καλησπερα σε ολους

ploutos

Member
19 Ιουλίου 2013
11
1
s.africa
ειμαι νεο μελος και ευχαριστω για την φιλοξενια. πιστευω να μαθω πολλα πραγματα και χρησιμα. σας ευχαριστω:D:D:D

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Καλησπέρα. Η περιοχή σου δείχνει ενδιαφέρουσα...Και η φάτσα που έχεις φωτογραφία βέβαια!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Καλέ πες μας τίποτα περισσότερο ... μη μας κρατάς σε αγωνία, πόσο είναι το σκυλάκι, πως το λένε, από που το απέκτησες, πως τα περνάτε, τι κάνει με τη ζέστη στη s. africa και οπωσδήποτε φώτος να θαυμάσουμε το φατσώνι!

Καλώς ήρθατε

ploutos

Member
19 Ιουλίου 2013
11
1
s.africa
καταρχην μενω στο johannesburg και εχουμε χειμωνα με κρυο και χωρις βροχες. ο πλουτακος ειναι juck russell ειναι 18 μηνων και τον πηρα απο καταφυγιο. το πιο ομορφο που εκανα στον εαυτο μου. εχω εναν φιλο που με αγαπα και ποτε δεν θα με στεναχωρεση.εδω δεν υπαρχουν αδεσποτα και για να υιοθετησεις ενα ζωο εχει διαδικασια για να ειναι σιγουροι αν θα ειναι καλα. να πω οτι δεν μπορω να ανεβασω φοτο δεν τις παιρνει.σας ευχαριστω ολους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαλώς ήρθες και καλώς μας βρήκες!
Όταν ακούω για Ν.Αφρική θα θυμάμαι πάντα την κολλητή μου που έκανε διακοπές στο Durban και κολυμπούσε σαν να ήταν στο αγαίο...Και τον ναυαγοσώστη που κολυμπούσε σαν τρελός προς το μέρος της για να την σώσει τον αγριοκοιτούσε γιατί νόμιζε ότι ήταν λουόμενος που της έκανε καμάκι...(true story)!
Nα χαίρεσαι τα ζωάκια σου!

ploutos

Member
19 Ιουλίου 2013
11
1
s.africa
ναι εκει πηγαινουν οι περισσοτεροι για διακοπες γιατι ειναι ζεστες οι θαλασσες αν και εχει μεγαλα κυματα και ειναι ομορφο μερος και εχει ωραια καταλυματα, αλλα σαν το αιγαιο δεν ειναι .σε ευχαριστω.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Nα τα χαίρεσαι τα ζωάκια σου,το σαν το αιγαίο δεν έχει θα συμφωνήσω κι εγώ να το κάνεις σαν την Χαλκιδική δεν έχει.Στο Νότιο Αιγαίο πληρώνεις 4 ευρώ τη μία ξαπλώστρα χώρια τον καφέ,τεσπα,πως καταλήξατε S.A.;;;;;Βάλε μας φωτό να δούμε την οικογένεια!!!!

ploutos

Member
19 Ιουλίου 2013
11
1
s.africa
καλημερα σε ολους. να φαλο φωτο αλλα πως να τις ανεβασω ειναι μεγαλες και δεν τις παιρνει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα