καπνισμα κ σκυλος

Status
Κλειδωμένο θέμα

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
γεια σας,εχω ενα υπεροχο κανισσακι κ ενα παπαγαλο,αλλα στεναχωριεμαι για το ποσο βλαβερο τους ειναι το καπνισμα μεσα στο σπιτι,κατα την διαρκεια της ημερας αναβουν 1 με 2 τσιγαρα στο σπιτι,αλλα σχεδον μερα παρα μερα εχω φιλους σπιτι,που μαζευωμαστε τα βραδακια,κ γινετε τεκες εγω δεν καπνιζω πολυ αλλα οι περισσοτεροι αρκετα,να υποθεσω ειναι πολθ βλαβερο για τα ζωακια μου,τα βαζω μεσα αλλα η δικια μου θελει να καθετε μαζι μου της αρεσει η παρεα αλλα πιο πολυ γιατι τσιμπολογαει κ κατι στα κλεφτικα....ποσοι απο εσας εχουν παρομοιο θεμα,ζουν με καπνιστες η ειναι παθητικοι?ποσο βλαβερο ειναι για τα ζωακια μας εχω αρχισει να φοβαμαι πολυ..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όσο καπνό τραβάει ένας παθητικός καπνιστής άλλο τόσο και τα κατοικίδια!
Δεν ξέρω πόσο επηρεάζονται αλλά η δικιά μου πρέπει να έχει <καπνίσει> όσο εγώ!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τους είναι πολύ βλαβερό για αυτό ή κόβεις το κάπνισμα ή κόβεις τις υποκριτικές ανησυχίες.
Άλλη λύση δεν υπάρχει και ας ακούγομαι"κάπως".

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
maraki23 καλωσήρθες

Θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα και αν υπάρχουν σχετικά θέματα συνεχίζεις τις ερωτήσεις σου σε κάποιο από αυτά

Σκύλος και παθητικό κάπνισμα

[FONT=&quot]

[/FONT]

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
μα το θεμα ειναι οτι εγω κανω 2 την ημερα το θεμα ειναι οι αλοι τι να τους πω στο μπαλκονι ενοχλητε το σκυλι,κ μετα το χασε θα λενε,..δεν ξερω καλα τα λες δεν υπαρχουν πολλες λυσεις,εμας ειναι επιλογη μας αυτα τι φταινε,

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
αλεξια μου πατησα πολλες φορεσ καπνισμα.σκυλος κ καπνισμα,βλαβερο καπνισμα κ ειλικρινα δεν μου εβγαλε καμια ανζητηση σχετικα παρα μονο καποιεσ λεξεις που κ που ασχετες μαυτο που εψαχνα στην ουσια,συγνωμη αλλα προσπαθησα αν θες σβησε το θεμα δεν με πειραζει θα μπω σαυτο που εστηλες κ θα μου λυθουν οι αποριες,ευχαριστω!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ