ευχαριστημενοι απο την εκπαιδευση του σκυλου μας ?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
κατα ποσο ειμαστε ευχαριστημενοι απο την εκπαιδευση του συντροφου μας ? ποσο ειμαστε ευχαριστημενοι απο τη δικια μας εκπαιδευση ? υπαρχουν κενα ? αν ναι γνωριζουμε την αιτια και το μεγεθος του προβληματος ? γνωριζουμε τη λυση ή ειμαστε προς αναζητηση αυτης ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η εκπαιδευση η δικη μας και κατα συνεπεια του σκυλου μας ειναι μια διαρκης διαδικασια.. βλεπω καθημερινα οτι θελουμε δουλεια και εγω εχω αρκετα κενα που προσπαθω να καλυπτω ρωτωντας!
Ικανοποιημενη ειμαι στο βαθμο που να μπορω να τον παω μια βολτα χωρις να ξεχεριαζομαι, να μπορω να τον λυσω να εκτονωθει χωρις να φοβαμαι μηπως δε γυρισει, να μπορω να τον αφηνω ελευθερο μεσα στο σπιτι χωρις να ανησυχω οτι θα μου τα φαει ολα, να μπορω να τον εμπιστευομαι με παιδακια, παππουδες, γιαγιαδες , να μπορω να τον κανω μπανακι χωρις να με κανει παπι κ.λ.π
Βεβαια εχουμε ακομα πολυ δρομο.... προβληματα δε θα ελεγα οτι εχουμε ...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εμεις ειμαστε η περιπτωση που δασκαλος και μαθητης ξεκινησαν μαζι το σχολειο.
Ο μονος τροπος για να πετυχει ένα τετοιο εγχειρημα είναι ο δασκαλος να προχωραει πιο γρηγορα και να βρισκεται παντα ένα τουλαχιστον βημα πιο μπροστα από τον μαθητη, ώστε να του μαθαινει πραγματα και να προλαμβανει καταστασεις.

Οι ρόλοι μας συχνα μπερδευτηκαν και ένα ολοκληρο φορουμ ασχοληθηκε μαζι μας για σχεδον ένα χρονο. Μεταξυ των βοηθων μας ηταν εκπαιδευτες, εκτροφεις και πολύ εμπειρα μελη που μαθητευσανε με εκπαιδευτες.

Σημερα μπορώ επιτελους να δηλωσω αρκετα ικανοποιημενος, αλλά δεν επαναπαυομαι και δεν σταματαω τη δουλεια.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μέχρι στιγμής μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η εκπαίδευση βέβαια δεν σταματά ΠΟΤΕ, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και διωρθώνουμε παλιότερα λάθη και μαθαίνουμε και νέα πράγματα (όχι τόσο συμαντικά αλλά διασκεδαστικά) για να μην βαριόμαστε.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εμείς είμαστε στα πρώτα "βρεφικά" βήματα.
Αφήνουμε πίσω τι ήξερε όσο ζούσε στην Αμερική (διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικοί χώροι κι ερεθίσματα) και πιάνουμε το νήμα από την αρχή.
Υπάρχει πολλή αγάπη, πολλή θέληση και υπομονή :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σε σχέση με πριν, είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Εχουμε μερικά μικροπροβλήματα (μερικές φορές ακούει στο "όχι" μερικές φορές... όχι!), θέλει λίγη δουλειά ακόμα αυτό.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κάθε μέρα είναι ένα μάθημα για εμένα.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Θα ήθελα μόνο να βελτιωθεί κ άλλο στη βόλτα. Λυτή είναι άψογη, καλύτερα κ από όταν είναι με λουρί να φανταστείτε :p

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
1. λευκός ποιμενικος
οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος.... απλά συμβιωνουμε καλά.... δεν εχω ασχοληθει συστηματικά και νοιώθω ενοχες... από την 'αλλητον γνωρισα οταν ηταν 4 και ειχαν παγιωθεί καποιες καταστασεις... τις συνεχισα γιατι εκείνη την εποχή εκπαιδευα τον μολοσσό........
παραμένει κατω από τον έλεγχο μου αλλα οχι αυστηρα.
2. μολοσσος.
ναι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. μερικες φορές τον αφηνω χαλαρα κι εκει προσπαθει να παρει τα πανω του... τοτε κανω οτι δεν καταλαβαινω... δεν τον θελω 24/7 στην πίεση....
3.ντογκο...
9 μηνών καλά τα παμε....
γενικα ακουει αν κι ακόμα κουταβίζει... εδώ να πω ότι κι εγω δεν ειμαι τόσο αυστηρός οσο ημουν με τον μολοσσό.... τον θελω διαφορετικό....
μερα με την ημερα παρουσιαζει διαφορα και καλυτερευση.... απλά δεν τον εχω βαλει σε αυστηρό προγραμμα εκπαιδευσης όπως τον μολοσσό.
έχει δυο τρεις μηνες ακόμα να μου δείξει πώς θα προχωρήσουμε....
τα βασικα τα εχουμε λύσει εννοειται...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εκπαίδευση? Ποια εκπαίδευση??:D

Εγώ είμαι (υπερ)ευχαριστημένη απο το σκύλο. Εκπαίδευση δεν υφίσταται. :rolleyes::rolleyes:

Οσο για μένα, στον επόμενο θα δούμε πόσα απίδια πιανει ο σάκος. Γιατι αυτός και με το ασχετότερο των αφεντικών, πάλι καλός θα ήτανε. :)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω ναι ειμαι ευχαριστημενη ,δεν αντιμετωπιζω θεματα που με προβληματιζουν πλεον
καναμε μαθηματα με διαφορους ,πηγαμε και σε ομαδες ,κρατησα τα θετικα απο τον καθε ενα
στη πρωτη μου ροττινα ειχαν γινει καποια λαθη τα οποια και λυσαμε κανοντας διορθωτικη με εναν υπεροχο δασκαλο πιο πολυ σκυλο παρα ανθρωπο,με ατομικα μαθηματα ,αυτος με εμαθε πως να προλαμβανω προβληματα ή πως να τα διαχειριζομαι και οταν ειναι για κουταβι πως ξεκιναμε και πως περναμε τα σταδια ενα ενα ,ετσι ωστε σκυλος και ανθρωπος να εχουν απολυτη επικοινωνια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97