καυκασιος μποηκα.

Μποηκα

Member
18 Αυγούστου 2011
5
0
Καλησπέρα ζω σε μια επαρχειακη πόλη της χώρας μας. Όπου η δουλεια μου είναι να έχω μια φάρμα ζώων.έχω πάρει πριν ένα μήνα ένα κουτάβι της ρατσας καυκασιο. Προς το παρών το έχω εδω στο σπίτι μου κ το φροντιζω εγω μαζι με τα μικρά μου παιδια.όσο μπορω απο θέμα χρόνου το έχουμε μαζι μας σε ότι κ ασχολία να έχουμε το μιλάμε το παίζουμε μέσα σε λογικά πλεσια να μην το κάνουμε κ λουλου με εμφάνιση αρκούδας. Τέλος πάντων το κουτάβι το προωριζω για φύλακα στην δουλεια μου. Σε ένα μήνα υπολογιζω να τον πάω στην Μονήμη κατοικία του. Στην φάρμα. Η οποία δεν του είναι άγνωστη γιατί το πηγαίνω να συνηθίσει το μερως κ να μην του φανεί βουνω μετα η αλλαγή τοποθεσίας. Τώρα είναι σε ηλικία δυο μηνών με τα φάρμακα του γιατα παράσιτα σκουληκιων κ με το προτο του εμβόλιο. Αφτα απο εμάς κ καλός σας βρήκαμε στην όμορφη παρέα σας.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Καλώς ήρθες και εσύ και το σκυλάκι σου (καμιά φώτο υπάρχει; )...εάν καταφέρεις να κάνεις τον καυκάσιο λουλού να μου το πεις και εμένα! Μόνο να προσέχεις μήπως αργότερα η λουλού σας φάει όλους. Παρεπιπτόντως, ξαναείχες καυκάσιο; τα ξέρεις τα σκυλιά αυτά; ή τον πήρες επειδή είναι εξαιρετικός φύλακας;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οσο και να παιζετε Λουλου δεν θα γινει. Θα το καταλαβεις οταν ενηλικιωθει. Να γνωριστει καλα με ολα τα μελη της οικογενειας. Καλως ηρθες.

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Καλώς ήρθατε μπόηκα, πήρα πολύ χαρά όταν διάβασα ότι έχεις καυκάσου και θα ζήσει στο φυσικό του περιβάλον
στη φάρμα με τα ζώα.
καλή πορεία και καλή εργασία με τον φίλο σου.
Όπως είπαν λουλού δεν γίνεται με τίποτα,
επειδή όμως θα έχει τεράστια δύναμη , και πολύ ισχυρό χαρακτήρα κοίτα να το εκπαιδεύσεις και να το κοινωνικοποιήσεις για να μπορείς να το χαρείς.
Έχει φίλος μου σε φάρμα και σε καθήκοντα φύλαξης είναι κορυφαίο,
Δυστυχώς όμως τα περισσότερα καυκάσου που βλέπω επειδή μένω σε αγροτική περιοχή, επειδή δεν τα μεγάλωσαν σωστά
την βγάζουν αλυσοδεμένα σε δέντρα όλη τους τη ζωή.
καλώς ήρθες και πάλι.

Μποηκα

Member
18 Αυγούστου 2011
5
0
Καλησπέρα κ παλι όχι Καύκασιο δεν είχα ποτε ξανα. Είχα όμως ροτβαηλερ πιτμπουλ. Κ άλλες ρατσες. Φυσικά κ θα τον εκπεδευσω για να τον έχω δεξί μου χέρι κ παρέα κ φύλακα. Κ όχι δεμενω κάπου σαν τους ταυρους που έχω. Παιδια σορη δεν μπωρο να ανεβασω φωτο μπορει να μου πει κάποιος πως. Γιατί στον πίνακα ελενχου κ μετα επεξεργασία κ προφίλ δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστω.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Φωτο βαζεις απο εκει που γραφεις το μυνημα, εχει απο πανω εικονιδιο που λεει εισαγετε εικονα και κανεις μπροουζ στις εικονες σου και εισαγεις εικονα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
με αγαπη και στοργη ολα θα πανε καλα! αλλα κυριως με υπομονη.να ξερεις οτι πιθανοτατα θα αργησει να παρει μπροστα. εσυ εχε τον μαζι σου συνεχεια σε ολες τις δουλειες να δει τους χωρους και την αγελη του και θα την βρει αυτος την ακρη