45 ευρω. το μονο που θελω ειναι ενα κομματι λαμαρινα ακομη για να φτιαξω το ταψακι...
ο καναπες ειναι για αλλαγμα η για αλλαγη τις επενδυσης του, γι αυτο και δεν σκαω...
Ghostdoc οταν λες επιπεδώνεται εννοεις τη πρωτη φωτο που εχω βαλει φανταζομαι ε???

Ναι ναι, ακριβως. Ειναι τρομερο συν να μπορει να μεταφερθει οπουδηποτε . Το εκανες ετσι?

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Ναι ναι, ακριβως. Ειναι τρομερο συν να μπορει να μεταφερθει οπουδηποτε . Το εκανες ετσι?
ναι ναι... τις φωτο στην αρχη τις εβαλα για να δειξω οτι διπλωνει και το μεταφερουμε οπουδηποτε.

Anniegr με το καλο να το φτιαξεις. στις ενωσεις ναι, βαζεις αυτα τα στρογγυλα για να διπλωνει...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
αα! εγω νομιζα οτι στην πρωτη απλα φαινοταν συγκεντρωμενα τα υλικα πριν ξεκινησεις ! θα σου εβγαζα το καπελο (αν ειχα ) :)

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
αα! εγω νομιζα οτι στην πρωτη απλα φαινοταν συγκεντρωμενα τα υλικα πριν ξεκινησεις ! θα σου εβγαζα το καπελο (αν ειχα ) :)
να σαι καλα, ευχαριστω!!!

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Μπορείς να αναφέρεις το πλέγμα τι υλικό είναι, που το βρίσκουμε και πόσο πάει το τμ;
Ευχαριστώ