θαλασσα και JRT

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
καλησπερα δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει παρομοιο θεμα ,αν υπαρχει συγχωρεστε με που ξεκιναω καινουργιο. εχω ενα jack russell 7 μηνων τωρα και θα ηθελα το καλοκαιρι να το μαθω να μπαινει στην θαλασσα . δεν θελω να το παρει με φοβο το νερο ,γι αυτο θα ηθελα να μου πειτε πως να το κανω σωστα!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
μονο μην κανεις λαθος και τον βαλεις με το ζορι μεσα,οταν πατε θαλασσα αστον να επεξεργαστει το μερος και μετα αρχιστε το παιχνιδι σιγα σιγα,πετα πετρουλες μμπαλακια οχι στα πολυ βαθια να κοψεις αντιδρασεις αν μπαινει μεσα,μετα δοκιμασε να μπεις και εσυ μεσα στη θαλασσα τοτε ισως ερθει και αυτος μεσα μαζι σου

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Γεια σου και σε σενα..Αρχισε να τον πηγαινεις βολτα στην παραλια κοντα στο νερο,να δεις αν παει εκει που σκαει το κυμα..Αλλα τζακ τρελαινονται,αλλα δεν τους αρεσει και πολυ..Σιγα σιγα θελει με το μαλακο..Καθε σκυλος ειναι διαφορετικος..Βρεξτου και λιγο τα ποδια αν ειναι κοντα στο νερο και βλεπεις..

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
τις πρωτες φορες που θα του πετας μπαλακια-ξυλαρακια.....κλπ φροντισε να τα εχεις δεμενα με ενα σχοινακι γιατι τα εχασες αν δεν μπει.μην τον ζορισεις σε καμμια περιπτωση.δωσε του τον χρονο του.λιγο λιγο καθε μερα.
Εμας μπηκε την τριτη φορα (να κολυμπησει οχι να πατωνει) και μετα καθε μερα εμπαινε και πιο βαθια.

Δες:
http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/μακροβούτια-21676/

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σιγά-σιγά κ αααν θέλει. Δν είναι κ υποχρεωμένο το ζωντοβολάκι ε? :)

Σου εύχομαι καλή τύχη γτ εμείς 2 χρόνων σχεδόν τώρα βάλαμε πόδια μέσα στη θάλασσα! :D

Εκανα το πάρτυ που άρμοζε στν περίσταση, αλλά μάλλον θα μας πάρει άλλο τόσο να φτάσουμε να μπει κανονικά...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97