επιτελους!

fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
γειαααα σας:)
μετα απο μια μεγαλειωδη βλακεια μου καταφερα να ολοκληρωσω την εγγραφη μου!!εχω λοιπον να σας πω οτι εδω και περιπου 3 εβδομαδες εχω πλεον ενα σκυλακι!εφτασε στα χερια μου τυχαια αφου καιρο ηθελα σκυλακι αλλα μενω σε διαμερισμα κι ετσι δεν μπορω να εχω μεγαλο σκυλι αρα δεν μπορουσα να παρω καποιο απο τα μπασταρδακια που εχουν μαζεψει οι φιλοζωικες..μου ειπαν λοιπον καποιοι φιλοι οτι δινουν ενα μαλτεζακι και οτι δεν μπορουν να βρουν καποιον να το δωσουν..ετσι τον πηρα εγω!!γενικα τις πρωτες μερες ειχαμε αρκετα προβληματα και ομολογω οτι τα ειχα παιξει αλλα τωρα παμε ολο και καλυτερα!σας ευχαριστω για ολα οσα διαβασα στο forum και για οσα θα διαβασω!:D

PS (δεν το εχω πολυ με τα forum οποτε ελπιζω να καταφερω να κινηθω εδω μεσα...:oops:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οι φιλοζωικες εχουν πολλες φορες και καθαροαιμα μικρα και μεγαλα..:)

Καλως ηρθες!!:):)

fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
ειχα την εντυπωση οτι εχουν μονο μπασταρδακια(που προσωπικα τα προτιμω γιατι ειναι πιο αληταρια;)) δεν μου φαινεται παραλογο τωρα που το λες αλλα δεν ξερω απλα δεν ειχε περασει ποτε απο το μυαλο μου..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Oτι βρίσκεις στον δρόμο, βρίσκεις και στα καταφύγια..
Προσωπικά έχω δει αδέσποτα από όλες τις ράτσες..

Εγώ έχω westie από δρόμο..(πως λέμε από τζάκι..:p:D), στην γειτονιά μου έχουν πολλοι ράτσες και τα έχουν βρει το μεγαλύτερο ποσοστό στον δρόμο..:)

fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρατσες(για τα μαλτεζ οτι ξερω τα εχω μαθει απο τοτε που πηρα το δικο μου)οποτε οτι σκυλακι και να εβλεπα μου φαινοταν μπασταρδακι!αν και δεν εχω δει ποτε μου μικροσωμο σκυλακι στο δρομο..μαλλον δεν ετυχε..:-? εχω ακομα να μαααααααθω...:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μην ανησυχείς και εγώ τον δικό μου όπως τον βρήκα μαύρο, για μπασταρδάκι τον νόμιζα..
τεριοδομπασταρδακι:D:D

(sorry για το εκτος θεματος:))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα