γεια χαρα..ψαχνω αρκετα καιρο σκυλο labrador..βρησκω απο εφημεριδα ιδιωτη(ξερω οτι δεν θελετε ιδιωτες) να πουλαει labrador..πηγα ειδα την μαμα με χαρτια με ολα της χωρις δυσπλασια κανενας απο τους γονεις. τον μπαμπα θα τον εβλεπα την δευτευρη φορα που θα πηγαινα για να ξαναδω και τα σκυλια αλλα αυτη η δευτερη φορα δεν θα ξανα ερθει..και εδω ειναι το προβλημα..εγω νοικιαζω. εχω ισογειο με κηπο..απο επανω μενει ο σποινοικοκυρης..(ας τον κανει ο θεος) οποτε θεωρησα σωστο να του το πω..τον ποιανω σημερα και δεν προλαβα καλα καλα να ολοκρησω την προταση μ με διακοπτη με ενα ΟΧΙ. μιλαμε με μισος. και εγω ειχα σκυλο και τον ΠΕΤΑΞΑ... τον πεταξες?και καμαρωνεις ρε φιλε?του λεω τοτε μαλλον θα μετακομισω.. μου λεει ενταξει. τελος παντων μετα απο πολυ σκεψη αποφασησα να το αναβαλω για λιγο περι σκυλου. να τελειωσω αυτο το εξαμηνο τα μαθηματα καθως ειμαι φοιτητης τεχνολογως γεωπονος. και να δω απο το καλοκαιρι π θα εχω χρονο να ψαξω σπιτι και σκυλω.. οποτε ανοιγω αυτο θεμα να πω τον πονο μου αλλα και να ξαναγραψω οταν παρω τον σκυλο. το καλο της υποθεσεις ειναι οτι θα μαζεψω λεφτα για να παρω μαλλον απο εκτροφεα..
αυτα.. λιγα ε?
αυτα.. λιγα ε?