κακοποιηση κατα την εκπαιδευση

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
μιλουσα με μια φιλη σημερα το απογευμα και μου ειπε κατι εξωφρενικο!!!!!!!!! εχει ενα σκυλακι 5 μηνων τον ναντο ενα αδεσποτο που βρηκε ο φιλος της.μου ειπε πως ο φιλος της μαθαινε στον ναντο που ειναι η τουαλετα του (εχουν μεγαλο κηπο).αλλα ο ναντο εδω και ενα μηνα τα κανει οπου θελει σε ολο τον κηπο.μου ειπε πως πολλες φορες ο φιλος της χτυπουσε τον ναντο και με εφημεριδα και με το χερι:mad:.προχθες ομως σα να το παρακνε.χτυπουσε τον ναντο με εφημεριδα επι δεκα λεπτα και το σκυλι εκλαιγε! μετα το εκλεισε στην αποθηκη! 10 λεπτα αργοτερα πηγε η φιλη μου να τον ελευθερωσει και ειδε πως ο ναντο σε μια αποθηκη με χιλιαδεσ πραγμτα και ελευθερο χωρο 1χ1 κατουρισε και εκανε και εμετο.ποσο κακο ειναι αυτο???? καταλαβαινω πως ο ναντο κατουρισε απο τον φοβο του, αλλα ο εμετος????? (εγω θα τον χωριζα επι τοπου!)

το σκυλι παρολα αυτα εχει διαυεση και τρωει κανονικα.και μαντεψτε! συνεχιζει και τα κανει οπου θελει!!!!!
τωρα πια η φιλη μου προσπαθει να του μαθει που ειναι η τουαλετα του με πιο ομορφο τροπο.

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
οχι και τοσο σοβαρο ε????????
αλλα απο το ξυλο να κανει εμετο???????
θα το ξεχασει αραγε αυτο???? η θα του μεινει στην ψυχουλα του??????

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Και εγω θα τον χωριζα χωρις δευτερη λεξη..
Απλα απαραδεκτο..
Αν πιστευει οτι το σκυλι θελει εκπεδευση ας το παει σε εκπεδευτη..,το να καθεται και να ξεσπαει στο σκυλι του ,μου φαινεται ανωμαλο..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Χτύπαγε το κουτάβι με εφημερίδα επί 10 λεπτά; :eek:
Φέρτον μια βόλτα από δω, θα του μιλάω ισπανικά κι άμα αυτός δεν καταλαβαίνει, εγώ θα τον βαράω. ΗΜΑΡΤΟΝ!:mad:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
.χτυπουσε τον ναντο με εφημεριδα επι δεκα λεπτα και το σκυλι εκλαιγε!
Eχθες ενας ''ιδιοκτητης'' πλακωσε το λυκοσκυλο του επειδη του ελεγε ''ελα'' με αγριεμενη φωνη(το σκυλι ηξερε οτι θα φαει ξυλο) κ δεν ακουγε κ μας ακολουθουσε..Μολις το πλησιασε το αρχισε στο ξυλο...αποψε εβλεπα εφιαλτες...:mad:

Οσο για τον φιλο της φιλης σου ,να του πεις οτι καθε φορα π θα λεει μια λαλακια θα τρωει και μια μπουνια...θα του αρεσει???
Η φιλη σου ή θα χωρισει τον φιλο ή θα δωσουν το κουταβι. Αν γινει μια φορα το θεματακι με το ξυλο,θα γινει παλι κ στο μελλον.Κ εγω εχω ριξει με το χερι στο πωπω της Χιονας σφαλιαρα μια φορα παλια επειδη εκανε σαν αγριο αλογο!αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με την κακοποιηση π περιγραφεις (ξυλο-απομονωση-προκληση στρες).

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Πιστευω οτι ο εμετος ειναι οντως απο εντονο στρες και φοβο. Το καλοκαιρι που εκανε το μεγαλο σεισμο η Λαρα ειχε κανει εμετους και ειχε κατουρησει στο χωρο του σπιτιου της επειδη ηταν μονη της εκεινη τη στιγμη. Οταν γυρισα σπιτι σχεδον αμεσως μετα ειχε κρυφτει και δεν εβγαινε με τιποτα απο το σπιτι της.
Για το ξυλο δεν θα σχολιασω γιατι θα τα σβησει ο dennis. Παντως οταν προσπαθουσα να εξηγησω ορισμενα πραγματα σε φιλικο ζευγαρι και με εγραφαν-κοροιδευαν κανονικα, και ο σκυλος τους κατεληξε να φολιαστει απο γειτονα (ευτυχως γλυτωσε) τοτε με θυμηθηκαν. Αλλα εγω πλεον δεν ειμουν εκει........................

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ ζώον...που είναι να τον προπηλακίσουμε?
να μπεί μέλος στο φόρουμ να τον συγυρίσουμε:mad:
θα τον κράξουμε και μετά θα τον κλείσουμε μόνο του σε μια θεματική ενότητα μέχρι να κάνει μετό την ιστορία της ζωής του. μετά θα τον βάλουμε να την διαβάσει μπας και δεί ποιά εμπειρία τον έκανε να βαράει σκύλο επι δέκα λεπτά ενώ αν του φώναζε αγριεμένα θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα...

μα τι βλάκες κυκλοφορούν επιτέλους...τι συμπλεγματα είναι αυτα?

ημαρτων
αίσχος
ντροπή
έλεος:mad::mad::mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Φυσικά και το κουτάβι δεν κατάλαβε τίποτα απ' όλα αυτά! Φυσικά και μετά από 10 λεπτά κακοποίησης του έμεινε μόνο ο πόνος και ο φόβος... Φυσικά και έκανε εμετό και λέρωσε παντού! Τι να έκανε?
Ο εν λόγω κατ' εμέ είναι σαδιστής που με μεγάλη ευχαρίστηση θα ξεσπούσε έτσι και χειρότερα σε άνθρωπο... να προσέχει η φίλη σου :mad:
Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι?
Έχεις την οικειότητα να του μιλήσεις? Αν όχι, μίλα σ' εκείνη, τρόμαξέ τη εν ανάγκη. ΚΡΙΜΑ!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως το κουτάβι έρχεται στο σπίτι τους "προγραμματισμένο" και με "οδηγίες χρήσης". Όταν διαπιστώνουν ότι η πραγματικότητα δεν χει καμία σχέση με αυτό που πίστευαν, το αποτέλεσμα είναι οι φωνές, το ξύλο, η εγκατάλειψη στο δρόμο ή στην καλύτερη περίπτωση η αγγελία στα «χαρίζεται».

Πάντα βέβαια φταίει το κουτάβι επειδή ήταν «προβληματικό». Ποτέ δεν έχω ακούσει αυτού του είδους τους ιδιοκτήτες να παραδέχονται πως αυτοί ευθύνονται για την προβληματική συμπεριφορά του σκυλού τους διότι ήταν άσχετοι και δεν μπήκαν ποτε στη διαδικασία ούτε να διαβάσουν, ούτε να απευθυνθούν σε κάποιον εκπαιδευτή.
Άλλωστε η εκπαίδευση κοστίζει και αυτοί τα «ξέρουν όλα» διότι συμβουλεύτηκαν τον συμπέθερο του μπατζανάκη τους που «ξέρει από σκυλιά»…

@eadie
Πες στην φίλη σου να πάρει το βιβλίο «Η τέλεια εκπαίδευση» της Gwen Bailey (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΙΡΙΔΑ»). To έχω συστήσει πολλές φορές σε νέους σκυλοιδιοκτητες διότι το θεωρώ ένα πολύ χρήσιμο οδηγό για όσους επιθυμούν να αναθρέψουν σωστά ένα κουτάβι έτσι ώστε να εξελιχθεί σε ένα συνεργάσιμο ενήλικο σκύλο.
Εμένα με βοήθησε, εύχομαι να βοηθήσει και εκεινη. :)

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
ελεος ρε παιδια :mad:!καλο θα ειναι να του μιλισις για το φορουμ..γιατι αν καταλαβα αυτος το πιρε απο τον δρομο και μπραβο, αλλα τα αδεσποτα θελουν ιδικι μεταχιρισι!βλεπω εγω τον δικο μας που ειναι ολο φοβιες αν το βαραγαμε κιολας θα ειχαι πεσι σε κομα:)..

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
παιδια ευχαριστω για την συμπαρασταση.
κατ αρχην δεν μπορω να του μιλησω....ακομα.βεβαια δεν εχω την οικειοτητα αυτη μονο ενα γεια λεμε,αλλα απο την αλλη ειμαι τοσο τσατισμενη αυτη τη στιγμη που δεν μπορω να του μιλησω χωρις να τον βρισω:mad::mad::mad:
ροττιε σευχαριστω για το βιβλιο,θα της τηλεφωνησω αμεσως να της το πω.λεω να το ποαρω και γω.(ειναι οκ για την ιντη που ειναι 4 μηνων??/)
θα της πω για το φορουμ μπας και μπει ο φιλος της που ευχομαι να το κανει:D
θα σας κραταω ενημερους.

Frini

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2008
59
0
Περαία Θεσσαλονίκης
Παιδιά , εγώ θα το πάω ακόμα πιο βαθειά το θέμα ..αν είναι όπως μας τα περιγράφεις eadie, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σχέση τους.. Φυσικά δεν είμαστε εδώ για να εξετάσουμε τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, πόσο περισσότερο να τις κρίνουμε, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ήμουν μ' ένα σύντροφο που συμπεριφέρεται έτσι σ' ένα ζωντανό πλάσμα..και δεν θα του το επέτρεπα.

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
λοιπον μιλησα με την φιλη μου.
του τηλεφωνησε στην δουλεια και του ειπε για το φορουμ (δυστυχως η φιλη μου δεν ξερει απο υπολογιστες:() και αυτος ειπε πως αυτα ειναι μλκς για αργοσχολους που ο καθενας μπαινει και λεει τα δικα του πιθανον και για γνωρημιες.(εγω βεβαια-λες και με φωτησε ο θεος) της ειχα ηδη πει πως αυτο το φορουμ δεν ειναι για γνψρημιες και ραντεβουδακια και πως ειμαι νεο μελος και εχω μαθει παρα μα παρα πολλα απο εδω!)
επειδη και η φιλη μου εχει ξενερωσει αγρια μαζι του μου ειπε πως του ξεκαθαρισε οτι ΕΚΕΙΝΗ θα ασχολειται με τον σκυλο και πως την επομενη φορα που θα τον ακουμπησει θα σηκωθει και θα φυγει απο το σπιτι.
αυτο που μας ανησυχει ειναι το εξης.οτι ποτε δεν ειχε δειξει καποια βιαιη συμπεριφορα και ειδικα οταν πηρε το σκυλο απο το δρομο την ειχε συγκινησει παρα πολυ.εδειχνε μια καποια ευαισθησια.του τυπου ΄΄΄τον βρηκα σατον δρομο καοιτα ποσο αδυνατος ειναι....κτλ''' τον πηγε αμεσως σε γιατρο ο ιδιος,μαλιστα εψαχνε απο γνωστους για να μην παει στα κουτουρου,μελετουσε ποια ειναι η σωστη διατροφη ρωτουσε κτλ.
το ερωτημα ειναι πιθανον να σηκωσει χερι ξανα στον σκυλο.πιθανον ομως και στην ιδια???????????
και η ιδια ξενερωσε.θα περιμενω να του μιλησει και απο κοντα και βλεπουμε.παντως τον λυπηθηκα τον ναντο.οσο το σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

canine-being

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2007
81
1
Στην τριτοκοσμική Ελλάδα του 2008 τέτοια φαινόμενα δυστυχώς είναι συνηθισμένα.

Αν η μαλακία ήταν άθλημα θα ήμασταν σίγουρα πρωταθλητές……

Υ.Γ ΔΕΝ γίνεται να μάθεις σε κουτάβι 5 μηνών να τα κάνει σε συγκεκριμένο μέρος του κήπου!!! ΜΟΝΟ με περιορισμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλό??????????????

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο τύπος νομίζει ότι αν σπάσει τον σκύλο μια φορά στο ξύλο μετά ο σκύλος θα τον αναγνωρίζει ώς αρχηγό και θα κάνει ότι του λέει

θυμίστε του ότι το σκυλί δεν ξέρει ελληνικά

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
καλα ο τυπος ειναι για μπαζα και μαλλον ειναι διπροσωπος η διχασμενη προσωπικοτητα.απο την μια ο γλυκουλης που φροντιζει ενα αδεσποτο και απο την αλλη βαραει το σκυλο του επι 10 λεπτα και τσιριζει σαν υστερικος........παλι καλα που δε προκαλεσε καμια ζημια στο σκυλακι

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Αυτός ο δήθεν άνθρωπος θέλει ψυχίατρο! Τι νομίζει ότι αφτός αν πάει στην Κίνα και τον κτηπούν θα καταλάβη το λόγο? Έλεος! Δεν έχει ψυχή? Δεν έχει αισθήματα? Η φίλη σου να προσέχει τον ευατό της και το σκυλλί! Ήταν που ήταν κακόμοιρο το καημένο τώρα έγινε χειρότερα!:mad::(:eek::eek:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul