καλώς σας βρήκα!

eva1983

Member
26 Φεβρουαρίου 2013
20
0
Γειά σας και απο εμένα :) σας διαβάζω αρκετό καιρό, προσπαθούσα να γραφτώ αλλα για κάποιο λόγο ήταν αδύνατο :( με την τρίτη τα κατάφερα να ενεργοποιηθεί και ο λογαριασμός μου!
Ακόμα δεν έχω σκυλάκι, ενδιαφέρομαι όμως να αποκτήσω σύντομα, μετά το χαμό της βασίλισσας μου δεν είχα κουράγια να αποκτήσω άλλο.. αλλα πέρασαν πλεον 11 χρόνια οπότε πιστεύω ήρθε ο καιρός :)
Σας διαβάζω αρκετό καιρό, έμαθα πράγματα που δεν ήξερα, πχ puppy mills..Byb κλπ.. και προσπαθώ και εγώ με τη σειρά μου να τα μεταφέρω στους φίλους μου (κάτι το οποίο όπως παρατήρησα είναι πολλές φορές αδύνατο!)
Έχω κάνει τις μελέτες μου.. όσον αφορά την απόκτηση σκύλου και κατέληξα στα εξής
α) αδεσποτάκι
β) παπιγιόν
γ) μπιζόν μπολονέζ
δ) γιορκσαιρ τεριέ

πεκινουα που είναι η μεγάλη μου αγάπη το απέκλεισα γιατι κάπου διάβασα οτι υπάρχει πρόβλημα με τα αεροπλάνα (σκοπεύω να ταξιδεύω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο με αεροπλάνο για αυτο και κοίταξα τις μικρόσωμες ράτσες έως 5 κιλά που επιτρέπεται να ταξιδέψει στην καμπίνα μαζί μου)
αυτα προς το παρόν.. χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Αρα λοιπόν, έχεις καταλάβει, από που πρέπει να το πάρεις έτσι;

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Καλημέρα! Καλώς ήρθες!

Ψηφίζω αδεσποτάκι!!!! Κι εγώ παιδάκι αδέσποτης μανούλας πήρα! Έχει κι εδώ πολλές αγγελίες κ στο fb τόσες σελίδες με μωρά που έχουν την ανάγκη μας! Ας μην τα προσπερνάμε :)

eva1983

Member
26 Φεβρουαρίου 2013
20
0
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! καθημερινά κοιτάζω για αδεσποτάκια, μεγαλύτερα όμως, για να ξέρω τα τελικά κιλά. Μαρεκο ξερω ξερω σας διαβάζω καιρό :) εκανα την έρευνα μου στα σκυλοφόρουμ και αυτό εδω μου έκλεψε την καρδιά. Ζω εκτος Ελλάδας, οπότε το σκυλάκι θα πρέπει να ταξιδέψει..εδω αδέσποτα δεν υπάρχουν, για αυτο κοιτάζω εκει..
Αν δεν καταφέρω κάτι, σκέφτηκα τις 3 ράτσες που προανέφερα (αγορά απο εδώ - Φινλανδία ) έχω ακούσει θετικά σχόλια ειδικά για το εκτροφείο παπιγιόν (κυκλοφορούν και μπόλικα)
Έχω μια απορία για αυτή τη ράτσα, διάβασα στη δημοσίευση της Alexia (http://www.dogforum.gr/v3/ομάδα.9.f.c.i-36/ηπειρωτικός.νάνος.σπάνιελ.papillon-12612/)
οτι είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σκυλάκια, οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής
1) στο πατρικό μου έχουν ιοθετήσει μια αδεσποτούλα τύπου λαμπραντόρ...με... δεν ξέρουμε, οπότε είναι μεγαλόσωμη, ζωηρή,παίζει αρκετά άτσαλα γιατι δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της, οπότε ενα παπιγιόν θα είχε πρόβλημα με αυτη την κατάσταση;
2) στο μέλλον αν αποκτήσω παιδί, υπάρχει περίπτωση να τραυματίσει το παπιγιόν παίζοντας μαζί του;

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλωσηρθες!! κι εγω αδεσποτακι ψηφιζω :)

παπιγιον δεν θα επαιρνα, αν και μου αρεσουν παρα πολυ, γιατι δεν θα μπορουσα να ζω με το μονιμο αγχος αν θα πεσει απο τον καναπε και σπασει τα ποδια του..σιγουρα ομως εφοσων εχετε και μεγαλυτερο σκυλι δεν νομιζω να μπορεσουν να συνυπαρξουν..μια ατσουμπαλη κινηση να κανει το μεγαλο μπορει να κανει αρκετο κακο στο παπιγιον..το ιδιο πιστευω και για τα παιδια :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi