χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας... οσο περιεργο και αν ακουστει τσακωνομαι με το κουταβι... ειναι 3 μηνων και αντιδραστικο.. ημιαιμο λαμπραντορ... ενα το λεω.. δεκα γαβγιζει.... και δαγκωνει κιολας... τι να κανω???????
Υπομονή!!χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας... οσο περιεργο και αν ακουστει τσακωνομαι με το κουταβι... ειναι 3 μηνων και αντιδραστικο.. ημιαιμο λαμπραντορ... ενα το λεω.. δεκα γαβγιζει.... και δαγκωνει κιολας... τι να κανω???????
χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας... οσο περιεργο και αν ακουστει τσακωνομαι με το κουταβι... ειναι 3 μηνων και αντιδραστικο.. ημιαιμο λαμπραντορ... ενα το λεω.. δεκα γαβγιζει.... και δαγκωνει κιολας... τι να κανω???????
Aπό που την πήρατε?κι εγώ έχω ένα μαλτεζάκι 3,5 μηνών και όλη την ώρα δαγκώνει!!!
για παιχνιδι βεβαι αλλα πολλεσ φορεσ δαγκώνει αρκετα δυνατα....κι αναγκαζομαι να την μαλωνω...
η κτηνιατροσ μου είπε οτι είναι επειδη βγάζει δοντακια και οτι το μονο που μπορώ να κάνω είνα να την αποθαρρύνω καθε φορα που το κανει...
Απο το pet land (βρρισκεται στο ύψοσ σχολήσ τυφλών επί τησ Βασιλισ Όλγασ).
Αν εμπιστευτούμε το βιβλιάριο τησ όταν την πήρα ήταν λίγο λιγότερο απο 2.5 μηνών...
Ακριβως..Δεν υπάρχει σοβαρός εκπαιδευτής που θα δείρει κουτάβι..... αλλά έχε υπόψη σου πως η άγνοια μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό σ'ενα κουτάβι απ'οτι μια ξυλιά στον πισινό.... Ενημερώσου, μάθε για την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων.... δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το κουτάβι είναι αντιδραστικό (!!) επειδή γαυγίζει και δαγκωνει, και μάλιστα να τσακώνεσαι μαζί του!! Είναι σα να μαλώνεις με ένα δίχρονο μωρό!!!! Ποιος νομίζεις οτι κάνει το λάθος? Εσύ ή το μωρό???