εχω μια απορια

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
καλημερα!ειμαι η κωνσταντινα και εδο και δεκαπεντε ημερες ειμαι κατοχος ενος κανις οπος εχω ξανααναφερει.λοιπον τα παμε πολυ καλα οι δυο μας ειναι αρκετα εξυπνος και υπακουος.να φανταστητε πος προσαρμοστηκε κατευθειαν και στο μαγαζι και στο σπιτι μου και εμαθε πολυ γρηγορα για κουταβι που ακριβος ειναι η τουαλετα οταν χρειαστει και στο μαγαζι και στο σπιτι.εντυποσιαστηκα και δεν περιμενα αμεσα αποτελεσματα ειναι μολις 2και μισο μηνων και οποσ ειπα τον εχω μολις 15 ημερες.παρολα αυτα ηθελα να ρωτησω:κοιματε πολλεσ ωρες βασικα λιωνει κυριολεκτηκα στην αγκαλια μου και διπλα στην σομπα που καθομαστε.να υποψιαστω πως ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα των κουταβιων και απο τον πολυ τον υπνο δεν επαθε κανενα κατι?? ωσ γνωστων ο υπνος θρεφει τα μωρα ??:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
να υποψιαστω πως ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα των κουταβιων και απο τον πολυ τον υπνο δεν επαθε κανενα κατι?? ωσ γνωστων ο υπνος θρεφει τα μωρα ??:p
Ακριβώς. Θα σου έλεγα μόνο να μην τον έχεις πολύ κοντά σε σόμπες και λοιπά θερμαντικά σώματα. Θεωρώ ότι δεν τους κάνει καλό. Στο μαξιλαράκι του ή όπου είναι η θέση του είναι αρκετό. Οχι βέβαια και στο κρύο ε;

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
κοιτα δεν τον εχω και κολλημενο πανω στην σομπα απλα καθομαστε αρκετα κοντα γιατι το μαγαζι ειναι κρυο οπως και να εχει και αυτος ο χουζουρης μην χασει ευκαιρια αφου παιξουμε και εκτονοθουμε ερχεται και χουχουλιαζει αλλοτε πανω μου αλλοτε στο καλαθι του και παλι κοντα στην ζεστη.απλα νομιζω πως κοιματε αρκετα......:confused:

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
και εγω ετσι λεω για οσο διαρκεσει.και μια και μιλαμε μολις ξυπνησε και αρχισε τα ανδραγαθηματα του,αταξιες και τρελλες πολλες!!:p

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
;)θα περειμενα απο ενα κουταβακι να ειναι πιο πολυ ζημιαρικο και ζωηρο παρα υπναρουδικο:rolleyes::rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ευτυχώς υπάρχουν κουτάβια και κουτάβια. Εγώ έχω βιώσει και τα δύο ήδη. Ο ησυχούλης μου είναι μέχρι σήμερα 8 χρόνια μετά το ίδιο ήσυχος. Δεν έχει κάνει ποτέ την παραμικρή ζημιά. Ο άλλος ο δαίμονας μέχρι τα πετραδάκια από το μωσαικό που είχε τότε η βεράντα μου, είχε βγάλει. Είχα μια βεράντα γεμάτη τρύπες... Και όχι μόνο! Πίστεψέ με θα προτιμούσα να κοιμάται συνεχώς :p

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
παιδια ο δικος μου ειναι μαλλον κατι το ενδιαμεσο.δεν ειπα πως δεν ειναι δραστηριο και παιχνιδιαρικο απλα οταν κοιματε τον βλεπεις κοιματε λιωνει,σαπιζει πως να το πω.κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος παιζει κανει αταξιες ειναι φοβερα περιεργος ολα θελει να τα ανακαλυψει καθε μερα στο μαγαζι βρισκει και καποιο καινουργια σκανδαλια.μεχρι που βουτηξε και το κεφαλι του μεσα στην κουπα με τον καφε μου και ηπιε και μερικες τσουρες.απλα ειναι και υπναρας

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog