κερια/αρρωματικα χωρου

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια να ρωτησω κατι...
εχω μανια με τα κερια,και ειδικα τα αρρωματικα.αυτο π παρατηρησα ειναι οτι μολις αναβω ενα η Χιονα μετα απο λιγο εξαφανιζεται.
λετε να την πειραζει η μυρωδια?μπορει της κανει κακο μιας και εχει κατα πολλες φορες πιο ευαισθητη μυτη απτη δικη μας?
επισης ,οι ταμπλετες π βαζουμε για τα κουνουπια,κανουν κακο?
αυτααα.... :D

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Παντως η αληθεια ειναι πως οταν η Ρανια κατουραει στο γραφειο ή στο δωματιο της κορης μου, αφου σκου σκουπισω ψεκαζω με σπρευ Dettol. E, μετα, τρελλεται στο φτερνισμα και φευγει απο κει (αλλα μονο για λιγο :lol: )

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κακό τι να πω... δε νομίζω να της κάνει. Μάλλον δε γουστάρει. Πάντα είχα απορία όμως ρε παιδιά για τα σκυλιά στα βενζινάδικα. Πώς αντέχουν τα έρμα?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Για κεριά και τέτοια δεν ξέρω κατα πόσο τους ενοχλεί....ίσως μερικά τους ενοχλεί λιγότερο και άλλα περισσότερο.
Εγώ βάζω έλαια σε νερό (με ρεσό) και δεν τον ενοχλεί καθόλου τον δικό μου.

Εγώ πάντως λατρεύω την μυρωδιά την βενζίνης!!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
ναι ουτςε εγω ειχα προσεξει να τον ενοχλει :roll: συνηθως κοιμωταν του καλου καιρου!

Κι εμενα μ'αρεσει η μυρωδια της βενζινης και του ανεξυτηλου μαρκαδορου επισης :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε, αλλά η εισπνοή των αναθυμιάσεων της βενζίνης και άλλων πτητικών ουσιών (κόλλας κλπ.) καταστρέφει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.

Σχετικά με τα αρωματικά κεριά, τα αρωματικά χώρου κτλ
Ότι μυρίζει σε εμάς όμορφα, δεν σημαίνει πως μυρίζει όμορφα και στο σκύλο μας!
«Ωραίες» μυρωδιές για το σκύλο (μυρωδιές που τον προσελκύουν) είναι μεταξύ άλλων η μυρωδιά πτωμάτων σε αποσύνθεση, η μυρωδιά των περιττωματων μας, η μυρωδιά εντοσθίων κτλ και όχι τα ανθή λεμονιάς και το αγιόκλημα! :wink: :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ROTTIE said:
«Ωραίες» μυρωδιές για το σκύλο (μυρωδιές που τον προσελκύουν) είναι μεταξύ άλλων η μυρωδιά πτωμάτων σε αποσύνθεση, η μυρωδιά των περιττωματων μας, η μυρωδιά εντοσθίων κτλ και όχι τα ανθή λεμονιάς και το αγιόκλημα! :wink: :lol:
Βρωμόσκυλα... :lol: :lol: :lol: :lol:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
ROTTIE said:
Δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε, αλλά η εισπνοή των αναθυμιάσεων της βενζίνης και άλλων πτητικών ουσιών (κόλλας κλπ.) καταστρέφει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.
:shock: :shock:
Αρχίζω να με ανησυχώ!!

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
vaso said:
ROTTIE said:
:shock: :shock:
Αρχίζω να με ανησυχώ!!
γενικα οτι σε μαστουρωνει σου καιει κ κυτταρα :wink:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Το ήξερα.....αλλα μυρίζει τοοοοοοοοσο ωραία που όταν πάω να βάλω βενζίνη, πέρνω και μια μικρη δόση!!! :lol:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
οι καημενοι οι βενζιναδες σαν καθυστερημενα θα βγαινουν μετα απο λιγο καιρο απο το πολυ καψιμο :lol: :lol:

επι του θεματος εμενα δεν την ενοχλει τπτ.απο μυρωδιες τουλαχιστον(αφου παιζει με τις καλτσες μου εχει παθει ανοσια :lol: :lol: )

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
αφου παιζει με τις καλτσες μου εχει παθει ανοσια )
Καλά που μας το'πες βρε μητσάκο, άμα κανονίσουμε να βρεθούμε όλο μαζί να ξέρω που να κάτσω :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog