Να σας συστησω τη Ζουλού.
Ημίαιμο απ το παρκο τη γειτονιάς μαζι μου εδω και 2 βδομαδες. Πρεπει να ναι 2,5 - 3 μηνων.
Δεν εχω καταλάβει με τι ρατσα μοιάζει και ποσο θα γινει! ο γιατρος περιμενει να πεσουν τα νεογιλά για να πει ποσο μεγάλη θα γίνει.
θα θελα να ακουσω τις γνωμες σας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!
Να την χαίρεσαι!!!
Δεν ξέρω τι είναι...ούτε με νοιάζει...είναι ένα απ τα πιο ωραία κουτάβια που έχω δει και έχει και ταιριαστό όνομα (αν κατάλαβα καλά)
Πραγματικά και εγω δεν εχω ξαναδεί πιο όμορφο κουταβι! Ειναι υπέροχο!!!!!! Να σου ζήσει!!!! Νομίζω πως θα γίνει μεσαίο με μεγάλο μέγεθος! Εντυπωσιαστηκα! Μπράβο για την κίνηση σου!!!!!!!
Να την χαίρεσαι, είναι ένα πραγματικά απίστευτα όμορφο κουταβι. Με λεοπαρδαλη μωρό μοιάζει. Αυτό μου θυμησε μόλις την είδα. Πολύ ιδιαίτερη φατσούλα και χρωματισμός. Να της βάλεις χαντρα γιατί θα στην ματιασουμε. Καί πολλά μπράβο που την υιοθετησες.
Εγώ ένα έχω να πω... Ζντουπ!!! :flip::mrgreen:
Είναι κούκλα, να την χαίρεσαι!
Αν δεν σε πειράζει, πολύ θα ήθελα να μάθω την περιοχή που την βρήκες, έστω και με πμ.
Εγώ ένα έχω να πω... Ζντουπ!!! :flip::mrgreen:
Είναι κούκλα, να την χαίρεσαι!
Αν δεν σε πειράζει, πολύ θα ήθελα να μάθω την περιοχή που την βρήκες, έστω και με πμ.
Γεια σου βόρειε φίλτατε Σαλονικιέ με την πιτσιλωτή κουτάβα!
Η μικρή είναι η έννοια της ομορφιάς και της μοναδικότητας!
Να την χαίρεσαι, γερή και δυνατή!
Θα ήθελα όμως να σε πληροφορήσω για ένα δυσάρεστο!Να προσέχεις εκεί που θα βγαίνετε βόλτες όταν θα ολοκληρώσει τα εμβόλια της γιατί τις τελευταίες μέρες στα παρκάκια γύρω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουνε ρίξει φόλες!
Υπάρχουν και άλλα μέλη από την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας και γενικότερα της Θεσσαλονίκης!
Μόλις μεγαλώσει θα κανονίσουμε να κάνουμε μια συνάντηση για να μετρήσουμε τις πιτσίλες της...