ηρεμη συμπεριφορα σε αλλους σκυλους

elpoim

Member
13 Αυγούστου 2012
9
0
παιδιά καλησπέρα... έχω έναν ελληνικό ποιμενικό σκυλο αρσενικο 6 χρονων.. ειναι επιβλητικος και πολυ καλος φυλακας. εχω ομως μια απορια σχετικα με την συμπεριφορα του προς αλλα σκυλια.. οταν παμε βολτα και του γαβγιζουν αλλα σκυλια δεν δινει καθολου σημασια απλος τα μυριζει και μετα συνεχιζουμε να περπαταμε σαν να μην τρεχει τπτ.. δεν φοβαται η τπτ τετοιο. η ουρα του ειναι κανονικα στην θεση της.. και γενικα και στο σπιτι που ειναι οταν περναει αλλο σκυλι δεν γαβγιζει οπως αλλα σκυλια απλος παει μονο και τα μυριζει.. εμενα με ευχαριστει αυτη η συμπεριφορα αλλα θα ηθελα αν εχει κανεις αποψη σε αυτο το θεμα να μου πει τι ειναι αυτο που τον κανει να αντιδραει ετσι ηρεμα??? μηπως ειναι φοβος?? μηπως ελειψη αυτοεκτιμισης? ειλικρινα δεν εχω ιδεα.. και το βλεπω πρωτη φορα αυτο σε σκυλο.. ευχαριστω εκ των πρωτερον για τις απαντισεις σας..

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Άλλοι έχουν πληρώσει ΤΑ Λέφτα, για να έχουν τέτοιο αποτέλεσμα....
Πολύ τυχερός είσαι, και σίγουρα δεν είναι κάτι αρνητικό....

elpoim

Member
13 Αυγούστου 2012
9
0
φιλε tsimakgr σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις τον λογο που αντιδραει ετσι ηρεμα και ειναι φιλικος σε ολα τα σκυλια? εδω στην γειτονια ολοι εχιυν σκυλους που γαβγιζονται μεταξυ τους.. ο δικος που ουτε γαβγιζει και ουτε γαβγιζει οταν του γαβγιζουν. υπαρχει περιπτωση να ειναι φοβος?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Απολύτως καμμία.
Αν δεν είναι κουφός ;) εντελώς το αντίθετο.

Τον έχεις από μωρό;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
η συμπεριφορά των άλλων σκυλιών είναι λάθος, του δικού σου είναι η σωστη. Γιατί να γαβγίσει δηλαδή; έγινε κάτι; ένα σκυλι στο δρόμο βρήκατε.
Κατα τα άλλα παίζει με άλλα σκυλιά;

elpoim

Member
13 Αυγούστου 2012
9
0
ναι παιζει με αλλα σκυλια.. με μικρα σκυλια δεν παιζει πολυ ισα ισα τα μυριζει και μετα βαριεται να παιξει.. θα ανεβασω συντομα φωτο.!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ότι του είναι αδιάφορα και το ότι νιώθει αυτοπεποιθηση είναι ένας καλός λόγος που αντιδράει έτσι όπως αντιδράει.

Αν τα φοβόνταν ή δεν ένιωθε άνετα θα είχε άλλη συμπεριφορά.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Γιατί να χρειαστεί να γαβγίσει αυτός ο σκύλος; Δεν υπάρχει λόγος... και το ξέρει...;)

Να τον χαίρεσαι:)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Πολυ αρχοντας ο robby μπραβο πανεμορφος. Ειναι σιγουρος για τον εαυτο του, ξερει τη δυναμη του δεν εχει ανασφαλειες και φυσικα δεν φοβαται εινα μερικοι απο τους λογους που δεν ασχολητε με τα αλλα σκυλια επιθετικα. Να ανυσηχουσες αν συμπεριφεροταν αντιθετα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τα πράγματα!

Θεωρείς ότι ο σκύλος σου είναι παράξενος γιατί δεν γαβγίζει!Μα το γάβγισμα και ειδικά το άσκοπο γάβγισμα είναι ανεπιθύμητη συμπεριφορά και δείχνει σκύλο από μη κοινωνικοποιημένο έως και νευρικό κτλ κτλ!

Ένας σωστά κοινωνικοποιημένος σκύλος φύλακας κάνει την δουλειά του εκεί που πρέπει και τέλος!

Η "φιλικότητα" δεν παίζει κανένα ρόλο είτε προς τα σκυλιά, είτε προς τους ανθρώπους!
Μπορεί να είναι βούτυρο με οποιονδήποτε αλλά όταν είναι σε θέση φύλαξης να είναι φύλακας!

Η ανάπτυξη της σωστής κριτικής ικανότητας κάνει τον σκύλο φύλακα και όχι το...πολύ γαβ γουβ!

elpoim

Member
13 Αυγούστου 2012
9
0
pano ευχαριστω για το σχολιο πολυ χρησιμο.. stelio εχεις δικιο τωρα καταλαβα πως νιωθει ο σκυλος μεσα του σε τετοιες περιπτωσεις..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ