εσείς που ξέρετε καλύτερα από συμπεριφορά σκύλων..

mary2

New Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
1
0
γειά σας!
λοιπόν,αλλάζω σχολείο φέτος,και έχουν εκεί σαν <κατοικίδια>κάποια σκυλάκια..Εγώ γενικά φοβάμαι τα σκυλιά από μικρή που είχα μια δυσάρεστη εμπειρία με ένα(δεν με δάγκωσε απλά άρχισεε να με κυνηγάει)..Λέω λοιπόν:

τα σκυλιά του σχολείου θα είναι ήσυχα ή θα είναι ζωηρά και παιχνιδιάρικα από την στιγμή που έχουν συνηθίσει με παιδιά?

ευχαριστώ:))

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς ήρθες..

Τι εννοείς στο σχολείο σου έχουν "κατοικίδια";;
Σε τι συνθήκες ζούνε;
Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα είναι τα σκυλιά..

Anna-Kriti

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2011
55
0
Ηράκλειο
Γειά σου!
και εγώ παλαιότερα είχα την ίδια φοβία αλλά με τα χρόνια την ξεπέρασα!
Λοιπόν, κανένας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τον χαρακτήρα των σκυλιών αυτών αν δεν τα έχει δει...
Εγώ πάντως θεωρώ ότι για να τα έχουν στο σχολείο σίγουρα είναι φιλικά με τα παιδιά (αλλιώς θα τα είχαν διώξει)!
Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να συναναστραφείς μαζί τους και να ξεπεράσεις την φοβία σου!
Είναι επίσης πιθανόν να είναι και ζωηρά και παιχνιδιάρικα! Μην φοβηθείς, σκέψου ότι απλά θέλουν να παίξουν και αυτά όπως και εσύ!
Μπορείς να τα παρακολουθήσεις αρχικά πως συμπεριφέρονται με τα άλλα παιδιά και έπειτα, αν θέλεις να τα πλησιάσεις! Αν σε πλησιάσουν αυτά μην φοβηθείς, άφησε τα να σε μυρίσουν και αν δεν τους δώσεις καθόλου σημασία το πιο πιθανόν να μην σε ξαναπλησιάσουν μέχρι να θελήσεις εσύ να κάνεις το πρώτο "βήμα".
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να καταφέρεις να αποβάλλεις αυτή την φοβία σου γιατί τα σκυλιά είναι υπέροχα πλάσματα!