καλυτερη εποχη;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν παει με την εποχη,μην ψαχνεις γεννα για να παρεις κουταβι,ψαξε εκτροφεια,μαθε μαθε μαθε,θα σου βγει σε καλο,και δεν βλαπτει.

lefterispower

Member
25 Απριλίου 2010
7
0
απλα το ειπα μηπως ηταν καλυτερο να το παρω το σεπτεμβρη ή καπου εκει που δεν εχει ουτε καυσονα ουτε κρυο

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η καλυτερη εποχη θα ειναι οταν εισαι ετοιμος οχι μονο οικονομικα αλλα και θα εχεις βρει το καταληλο κουταβι απο τον καταληλο εκτροφεα,ετσι μονο θα γλυτωσεις και περιτα εξοδα αλλα και πολυ πονοκεφαλο με τυχον αρρωστιες η προβληματα χαρακτηρα.
Πες απλα οτι πηρες ενα κουταβι αλλα δεν ξερεις αν ακομη γεννηθηκε και το ψαχνεις:):):),καποιος το εχει αλλα ποιος?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Για μένα η καλύτερη εποχή είναι όταν παίρνεις άδεια ώστε να έχεις καιρό να ασχοληθείς με το κουτάβι ή να προγραμματίσεις να πάρεις την άδεια σου όταν έρθει το κουτάβι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για εμενα η καλύτερη εποχή είναι όταν θα είμαι έτοιμος να πάρω σκύλο που σημαίνει πως θα αψηφώ καύσωνες και κρύο γιατί το σκυλί θα είναι μέσα μαζί μου.

Θα αντέχω οικονομικά να μπορώ να του προσφέρω ότι πρέπει για την ευημερία του.
Θα έχω κανονίσει που θα το αφήνω αν πάω διακοπές ή θα φροντίζω να το παίρνω μαζί μου.
Θα είμαι έτοιμος να δώσω κάτι παρα πάνω για να πάρω την φυλή που έχω διαλέξει..
Θα είμαι έτοιμος να πάρω ένα σκυλάκι από τον δρόμο και να του προσφέρω ότι στερήθηκε.

Η καλύτερη εποχή είναι αυτή που είμαι έτοιμος να αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό του σκυλιού σπίτι μου.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
για μένα η κατάληλλη εποχή για να πάρεις ένα κουτάβι είναι όταν θα είσαι χαλαρός και θα ξέρεις πως θα έχεις πολύυυ χρόνο,σίγουρα όμως για να αποκτήσεις ένα κουτάβι θα πρέπει να σκεφτείς και το αργότερα,οτι κάποτε θα κάνει καύσωνα και θα θέλει δροσιά,κρύο και θα θέλει ζέστη,κάποτε θα μεγαλώσει,κάποτε θα γυρίσει και θα σε δαγκώσει ή θα σου κάνει ζημιές αν δεν κάτσεις να ασχοληθείς και να το εκπαιδεύσεις...Πρέπει όλα αυτά να τα έχεις στο μυαλό σου,δε θα είναι όλες οι αταξίες του "γλυκιές" όπως όταν θα είναι κουτάβι,κάποια στιγμή τα πράγματα θα σοβαρέψουν

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αν κολας στην εποχη κ μονο κ σε ολα τα αλλα που σου ειπαν τα παιδια πιο πριν εισαι οκ,εγω θα προτεινα ανοιξη.θα μπορεις να βγαινεις πιο συχνα εξω κ γενικα κ η διαθεση σου θα ειναι πιο ανοιξιατικη κ αυτο θα σε οφελησει κ εσενα κ το κουταβι κ θα εχει περασει κ ο δυσκολος χειμωνας κ τα κρυα.το καλοκαιρι θα εχει παρει λιγο τα πανω του οπωτε θα αντεχει κ τις πολλες ζεστες κ γενικα θα εχεις μεγαλο διαστημα με ευνοικες καιρικες συνθηκες που ειναι σημαντικο οπως κ να το κανουμε κ τον χειμωνα που θα ερθει ,θα εχεις μαθει ολο αυτο το διαστημα τις ιδιοτροπιες του κ θα μπορεις να ανταπεξελθεις πιο καλα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mια πολυ καλη εποχη ειναι πριν την αδεια σου! Οποιο μηνα και αν ειναι αυτη!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Βασικα η καλυτερη εποχη ειναι οταν υπαρχουν περισσια λεφτα(ποτε)
Οταν υπαρχει χρονος(ποτε)
Οταν εχεις παντρευτει.
Οταν εχει κανει παιδια.
Οταν μεγαλωσουν τα παιδια.
Οταν εχεις χωρο.
Οταν δεν εχεις γερασει.
Οταν κανει ζεστη(δεν μεγαλωνει σε ενα καλοκαιρι)
Οταν εχεις αδεια(ποση αδεια?)
Οταν εχεις δουλεια.
Ψαξου με τα εκτροφεια και την ρατσα,γινε γνωστης και αποφασισε,ζυγιζοντας ολα τα κριτηρια,τουλαχιστο μειωνεις το ποσοστο λαθους.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όποιος βιάζεται σκοντάφτει

κι

αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

αλλά το γοργόν και χάριν έχει

και