κλεψιμο

ARIS1

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
62
7
LAMIA
τι μπορω να κανω και πωσ να τον μαθω οταν μου κλεβει πραγματα να του λεω ελα η αστο και να με ακουει?γιατι μεχρι τωρα τα βουτα και κρυβετε με αποτελεσμα να τρεχουμε σαν τρελει μεσα στο σπιτι!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καταρχας τι ακριβως κλεβει?δικα σου αντικειμενα?φαγητο?τι?καταδευτερον τι ηλικια εχει?εγω εχω μαθει στην δικια μου απο κουταβι οτι τα δικα μου ειναι μονο δικα μου κ μονο εαν της δωσω εγω κατι μπορει να παιξει μαζι του ή να ασχοληθει μαζι του -εννιοτε της δειχνω οτι ακομη κ τα δικα της παλι ειναι δικα μου κ απλα τη τα "δανειζω",γιατι θελω να μοιραζεται κ με αλλα σκυλια που ρχονται να την επισκεφτουν χωρις γκρρ κ νταηλικια (κατι που πχ με ταγορι μου δε το κανει-του τρωει τις καλτσες XD)...θελει να σαι απο πανω του συνεχεια κ με το που παει να παρει κατι που δε θες,δε πρεπει κλπ κατευθειαν "ΜΗ" "ΚΑΚΟ" οτι σε βολευει εσενα τεσπα...αλλα θελει συνεχη επιτηρηση ειδικα αμα ειναι κουταβι μεχρι να παρει το μνμ

ARIS1

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
62
7
LAMIA
ειναι 7 μηνων.μου κλεβει καλτσες παπουτσια και διαφορα αλλα οταν δεν τον βλεπω αμεσως εξαφανιζετε.μολις ακουσει μη μπαινει κατω απο κερβατι τραπεζι και οταν πλησιασω παει αλλου.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Aris ειναι κουταβι και παιζει με οτι βρει....ενδεχομενως εχει πιασει το νοημα οτι οταν παιζει με παντοφλες,παπουτσια,καλτσες κτλπ....ασχολειστε μαζι του....κοινως τραβαει την προσοχη σας. Παρε μερικα παιχνιδια απο πετ σοπ..και αφηνε του επιλεκτικα ενα καθε μερα (αν εχεις συνολο 3-4 παιχνιδια..δεν του τα αφηνεις ολα..αλλα ενα καθε φορα το λλο το μαζευεις) και μαθε του οτι θα παιζει μονο με αυτα. Επισεις αν συνεχισει να παιρνει τα παπουτσια κτλπ....η κρυφτα η αλλιως οποτε παιρνει καποιο δικο σας αντικειμενο...παρε ενα παιχνιδι του και κεντρισε του το ενδιαφερον σε αυτο και οχι στο παπουτσι-παντοφλα κτλπ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Γιαυτο σου ειπα συνεχη επιτηρηση,δεν υπαρχει "δε τον ειδα" μεχρι να μεγαλωσει η Ηρα κ εμπεριστατωμενα να μπορω να πω οτι ναι εχει αντιληφθει κ οτι ναι της εχω 100% εμπιστοσυνη να την αφησω μονη της μεχρι κ στην τουαλετα μαζι πηγαιναμε (κοιμομουν κυριολεκτικα με το ενα ματι ανοιχτο..) συμφωνω με τον φιλο απο πανω,προφανως εχει καταλαβει οτι ετσι σου τραβαει την προσοχη κ "παιζεις" μαζι του-τον κυνηγας δλδ-ποσες ωρες του αφιερωνεις?θα σαι απο πανω του 24/7 κ με το που παει να κανει την λαλακια κατευθειαν σε εντονο κ αυστηρο υφος το παραγγελμα κ κατευθειαν θα του δωσεις ενα δικο του παιχνιδι να παιξει μαυτο κ θα κατσεις κ συ να παιξεις μαζι του (σε καμια περιπτωση μη τον δειρεις) υποψιν απαφευγε παιχνιδια που μοιαζουν με κατι που δε θα θελες στο μελλον να ακουμπησει δλδ εγω κατι παπουτσακια που υπαρχουν κ κατι γουρουνακια κλπ ποτε δε της πηρα!μονο κομπους,κοκκαλα,σχοινια,χαμπουργκερ...τετοια