καποια μερα θα παρω το labrador που θελω...

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
γεια χαρα..ψαχνω αρκετα καιρο σκυλο labrador..βρησκω απο εφημεριδα ιδιωτη(ξερω οτι δεν θελετε ιδιωτες) να πουλαει labrador..πηγα ειδα την μαμα με χαρτια με ολα της χωρις δυσπλασια κανενας απο τους γονεις. τον μπαμπα θα τον εβλεπα την δευτευρη φορα που θα πηγαινα για να ξαναδω και τα σκυλια αλλα αυτη η δευτερη φορα δεν θα ξανα ερθει..και εδω ειναι το προβλημα..εγω νοικιαζω. εχω ισογειο με κηπο..απο επανω μενει ο σποινοικοκυρης..(ας τον κανει ο θεος) οποτε θεωρησα σωστο να του το πω..τον ποιανω σημερα και δεν προλαβα καλα καλα να ολοκρησω την προταση μ με διακοπτη με ενα ΟΧΙ. μιλαμε με μισος. και εγω ειχα σκυλο και τον ΠΕΤΑΞΑ... τον πεταξες?και καμαρωνεις ρε φιλε?του λεω τοτε μαλλον θα μετακομισω.. μου λεει ενταξει. τελος παντων μετα απο πολυ σκεψη αποφασησα να το αναβαλω για λιγο περι σκυλου. να τελειωσω αυτο το εξαμηνο τα μαθηματα καθως ειμαι φοιτητης τεχνολογως γεωπονος. και να δω απο το καλοκαιρι π θα εχω χρονο να ψαξω σπιτι και σκυλω.. οποτε ανοιγω αυτο θεμα να πω τον πονο μου αλλα και να ξαναγραψω οταν παρω τον σκυλο. το καλο της υποθεσεις ειναι οτι θα μαζεψω λεφτα για να παρω μαλλον απο εκτροφεα..
αυτα.. λιγα ε? :)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
μερικοι ανθρωποι οταν τους λες για σκυλο κανουν λες και τους λες θα φερω μια τιγρη στο σπιτι!εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι ειναι συνηθως πιο ενοχλητικοι απο τα σκυλια!
η καλυτερη επιλογη ειναι απο εκτροφειο..
επισης εγω 8α σου προτεινα να πας σε ενα καταφυγιο και να δεις τα σκυλακια εχει απιστευτες φατσες..δεν χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια!
οπως και να εχει καλη συνεχια κ περιμενουμε νεα σου!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γεια σου Αλεξανδρε
Θα σου πω υπομονη και βαζε λεφτα στην ακρη για αυτο το διαστημα για να παρεις το σκυλακι σου απο εκτροφεα!
:)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Να ξερεις οτι κανενας δε μπορει να σου απαγορευσει να εχεις σκυλο,ειτε νοικιαζεις ειτε οχι.Απλως σιγουρα μετα θα εχεις προβληματα με τον ''φιλοζωο''!
Απο εκτροφεα και αρχισε απο τωρα θα ελεγα εγω.Θα σου πουνε πολλα πραγματα για να εισαι ετοιμος για το σκυλι και θα σου πουνε και ποτε θα εχουν γεννες

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες!
Αποφασισες πολυ σωστα να περιμενεις!

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Δεν μπορεί; Αφού δικό τους είναι το σπίτι... :(
Ναι αλλα το νοικιαζει και εχει τα δικαιωματα που εχουν ολοι(ιδιοκτητες-νοικιαριδες),δηλαδη μεχρι 2 κατοικιδια στο σπιτι
Αλλα κατα τη γνωμη μου αν ειναι να εχει προβληματα καλυτερα να περιμενει

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
ευχαριστω παρα πολυ.! ναι οντως σκεφτομουν westy ουτος η αλλως ειχα αγορασει..(απο πετ σοπ και ψωφισε μεσα σε 4 μερες) απο τοτε καταλαβα οτι μακρια απο πετ σοπ.. αλλα μετα απο συζητησει με τους δικους μου αποφασισαμε labrador..καλυτερα να θελει ολη η οικογενεια μια ρατσα παρα ενας.. οχι οτι δεν τους αρεσουν τα westy αλλα κλεινουν προς το labrador ποιο πολυ.. ναι το ξερω οτι μπορω να εχω αλλα θα μου πριζει τον ερωτα ο αλλος..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog