Για αρκετο διαστημα εψαχνα σπιτι να νοικιασω στα χανια,γιατι φευγουμε απο αθηνα.Πήγα σε πολλα σπιτια.Ήθελα σπιτι με κηπο,αυλη για το σκυλο να μην ειναι μεσα σε διαμερισμα μεχρι να βγει βολτα,οπως ειναι εδω.Δεν ήθελαν το σκυλο.Κανεις!Έψαξα και σε διαμερισματα.Πάλι κανείς...Και τι δε μου ειπαν:οτι κι αυτοι εχουν σκυλο και ξερουν οτι βρωμαει,να το δεσω εξω,να το παω σε χωριο,οτι θα κατουρησει τους τοιχους,θα φαει τους σωληνες της υδροροης,τι το θελω το σκυλο και δε κανω κανενα παιδι τωρα που ειμαι μικρη,θα γεμισουν μαντακους(τσιμπουρια),τα παιδια τους εχουν ψυχολογικα,και εννοειται η στανταρ πιο συνηθισμενη και καλυτερη ερωτηση:γαυγιζει;Όχι νιαουριζει,πηγα να πω.Με τα πολλα,βρηκα διαμερισμα γιατι ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μας δεχτηκε.Αγαπαω πολυ τα σκυλια,μου ειπε,πηγαινοερχομαι Αθηνα και ξερω οτι πολλοι εχουν ζωα μεσα στα σπιτια τους.Ευτυχώς,λεω!
Συγγενεις και φιλοι μου ειπαν,να μη τους ελεγα απο την αρχη οτι εχουμε σκυλο,να εκλεινα το σπιτι και αφου απο το νομο προστατευομαι, να το ελεγα μετα.Μπήκα στο πειρασμο να το κανω,αλλα τελικα το απέρριψα γιατι δεν ηθελα να ξεκινησω ασχημα με τον ιδιοκτητη.
Απογοητευτηκα,πραγματικα.Σκέφτομαι οτι θα δυσκολευτει πολύ η ζωη μας στα Χανια.Δεν μπορουν να καταλαβουν για ποιο λογο μπορει ενα σκυλι,ποσο μαλλον μεγαλο,να μενει μεσα στο σπιτι.Ο καημενουλης,εχει μαθει σε διαμερισμα και ειναι πολυ ησυχος.Γαυγιζει σπάνια και αν γαυγισει,κανει 2 γουουουφ και τελος.Με βλεπω σε λιγο καιρο να σας λεω καθημερινα αντιδρασεις των αλλων.Έχουμε να φαμε πολλή απόρριψη...
Συγγενεις και φιλοι μου ειπαν,να μη τους ελεγα απο την αρχη οτι εχουμε σκυλο,να εκλεινα το σπιτι και αφου απο το νομο προστατευομαι, να το ελεγα μετα.Μπήκα στο πειρασμο να το κανω,αλλα τελικα το απέρριψα γιατι δεν ηθελα να ξεκινησω ασχημα με τον ιδιοκτητη.
Απογοητευτηκα,πραγματικα.Σκέφτομαι οτι θα δυσκολευτει πολύ η ζωη μας στα Χανια.Δεν μπορουν να καταλαβουν για ποιο λογο μπορει ενα σκυλι,ποσο μαλλον μεγαλο,να μενει μεσα στο σπιτι.Ο καημενουλης,εχει μαθει σε διαμερισμα και ειναι πολυ ησυχος.Γαυγιζει σπάνια και αν γαυγισει,κανει 2 γουουουφ και τελος.Με βλεπω σε λιγο καιρο να σας λεω καθημερινα αντιδρασεις των αλλων.Έχουμε να φαμε πολλή απόρριψη...