καλως σας βρηκα

bayrinos

Member
23 Αυγούστου 2008
11
0
αθηνα
Καλημερα.Νικος απο Νεο Ψυχικο.ΔΥΣΤΥΧΩΣ:( δεν εχω ακομα την χαρα να ειμαι κατοχος σκυλου,αν και τους αγαπαω σε βαθμο ψυχωσης(απο σκυλους γειτονων και απο την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Ασπρουλα,την κοπροσκυλιτσα των γονιων μου στο χωριο.Τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι να παρω δικο μου,αν και θα ματωσω πολυ οι κονομικα.Απο μια πρωτη βολτα στο forum βλεπω αγαπη και ενδιαφερον

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:)Καλώστον:)

Τα αδεσποτάκια είνα δωρεάν
κυκλοφορούν πολλά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη
και είναι μια ζωή αφοσιωμένα στον σωτήρα τους

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
33
Κομοτηνή
:)Καλώστον:)

Τα αδεσποτάκια είνα δωρεάν
κυκλοφορούν πολλά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη
και είναι μια ζωή αφοσιωμένα στον σωτήρα τους

Συμφωνώ απολύτως..
Ακόμη και ράτσας μπορείς να βρεις εάν ψάξεις καλά..
Καλωσήρθες λοιπόν :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ράτσας urban dog ή κόπρους χελένικους

όλα τα μεγέθη χρώματα σχήματα αποδεκτά
σοβαρά ελαττώματα: κανένα

bayrinos

Member
23 Αυγούστου 2008
11
0
αθηνα
Το ξερω παιδια.Η κοπροσκυλιτσα των γονιων μου ειναι ο τελειος συνσγερμος και το τελειο pet.Απλα(μην με αποπαρετε)για μενα θελω καποιο purebred,κατα προτιμιση μεγαλοσωμο.Προς το παρον βρισκω τελειο το cane corso,αλλα δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση μου λογω μικρου διαμερισματος.Χρονο παντως εχω πολυ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Διάβασε για τις φυλές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και όταν καταλήξεις πάρε τηλ στον ΚΟΕ να μάθεις για εκτροφεία

αλλά τα 1000 ευρώ μάζευε τα από τώρα-:)επειδή είπες θα ματώσεις το έγραψα αυτό

bayrinos

Member
23 Αυγούστου 2008
11
0
αθηνα
Βασικα την οικονομικη θυσια(αγορα,κτηνιατροι,εκπαιδευση,τροφη κτλ)την εχω αποδεχτει.Η ελλειψη χωρου ειναι αυτο που με προβληματιζει.Κανει π.χ το Κανε Κορσο για γκαρσονιερα?Δεν ειναι εις βαρος ενος σκυλου η διαβιωση σε μικρο χωρο,οταν μαλιστα θα περναει εκει αρκετες ωρες της ημερας(καποιες απο τις οποιες μονος/η του)?Ποιες μεγαλοσωμες φυλες κανουν για ¨εσωκλειστες¨?Το μονο καλο ειναι πως εχω πολυ χρονο πολλη διαθεση και πολλη αγαπη
Υ.Γ.Ευχαριστω ολους για τα καλωσορισματα

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα