ναι 100 εχουν τα πιο φτηνα... και δυστυχος ειναι σιδερενια και σε βαθος χρονου σκουριαζουν.Καλά το έδειξες, πες και πώς το έφτιαξες τώρα γιατί κι εμείς θέλουμε 3 και πάνε 100 ευρώ το 1 :lloroso:
η κατασκευη ειναι ευκολη αν ξερει καποιος ηλεκτροκολληση. μετρας το μεγεθος που θελεις, κοβεις τα κομματια και τα κολας και φτιαχνεις ενα κλουβι με τα ανοιγματα που θελει ο καθε ενας. εγω το εκανα ινοχ για να μην χαλασει ποτε!!!
τα υλικα κοστισαν 45 ευρω. το μονο που θελω ειναι ενα κομματι λαμαρινα ακομη για να φτιαξω το ταψακι...
ο καναπες ειναι για αλλαγμα η για αλλαγη τις επενδυσης του, γι αυτο και δεν σκαω...
Ghostdoc οταν λες επιπεδώνεται εννοεις τη πρωτη φωτο που εχω βαλει φανταζομαι ε???
ναι ναι... τις φωτο στην αρχη τις εβαλα για να δειξω οτι διπλωνει και το μεταφερουμε οπουδηποτε.Ναι ναι, ακριβως. Ειναι τρομερο συν να μπορει να μεταφερθει οπουδηποτε . Το εκανες ετσι?
να σαι καλα, ευχαριστω!!!αα! εγω νομιζα οτι στην πρωτη απλα φαινοταν συγκεντρωμενα τα υλικα πριν ξεκινησεις ! θα σου εβγαζα το καπελο (αν ειχα )