καυγαδες....

christina.K

Member
4 Απριλίου 2009
8
0
χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας... οσο περιεργο και αν ακουστει τσακωνομαι με το κουταβι... ειναι 3 μηνων και αντιδραστικο.. ημιαιμο λαμπραντορ... ενα το λεω.. δεκα γαβγιζει.... και δαγκωνει κιολας... τι να κανω???????

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας... οσο περιεργο και αν ακουστει τσακωνομαι με το κουταβι... ειναι 3 μηνων και αντιδραστικο.. ημιαιμο λαμπραντορ... ενα το λεω.. δεκα γαβγιζει.... και δαγκωνει κιολας... τι να κανω???????
Υπομονή!! :)

Γιατί τσακώνεσαι? Τι θελεις να κάνει και δεν το κάνει?

Να πάρεις ένα crate και να μιλήσεις με έναν εκπαιδευτή, αφού διαβάσεις οτι βρεις και δε βρεις στο διαδίκτυο και στο βιβλιοπωλείο για την εκπαίδευση σκύλων.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν γαυγιζει 10 βρε,συ-λλα-βι-ζει:D:D:D
εσυ εμαθες με την μια να μιλας?πρεπει να μαθεις το σκυλοαλφαβητο,και αυτος το δικο σου, αυτο δεν γινεται στον 3ο μηνα,ξεκιναει απο εκει και παει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS

Tσακώνεστε????
Στον δικηγόρο γρήγορα...:D:D

Το θέμα δεν είναι τι του λέμε..
Αλλα πως το λέμε..

Θέλεις να μας δόσεις περισσότερα στοιχεια?
Τι εννοείς δαγκώνει??:)

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Μην σ φαίνεται κάπως, έχει να πέσει δάγκωμα μέχρι τους 5 μήνες!!!!!!!! :)

Βρες εκπαιδευτή ή κάτσε διάβασε, τι εστί σκύλος! Για να μην παρεξηγείς πολλά και οδηγηθείς σε λάθη που θα σε ταλαιπωρούν αργότερα...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εκπαιδευτης - δασκαλος
εκπαιδευση-κωδικας επικοινωνιας
σκυλος-ανθρωπος-μαθητες
κουταβι 3 μηνων-προνηπιο
ανθρωπος-αγαπη-θεληση για μαθηση-σταθεροτητα-ηρεμια-υπομονη

βρες τον καταλληλο εκπαιδευτη-δασκαλο να δει και να καταλαβει τη σχεση σου με το κουταβι και να σου πει πως θα ξεκινησετε σιγα-σιγα να μιλατε την ιδια "διαλεκτο"

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
κι εγώ έχω ένα μαλτεζάκι 3,5 μηνών και όλη την ώρα δαγκώνει!!!
για παιχνιδι βεβαι αλλα πολλεσ φορεσ δαγκώνει αρκετα δυνατα....κι αναγκαζομαι να την μαλωνω...
η κτηνιατροσ μου είπε οτι είναι επειδη βγάζει δοντακια και οτι το μονο που μπορώ να κάνω είνα να την αποθαρρύνω καθε φορα που το κανει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
κι εγώ έχω ένα μαλτεζάκι 3,5 μηνών και όλη την ώρα δαγκώνει!!!
για παιχνιδι βεβαι αλλα πολλεσ φορεσ δαγκώνει αρκετα δυνατα....κι αναγκαζομαι να την μαλωνω...
η κτηνιατροσ μου είπε οτι είναι επειδη βγάζει δοντακια και οτι το μονο που μπορώ να κάνω είνα να την αποθαρρύνω καθε φορα που το κανει...
Aπό που την πήρατε?
Ποσο μηνών την πήρατε?

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
Απο το pet land (βρρισκεται στο ύψοσ σχολήσ τυφλών επί τησ Βασιλισ Όλγασ).
Αν εμπιστευτούμε το βιβλιάριο τησ όταν την πήρα ήταν λίγο λιγότερο απο 2.5 μηνών...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εφ'όσον την πήρατε από pet shop ΜΟΝΟ τον κτηνίατρο (ΣΟΥ και όχι αυτόν/η που σου σύστησε το μαγαζί) θα εμπιστευτείς σχετικά με την ηλικία της.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Απο το pet land (βρρισκεται στο ύψοσ σχολήσ τυφλών επί τησ Βασιλισ Όλγασ).
Αν εμπιστευτούμε το βιβλιάριο τησ όταν την πήρα ήταν λίγο λιγότερο απο 2.5 μηνών...

Kαλά από τα δοντάκια μπορούμε να δούμε την ηλικία τους μια εβδομάδα πάνω κάτω..

Το θέμα δεν είναι ποτε γεννήθηκε, αλλα ποσο ηταν οταν πήραν το μωρό από την μαμά του και τα αδερφάκια του..

Σε ρώτησα από που το πήρες γιατί αν το είχες πάρει από εκτροφέα αποκλείεται να το έπαιρνες κάτω των δυο μηνών..και θα μπορούσε να σε συμβούλευε για το θέμα του δαγκώματος.

Ξέρεις η πρώτη κοινωνικοποίηση γίνεται με την μαμά του και τα αδερφάκια του..
Τα πρώτα μαθήματα και πιο σημαντικά γίνονται μαζί τους.

Τα μωρά μαθαίνουν τα όρια των δοντιών τους δαγκώνοντας το ένα το άλλο και συνειδητοποιώντας πως αυτή η πράξη πονάει..

Αν το μωρό φύγει από μικρή ηλικία από την μητέρα και τα αδερφάκια χάνει πέρα από το γαλα και πολύτιμα εφόδια για το αύριο..

Αν δεν το έχει μάθει με τα αδερφάκια του, πρέπει εμείς να του κοψουμε αυτήν την συνήθεια γιατί αν και είναι επειδή αλλαζει δόντια, δεν είναι όμως και επιτρεπτή.
Παρε τα ειδικά κόκαλα απο το πετ σοπ.
Καλο είναι να πας σε έναν εκπαιδευτη όπου θα γίνει η κοινωνικοποίηση και η βασική εκπαίδευση.

Επίσης αν και αργά διάβασε:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=38

christina.K

Member
4 Απριλίου 2009
8
0
ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!! δεν μπορω να τον παω σε εκπαιδευτη.. αρχικα γιατι μενω κεφαλλονια και δεν υπαρχει κανένας και εν συνεχεια.. δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη.. ειμαι λιγο υστερικη με το κουταβι... μονο την κολλητη μου αφηνω να το μαλωνει...:p:p Αν ας πουμε το δειρει θα εχουμε προβλημα...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν υπάρχει σοβαρός εκπαιδευτής που θα δείρει κουτάβι..... αλλά έχε υπόψη σου πως η άγνοια μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό σ'ενα κουτάβι απ'οτι μια ξυλιά στον πισινό.... Ενημερώσου, μάθε για την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων.... δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το κουτάβι είναι αντιδραστικό (!!) επειδή γαυγίζει και δαγκωνει, και μάλιστα να τσακώνεσαι μαζί του!! Είναι σα να μαλώνεις με ένα δίχρονο μωρό!!!! Ποιος νομίζεις οτι κάνει το λάθος? Εσύ ή το μωρό???

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν υπάρχει σοβαρός εκπαιδευτής που θα δείρει κουτάβι..... αλλά έχε υπόψη σου πως η άγνοια μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό σ'ενα κουτάβι απ'οτι μια ξυλιά στον πισινό.... Ενημερώσου, μάθε για την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων.... δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το κουτάβι είναι αντιδραστικό (!!) επειδή γαυγίζει και δαγκωνει, και μάλιστα να τσακώνεσαι μαζί του!! Είναι σα να μαλώνεις με ένα δίχρονο μωρό!!!! Ποιος νομίζεις οτι κάνει το λάθος? Εσύ ή το μωρό???
Ακριβως..;)

Nα φοβάσαι την αγνοια..
Όχι έναν έμπειρο εκπαιδευτη..

Δεν σημαίνει ότι η εκπαίδευση έχει ξύλο, τα έχεις πολύ λάθος στο μυαλό σου..

Μονο να ξέρεις πως λάθη δικά μας τα πληρώνουν αργότερα τα σκυλιά μας, με μη σωστή συμπεριφορά..και κατά συνέπειαν ότι βγάλει η μοίρα..

Πιστεύω αν ενδιαφέρεσαι, ότι εκπαιδευτές μπορείς να βρείς παντού..αν θέλεις..

Μην ξεχνας οτι οι πρώτοι μήνες ενός σκυλιού, είναι ο καθρέφτης της υπόλοιπης "ζωής" του..
Λάθη δικά μας..χτίζουν αυτά, λάθος..

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
christina.K καλώς ήρθες!:)

θα χρειαστείς, κατά τη γνώμη μου, συμβουλές από έμπειρο εκπαιδευτή. Το κουτάβι θέλει πολλή υπομονή, είναι όπως σου είπαν κ πιο πάνω τα παιδιά, ότι είναι σαν να έχεις να κάνεις με ένα μωρό. Δεν καταλαβαίνει.
Πρέπει να 'εκπαιδευτείτε' κ οι δύο, ώστε να καταφέρετε να αποκτήσετε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας κ η ζωή σας να είναι αρμονική κ ισσοροπημένη. :)

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
παιδια σας ευχαριστώ κι εγώ για τις συμβουλές σας!!!
ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ μικρότερη από οσο μου είπαν στο pet shop για έχει τα κιλα που ορίζει το πρότυπο (3-4)...αλλίως πολύ φοβάμαι οτι θα τα ξεπεράσουμε κατά πολυ!
τώρα είναι 1,600 και μου είπαν εμπειρικα οτι το βαροσ τουσ παει επί 3 οταν ειναι 3 μηνών και επί 2 όταν είναι 4 μηνών...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
stella_maya και γω ειχα μεγαλο προβλημα με την δικια μου οταν ηρθε σπιτι..πολλα λαθη τις 2 πρωτες βδομαδες φωνες,μαλωματα, καμια στον πισινο...αγνοια..

σε εκπαιδευτη δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να την παω..

μεσα σε ενα μηνα ειχα διαβασει απο ακρη σε ακρη ολο το φορουμ..ωρες ατελειωτες..

οχι οτι εγινα εκπαιδευτρια ή η τελεια ιδιοκτητρια,συνεχισα και εκανα και αλλα λαθη αλλα εμαθα πολλα..αλλα ειναι και καποια πραγματα που μαθαινονται εμπειρικα μονο..εγω ενα βραδυ την μαλωσα οταν ηταν πιο μικρη και ζαρωσε και πηγε για υπνο..και καθησα και σκεφτηκα τωρα τι κανω ρε γαμωτο??ζω μαζι με αυτο το πλασμα 2 μηνες τωρα και δεν την σεβομαι καθολου..και απο κει και περα αρχισαμε να τα πηγαινουμε καλα..σεβομαι οτι ειναι κουταβι και θα κανει τα χαζα της την μαλωνω και τωρα αλλα με μετρο και οπου πραγματικα χρειαζεται γιατι και αυτη οταν ειδε οτι και εμεις ηρεμησαμε αρχισε να συμπεριφερεται πολυ καλυτερα..

οποτε υπομονη και πολυ πολυ πολυ διαβασμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul