καλώς ήρθα

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
Καλησπέρα σε όλους κ όλες.......Είμαι ο Άκης που που έχει την Ιρίνα (το γνωστό μπόξερ-πίτ από το καταφύγιο Fazoo) - η γνωστή φάτσα μαζί με τον Diego :D .

Καλώς σας βρήκα και καλώς να τα λέμε.
:)

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
Μια χαρά είναι!

Σήμερα το μεσημέρι, βέβαια, έφυγε η παρέα της, ο Πιτ, το 3μιση μηνών κουτάβι (ντογκο-πιτ), το αδελφάκι του γνωστού σας Λούκη.

Η Ιρίνα, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι ένα ημίαιμο μπόξερ-πιτ, 2μιση ετών τρελή μουσουδα και τρελή για παιχνίδια και χάδια!

Ορίστε και φωτό:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθε μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου! Η κουκλάρα ψυχάρα Ιρίνα!!!!

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
:rolleyes:
Καλώς τους! :)
καλησπέρα.....!!!!xotikouli

Καλώς ήρθε μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου! Η κουκλάρα ψυχάρα Ιρίνα!!!!
Ναι!!όντως έτσι ειναι................!!!!!ειναι μία απίστευτη κούκλα!!!!!!με μεγάλη ψυχή!!!κ όλο χαρα κ ευτυχία!!!να εισαι καλά Εlli

:maria::maria::maria::maria:

Καλώς μας βρήκες Ακη :)
δεν νομίζω να βρήκα κανέναν......................!!!!κ καμία!!!!δεν έχασα κάποιον ώστε να τον βρώ............όποτε δεν σας βρήκα..........!!!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
δεν νομίζω να βρήκα κανέναν......................!!!!κ καμία!!!!δεν έχασα κάποιον ώστε να τον βρώ............όποτε δεν σας βρήκα..........!!!!!
χαχαχα!! Τί λες βρε παιδακι μου;;;!!! :D

Αντε καλως ήρθες κι απο εδω!!

:)

(Η Άρτεμις ειμαι με την Ίβα) :):)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παραλληλη απαντηση του καλως ηρθες ,ειναι το καλως μας βρηκες!εμεις ειμασταν εδω,εσυ τωρα ηρθες,αρα μας βρηκες!αρα καλως μας βρηκες!

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
καλώς σας βρήκα λοιπόν όλους κ όλες!!!!!χαίρομαι που έχω τετόιο καλωσόρισμα...........!!!!!άφου βρεθήκαμε λοιπόν...........έδω θα είμαστε να τα λέμε......................!!!!!