καλιο αργα παρα ποτε

EYA

New Member
15 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Αθήνα
καλημερα και καλο μηνα!
Συγνωμη που μπηκα ετσι φουριοζα χωρις να συστηθώ!
αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως ακριβως γινεται αυτο:eek::D:D:D

Να και η δικια μας ιστορία

Η Τζίνα γεννηθηκε σε κάτι χωραφια καπου στον Μαραθώνα στα πολλα χιονια του φεβρουαριου του 2008.
Θα ελεγα οτι η ζωη της ξεκινησε ως μελος μιας αγελης (μας την φερανε 2.5 μηνων) αφου εκτος απο την μανα της, τον πατερα της και τα αδερφια της, στην παρεα υπηρχε και δευτερο θυλικο οπου ειχε γεννησει σχεδον παραλληλα αλλα 8 κουταβια! Μεγαλο σοι δηλαδη!
Τελικα οι 2 σκυλες στειρωθηκαν απο τους ''ιδιοκτητες'' τους, οσα κουταβια ηταν τυχερα δοθηκαν, αφου 4-5 πεθαναν απο μορβα και αλλα τα χτυπησε αυτοκινητο:eek: Δυστιχως, επομενο ηταν, η Τζινα εμεινε ορφανη. Πριν λιγους μηνες εμαθα οτι ριξανε φολες στο στενο που μενανε και δεν εμεινε κανενα... παντως τα αγαπουσαν, τα ταιζαν, και τα πηγαιναν στο γιατρο... ομως δεν τα εβαζαν στον κηπο τους...:(

Η Τζίνα
Οταν μας την φερανε ηταν καλοθρεμενη, βρωμικη και γεματη ψυλλους δεν εκλαψε ποτε ουτε το πρωτο βραδυ ... ποτε δεν μπηκε σε κλουβι, δεν δεθηκε. Παντα την φροντιζα εγω, αν και τους πρωτους μηνες εμενε με τον πατερα μου, δυο οροφους παρακατω απο εμενα,
Στην συνεχεια η τζινα μετακομισε δειλα-δειλα στο σπιτι μου, αν και μεχρι 1 ετους περιπου, οταν κοιμομασταν το βραδυ ή λειπαμε, η τζινα 'ετρωγε' πορτα σε σκαλα-ταρατσα-δυαρι(αποθηκη)

Τωρα πια μενει μαζι μας ελευθερη στο διαμέρισμα (και οταν λειπουμε αφου δεν κανει πια ζημιες) Δεν λερωνει το σπιτι, και παει 2 φορες την ημερα βολτα στο παρκο, ενα εικοσαλεπτο το πρωι και μια-μιαμιση ωρα το βραδυ οπου ερχεται σε επαφη με παιδια, με αλλα σκυλια και παιζει σχεδον σε καθημερινη βαση με 3 αρσενικα μαζι (ενα boxer, ενα ελληνικο ποιμενικο και ενα σεξομανη ριτριβερ:rolleyes:. (δεν εχει ζευγαρωσει και ειναι αστειρωτη)

EYA

New Member
15 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Αθήνα
Μοιραια γυναικα? Δεν το συζητω!
Ενα σας λεω, στο παρκο οι φιλοι την φωναζουν Λουκριτια!
Ωρες, ωρες νομιζω οτι την κανουν λαστιχο οι μαντραχαλοι
Μα τι να πω... πια εχει τυχει και 5 γνωστοι σκυλοι που ετυχε να βρεθουμε μαζι ολοι μα ολοι να κυνηγανε την Τζινα ! Τωρα αυτο ειναι καλο?
Πρεπει να βρω εγω τα ορια ή με καποιο τροπο τα οριζει με τον τροπο του
το σκυλι?
Πριν τις διακοπες, και για ενα διμηνο περιπου, δεν τους αφηνε περιθωριο
για πολλα πολλα και τους γαυγιζε. τωρα παλι Λουκριτια!
Γινομαι γραφικη που φωναζω και διωχνω το ριτριβερ οταν την καβαλαει παρολο που τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αφου δεν ειναι σε γονιμες μερες?
Παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου μου προτειναν να ζευγαρωσει
και να αναλαβουν τα εξοδα της γεννας και να βρουν σπιτια
για ολα τα μωρα. Φανταζεστε ριτρίβερ με αυτια τζίνας? μια ομορφια!
τωρα η Τζινα-Λουκριτια ειναι 18 μηνων μετα την τριτη περιοδο θα αποφασισω
ποτε θα την στειρωσω. Προσεχω! οταν εχει περιοδο ειναι σε καραντινα!!
χαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα