καλησπερα σας.

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
μολις πριν απο 20μερες απεκτησα τον σκυλο που παντα ηθελα.1θηλυκο ροτβαιλερ 4μηνων.ειναι αξιοθαυμαστα ζωα,τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει μεχρι στιγμης.ελπιζω να συνεχισει και στο μελλον να με κανει να λεω τα ιδια γι`αυτην...

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Καλώς ήρθες ,
Σου εύχομαι και εγώ να συνεχίσει έτσι όπως εσύ θέλεις και στο μέλλον αλλά πάντα να ξέρεις ότι αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από σένα αν θα το κάνει …..

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
απο 1εκτροφειο

απο το *******.η κυρια μαιρη η ιδιοκτητρια με εχει βοηθησει πολυ και η αληθεια ειναι πως ενδιαφερεται αν το κουταβι περνα καλα μαζι μου.επικοινωνουμε συχνα

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
αν και ειδα αστερακια ...καπου πηγε το μυαλο μου με το ονομα που ειπες.. :D
δεν πειραζει,εννουσα εκτροφειο ,πετσοπ,ιδιωτη κτλ

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
ναι απο εκτροφειο

oscar said:
αν και ειδα αστερακια ...καπου πηγε το μυαλο μου με το ονομα που ειπες.. :D
δεν πειραζει,εννουσα εκτροφειο ,πετσοπ,ιδιωτη κτλ
ειμαι κατα της αγορας ζωων εισαγωγης γιατι θελω να βλεπω τους γονεις.και στην τελικη αφου εχουμε και ελληνικες γεννες γιατι να μην τα προτιμησουμε?παντως να σημειωθει οτι δεν ηθελα να κανω διφημιση παιδια.το εγραψα αυθορμητα.ωστοσο θεωρω οτι εκανα καλα που αγορασα το σκυλι απο ελλαδα.

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
καλημερα σε ολους

χθες εκανα αιτηση εγγραφης για το rott sub αργα το βραδυ.δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος.υποθετω πως θα ολοκληρωθει σημερα.

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
να ρωτησω?

στο προσωπικο μηνυμα που στελνουμε για εγγραφη στο rott sub ποιος ειναι ο admin ?