ενα Γεια απο τον Oddie!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
η ιστορια εχει ως εξης:

πριν απο 6 χρονια ειχε βγει η μητερα μου για κατι δουλειες και περνοντας εξω απο ενα pet shop, το οποιο δεν πουλαει σκυλακια-γατες, ειδε μεσα σε ενα κλουβακι ενα κουνελι και ενα σκυλακι. το σκυλακι ηταν μια σταλια να φανταστειτε το κουνελι του εριχνε ανετα :D . Τσιουαουα το παρουσιασανε, αλλα προφανως ειναι ημιαιμο Με την μια με παιρνει τηλεφωνο και παω να το δω. τι να σας πω ερωτας κεραυνοβολος. ενα σκατο ισα με την παλαμη μου. long story short τον πηραμε και φυγαμε για σπιτι!

με το που φτασαμε σπιτι του ετοιμασαμε το παρκακι του με ολα τα απαραιτητα. τοσο ηρεμο κουταβακι δεν ειχα ξαναδει. ελαχιστο κλαμα και απλα κοιμοταν ολη μερα. την εποχη εκεινη ηταν διακοπες και οταν γυρνουσα απο εξω ετρεχε με την μια στον κουταβο να παιξουμε και να τον καληνυχτισω. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο το πειραζα το κακομοιρο αλλα ηταν τοσο γλυκας που κανενας δεν θα μπορουσε να αντισταθει.

ετσι λοιπον περασαν τα χρονια και ο ταπας ο Oddie μεγαλωσε και εγινε 9 κιλα παρακαλω! κανονικος αντρας με τα ολα του. τα χρονια κυλισαν πολυ ηρεμα. ο σκυλος κυριος, ηρεμος χωρις να προκαλεσει το παραμικρο προβλημα και το αξιοσημειωτο ειναι οτι δεν χρειαστηκε καν εκπαιδευση στο να μενει μονος του ή στο που να τα κανει σε περιπτωση αναγκης. αν για καποιο λογο δεν παει βολτα παει και τα κανει εξω απο την πορτα του μπανιου στο πλακακι λες και εχει καταλαβει οτι εκει κανουμε την αναγκη μας. Βεβαια εχει κρατησει και κατι απο κουταβακι, τον ΥΠΝΟ, μιλαμε για υπνο οχι αστεια. Το σκυλι αν το αφησεις μονο του ολη μερα παω στοιχημα οτι θα κοιμαται ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Αν του μιλησεις θα σηκωθει με την μια και θα ερθει να παιξει ή να παει βολτα αλλα αν βαρεθει παει χωνεται σε ενα κρεβατι κατω απο τα σκεπασματα και αυτο ηταν.

Απο συμπεριφορα οπως ειπα ειναι τελειος μονο που εχει λιγα θεματακια. 1) τραβαει στην βολτα, οχι πολυ αλλα οσο ειμαι στο πατρικο μου και τον παω βολτα προσπαθω και τον διορθωνω και ευτυχως μαθαινει ευκολα. 2) βλεπει τον νυχοκοπτη και τρελενεται, πιο παλια του ειχα κοψει τα νυχια αφου πρωτα τον ειχα γνωρισει με τον νυχοκοπτη με την βοηθεια λιχουδιων αλλα πλεον ουτε αυτο πιανει οποτε παει σε κτηνιατρο για αυτο. 3) αν κοιμαται στο κρεβατι με καποιο αλλο μελος της οικογενειας και παω να τον παρω γρυλιζει και με προειδοποιει οτι δεν θελει, αν κοιμαται μονος του απο την αλλη δεν τον νοιαζει καθολου. 4) δεν τα παει και πολυ καλα με τα αρσενικα σκυλια. με τα θυληκα σχετικα μια χαρα, ηρεμος τα μυριζει τον μυριζουν μια χαρα. οπως επισης και με τις γατες. με τις γατες ειναι φιλος. ειχαμε και 2 γατακια μεσα στο σπιτι για ενα διαστημα και κοιμοντουσαν ολα μαζι. και οταν τον παω βολτα ερχονται ολα τα γατακια της αυλης και πεφτουν πανω του να παιξουν, συγκινιτικη εικονα πραγματικα.

αυτα λοιπον για την ωρα απο τον Oddie ο οποιος ειναι 5,5 χρονων (Oddie τον εβγαλε ο μικρος μου αδερφος, απο το σκυλακι του Garfield)

Γεια σας λοιπον!

DSC00081.JPG
DSC00050 (2).jpgDSC00344.jpgIMG_0012.jpgIMG_0003.jpg

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μια μικρή διόρθωση στην ηλικία ή στο πόσα χρόνια πριν τον είδατε, θα ήταν χρήσιμη.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μια μικρή διόρθωση στην ηλικία ή στο πόσα χρόνια πριν τον είδατε, θα ήταν χρήσιμη.
κι εγώ αυτό πρόσεξα..
Πώς γίνεται να τον πήρατε πριν 6 χρόνια και σήμερα το σκυλί να είναι 5μιση;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Mόνο εγώ έχω απορία το πώς ένα πετ σοπ που δεν πουλάει σκυλιά-γάτες πουλούσε το κατά τι τσιουάουα και μάλιστα το είχε στο ίδιο κλουβί με ένα κουνέλι??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εγώ δε μίλησα καν, έτσι? Μη πείτε ότι φταίω μετά!

Να χαίρεστε τον Oddie! (To εννοω κι ας σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
δεν προσεξα οτι στην αρχη ειχα γραψει 6. το μαθηματικο μυαλο εκανε στρογγυλοποιηση μονο του :D . για να ακριβολογουμε ηταν τελη ιουλιου 2007 οποτε 5.5 χρονια

καλως ηρθες!!!
σεντονι ομωσ..περα απο τις δυο πρωτες γραμμες και τις δυο τελευταιες δε διαβασα τιποτα:p
ηθελε παραπανω παραγραφους ? δεν το εχω στις εκθεσεις...

EDIT:
τωρα καταλαβα οτι και το δικο σου σχολιο πηγαινε στα χρονια...

Mόνο εγώ έχω απορία το πώς ένα πετ σοπ που δεν πουλάει σκυλιά-γάτες πουλούσε το κατά τι τσιουάουα και μάλιστα το είχε στο ίδιο κλουβί με ένα κουνέλι??
εχεις δικιο, νομιζα οτι το ειχα αναφερει, το ειχε αφησει ιδιωτης στο πετ σοπ το οποιο απ'οσο ξερω δεν πουλαει σκυλια γατια χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια. δεν λειτουργει το μυαλο τετοια ωρα.

ωραιο καλωσορισμα ρε!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi