θα ερθουν καλυτερες μερες

souaxili

Well-Known Member
8 Απριλίου 2009
94
0
Ηρακλειο Κρητης
Καλησπερα..η καλη μερα απο το πρωι φαινεται --λενε..ποσο δικιο εχουν..!!!ξυπνησαμε στις 8 σημερα για τιην πρωινη μας βολτα με το Λοκο.τα κλασσικα,κλαψουριζει με χρι να κανει την αναγκη του,τον παω,τα κανει μαζευουμε και παμε στο παρκακι-παιδικη χαρα να τον λυσω λιγακι,να πεταξουμε κανενα κουκουναρι να εκτονωθουμε σαν καλα παιδια!η παιδικη χαρα οπως καθε πρωι αδεια,μιας καιτα παιδακια πηγαινουν σχολειο(αληθεια γιατι να μην υπηρχαν και σκυλοπαρκα?)..τρεχει απο δω,τρεχει απο κει,ερχεται,του κανω χαρουλες..ολα καλα..μεχρι εκει...μια στιγμη τον βλεπω και ανεβαινει σεενα παρτερι το οποιο εχει φροντισει ο δημος να ποτιζει με δικτυο.ειχαν ανοιξει το δικτυο,ετρεχε το νερακι,ελα μου ομως που το λαστιχο ηταν κομμενο και το νερο λιμναζε στο παρτερι με το κοκκινοχωμα!παει ο κυριος απο δω,να σου πλατσουρισματα,να σου χοροπηδηχτα,η λασπουλα ειχε φτασει μεχρι την κοιλια..τον αφησα εγω''να το χαρει'' σκεφτομουν..τον κοιταζω μια στιγμη,και βουταει οοολη την χοντροκεφαλα του μεσα στην κοκκινη λασπη!!!μου ρθε να παθω εγκεφαλικο και να πεθανω σταγελια ταυτοχρονα!δε μπορουσε να ανοιξει τα ματια του απο τη λασπη..κατεβαινει απο το παρτερι,κι αρχιζει και τρεχει σαν τρελος λες και τον κυνηγανε,(για να στεγνωσει ισως??)νομιζα οτι δεν ειναι στακαλα του,τελικα ειναι μια χαρα και δο τρομαρες!!! τον ξεπλενω οπως οπως στο κεφαλι με το τρεχαμενο νερο του ποτισματος τον μαζευω και παμε σπιτι...οπου και ηθελε να κυλιστει στα χωματα...εκει νευριασα τοσο πολυ που σηκωθηκα κι εφυγα για να μην αντικρυσω το αποτελεσμα...ευτυχως δεν το εκανε..μετα απο 3 ωρες που γυρισα τον βρηκα αραχτο και πεντακαθαρο(το αυτοκαθαριζομενο τριχωμα βλεπετε)..παιξαμε,ξαναπαιξαμε,τον αφηνω στο δωματιο και παω να φαω πανω με τους δικους μου...δεν ηταν η πρωτη φορα το χω ξανακανει..τι το θελα...γυρναω και βλεπω το παπουτσι μου παραποιημενο(του ελειπε ενα λουρακι)...προσπαθω να κρατησω τους καπνους απο τα αφτια..το πιανω και μολις με βλεπει κατεβαζει το κεφαλι,η ουρα στα σκελια και με κοιταει..τον βγαζω εξω μονο του τιμωρια,κ τωρα ειμαστε στη φαση της επανασυνδεσης!θα τον σκοτωσω μια μερα να μου το θυμηθειτε...!!!!!! εχει ομως ο ατιμος ενα τροπο να εξιλεωνεται...ενα βλεμμα..αυτο ειναι ολο!

ελεγα μηπως θελατε να μοιραστειτε αναλογες εφιαλτικες εμπειριες απο τα τερατακια σας! καλησπερα και παλι!!

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
εφιαλτικές εμπειρίες??? οσες θες!!!

Killah κουτάβι 3 μηνών.. την έχουμε 15 μέρες στο σπίτι και απο το πρώτο βράδυ λέγαμε τι ήσυχο σκυλούνι που είναι, αγγελάκι κτλ.. ένα πρωί με ξυπνάει ο φίλος μου

"Σήκω φαντάρε, φάγαμε νάρκη" μου λέει ...

σηκώνομαι και βλέπω : καλώδιο λατοπ κομμένο και δαγκωμένο με μανία (ευτυχώς πριν πέσω για ύπνο έβγαζα τα πάντα απο τη πρίζα), το χαλάκι κουζίνας το είχε χρησιμοποιήσει για πεντικιούρ, είχε περάσει μια βόλτα απο τη σακούλα σκουπιδιών, είχε περάσει απο κρεβατοκάμαρα και είχε πάρει τη παντόφλα μου κ το τηλεκοντρόλ , είχε κατουρήσει ΠΑΝΤΟΥ και πάω στο σαλόνι....

νάρκη, ποια νάρκη??? ΝΑΡΚΕΣ!!!! είχε καταχέσει παντού.. μικρές σιχαμερές σκατούλες που βρωμοκοπάγανε πάνω στο κατακαίνουριο χαλί...

σοκ, δέος, ΠΑΝΙΚΟΣ!!!! εγώ στα 4 με μάσκα χημικού πολέμου στο πρόσωπο (μην απορείτε που έχω.... έχω :D) και να καθαρίζω ότι μπορώ (γιατί μετά βρήκα κ δανείστηκα σκούπα βιολογικού καθαρισμού:rolleyes:)

"ok" λέμε ."crate για τον ύπνο"..΄'ολα καλά... περνάει κανάς μήνας - δύο που γενικά ψιλομένει κάτι 10λεπτα μόνη της στο σπίτι και την αφήνω 1 απόγευμα για μισή ωρίτσα για ψώνια... και με το που γυρνάω....

χμμμ...ΚΑΠΟΤΕ είχαμε μια καρέκλα γραφείου... είχαμε πριν την κάνει χαρτοπόλεμο... αφού απορούσα πως κατάφερε 4μησι μηνών κουτάβι και ξάπλωσε την καρέκλα (που η πλάτη της ειναι για όληηη την πλάτη) και την διέλυσε με τόση μανία.....
η μοκέτα δε φαινόταν καν .... δοξάζω το Θεό που η καινούρια καρέκλα δεν της έχει κάνει "κλικ" ακόμα :D

περνάει ο καιρός και πλέον δε χρειαζόμαστε crate...ουτε για τον ύπνο. ούτε για τις ώρες που λείπουμε... μέχρι που φτάνει πάλι εκείνο το πρωινό πριν απο 3 εβδομαδες περίπου που ακούω τον άλλον να ουρλιάζει...

σήηηηηηηκω :eek::eek::eek::eek: γιατί θα την σκοτώσω...

και σηκώνομαι με εκείνο το βλέμμα της αγουροξυπνημένης αγελάδας γιατί είναι κ 6:30 το πρωι και μου ανοίγει το μάτι γαρίδα :shock:

κατάσταση κουζίνας : πάνω στο χαλί μια κουτα φιλτρακια, μια κουτα χαρτάκια, καμια δεκαριά βιβλία, μια ξύλινη τιμητική πλακέτα, 1 τσάντα με φορτιστές, ποτ πουρί και κεράκια ρεσώ..

ολα τα ανωτέρα στα ως εξ συνετεθη και στη μέση το καμάρι μου να ροχαλίζει σα τριαξονικό στην ανηφόρα... τώρα το σκέφτομαι και γελάω...μετανιώνω που δεν πήρα επιτόπου κάμερα να τα βλέπω να γελάω.... βεβαια εκεί φταίμε εμεις γιατί μας είχε δώσει σημάδια ζημιών ένα βραδυ που λείψαμε αλλά δε φανταζόμουν πως θα το έκανε κ όσο κοιμόμασταν στο διπλανό δωμάτιο!!!

και αυτά είναι τα χοντρά που θυμάμαι...τα μικρά τα χω ξεχάσει...
και που σαι ακόμα..η δικιά μου είναι μόνο 7,5 μηνών ...θα με ξαναπετύχεις σε αυτό το νήμα....:rolleyes::rolleyes:

τωρα είναι σε crate οταν λείπουμε..ούτε λεπτό δε κάθεται μόνη της χωρίς ζημιά :(:(

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97