έχω φάει όλα τα θέματα του φόρουμ και έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν το δίνει το μπαλάκι με την καμία.μόνο αν έχω λιχουδιά αλλά μπορεί εκεί που έχει φτάσει μακριά να ξαπλώσει και να της πώ "κοίτα"δείχνοντας τις λιχουδιές και να έρθει.δοκίμασα να φεύγω πίσω και έπιασε)έρχεται στο μέρος μου άλλες με το μπαλάκι και άλλες χωρίς) αλλά το θέμα μου είναι να της λέω "άστο" και να το αφήνει.κοιτάξτε τι κάνει η μουσίτσα,το πιάνει έρχεται(αν έχει κέφια)και το αφήνει κάθωντας απο πάνω του μέχρι να πάω να το πιάσω και κατευθείαν να το βαλει στο στόμα της(μπορεί έτσι να με τραυματίσει κάτα λάθος),όπου δεν κάνω τίποτα και πάλι το ίδιο.προφανώς το βλέπει σαν παιχνίδι αλλά αυτό που θέλω εγώ είναι το σωστό και δεν το καταλαβαίνει σε σημείο να κάθομαι ξαπλωτός στην αυλή αφού τα παιχνίδια που προσπαθεί αυτή δεν τα βρίσκω σωστά και δεν μπορώ να της τα δείξω αφού μένει στα δικά της.δεν ξέρω αν φταεί ο χαρακτήρας της η απο μικρή την μάθαμε λάθος αφού την κυνηγάγανε η της τραβάγανε παιχνίδι απο το στόμα αλλά ένα λαμπραντόρ δεν πρέπει απο την φύση του να το κάνει?
Last edited: