επιλογη τροφης για μποξερ

nikvls

Member
26 Οκτωβρίου 2015
5
18
39
Καλησπερα σε ολους και χαιρομαι που βρισκω ενα αξιολογο φορουμ να μοιραζομαι το παθος μου...στο θεμα μου...εχω ενα μποξερ ενος ετους μετα απο 2 μηνες με josera βλεπω απωλεια τριχωματος οχι φυσιολογικη...μυρωδιες και πολλες φορες κοπρανα μαλακα...αποφασισα να την αλλαξω και ειμαι αναμεσα στις farmina team breeder,brit και bewi...οποιος εχει προσωπικη εμπειρια ή ειναι γνωστης ή τουλαχιστον θελει να βοηθησει θα τιυ ειμαι υποχρεος...δεν θελω να ξεφυγω απο τα 50 ευρω στα 15 κιλα σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων....

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Καλησπέρα! 'Εχω ακούσει καλά λόγια για τη Farmina team breeder από ιδιοκτήτες μπόξερ. Δεν την έχω δοκιμάσει στη δική μου σκύλα όμως

Edit: μπες αν θέλεις στην ενότητα "εμείς και τα σκυλιά μας" να μας πεις μερικά λόγια για σένα και το σκύλο σου!

Last edited:
  • Like
Reactions: nikvls

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Farmina team breeder δίνω και εγω στα δικα μου εδω και 2,5 χρονια και είμαι ευχαριστημένος. Εχει περίπου 45€ το 20κιλο.

• Like

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έχω δώσει για κανένα χρόνο την brit την απλή (στη σκούρο μπλε συσκευασία) και περίπου δύο χρόνια τώρα, ίσως και λίγο παραπάνω, την brit care. Είμαι ευχαριστημένη από όψη και γυαλάδα τρίχας, αφομοιωση και περιττώματα. Από τριχόπτωση δεν είμαι ευχαριστημένη, αλλά υποθέτω έχει να κάνει με το σκύλο και όχι με την τροφή του, καθώς μαδάει πολύ από την εποχή που έτρωγε blue buffalo. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να τον ξεκινήσεις ωμά (barf), αλλά κατά τη γνώμη μου, δικής σου παρασκευής κι όχι έτοιμη.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το λινκ: http://www.dogforum.gr/community/threads/Η-διατροφή-του-σκύλου-–-Παρανοήσεις-και-Παραπλάνηση.30712/

• Like
Reactions: Aslan and nikvls

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Μεταξυ των τριών κι εγω θα πήγαινα στη team breeder γιατί ξέρω σκυλιά που την τρώνε και σε σχέση με την brit περιέχει πιο πολύ ζωικό συστατικό στο τελικό προϊόν.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog