εκτροφεια γαλλικων μπουλντογκ

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Καλησπερα σας! θα ηθελα να μου πει-αν καποιος γνωριζει- εκτροφεια για γαλλικα μπουλντογκ στην ελλαδα 'η καποιο αποδεδειγμενα καλο στο εξωτερικο.? πηρα τον κοε φυσικα αλλα εχει προβλημα το συστημα τους και δεν εχουν προσβαση στα αρχεια τους ωστε να με ενημερωσουν σχετικα. ειναι υπεροχη αυτη η φυλη αλλα επειδη εχει πολλα προβληματα υγειας θα ηθελα να προερονται απο καλες γραμμες και αριστα αιματα. Αλλωστε η αγορα σκυλου απο εκτροφεα πλεον ειναι μονοδρομος! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
Επωνυμία Εκτροφείου:
CAPE FEAR
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΣΙΔΗΣ & ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΑρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 41/2000Web: www.capefear-gr.comE-mail επικοινωνίας: [email protected]

Επωνυμία Εκτροφείου:
M.C. OF PALMHILL
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ WEBER & ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣΑρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 48/1998Web: M.C. of Palmhill - French Bulldog, Γαλλικά ΜπουλντογκE-mail επικοινωνίας: [email protected], [email protected]

Επωνυμία Εκτροφείου:
MARTIDIS
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣΑρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 43/2011Web: Martidis Kennel- French BulldogE-mail επικοινωνίας: [email protected]

γενικωτερα για οποιοδηποτε ελληνα εκτροφεα...
χωρις να ειναι πληρως ενημερωμενο ακομα...
Σύνδεση | Facebook

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
evaki88 όποιον αποφασίσεις να επισκεφθείς, να ρωτήσεις και να δεις χαρτιά για τους γεννήτορες και παπούδες για:

- Εξετάσεις σπονδυλικής στήλης
- Εξετάσεις patella
- Να μάθεις το αναπνευστικό των γεννητόρων. Στο κουτάβι δεν φαίνεται το αναπνευστικό πως θα εξελιχθεί, εάν το σκυλί δεν φτάσει 6-7 μηνών.

Απόφυγε:
- Υπερτυπικά γαλλικά μπουλντόγκ
- Ανοιχτόχρωμα και κυρίως λευκά γιατί έχουν μεγαλύτερη τάση για αλλεργίες

Εκτροφείο που προσέχει πολύ την υστεροφημία του και συνεπώς θα πάρει λιγότερα ρίσκα για να κάνει "ατασθαλίες" είναι το Du Champagne French Bulldog Kennel στην Ουγγαρία.

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
κατατοπιστικοτατες οι πληροφοριες! θα το κοιταξω το συγκεκριμενο εκτροφειο απαραιτητως! η επιλογη γαλλικου μπουλντογκ ειναι δυσκολη και θα πρεπει να ειναι διεξοδικη λογω τυχον προβληματων υγειας! σε ευχαριστω πολυ!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
χεχε! λες , ε? εχω διαβασει παρα πολλα για την συγκεκριμενη φυλη και απλα προσπαθω να μην επηρεαστω αρνητικα. θελει προσοχη η επιλογη και ειλικρινα δεν θα βιαστω καθολου προκειμενου να απευθυνθω σε πραγματικα αξιολογους εκτροφεις!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
το εχω ηδη διαβασει... ειδικα απο αυτο επηρεαστηκα αρνητικα! το αλλο σκυλακι που σκεφτομουν και ταιριαζει στον χωροχρονο που μπορω να διαθεσω ειναι το shetland sheepdog. βεβαια εχω κοιτξει μονο σε εκτροφεια του εξωτερικου, εδω δεν υπαρχει κατι!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
ειναι ναι.. απο οσα εχω διαβασει ναι. καθε απογευμα ειμαι ελευθερη να ασχολουμαι με το σκυλο μου μετα την δουλεια μου,, και καποια πρωινα..εχω χρονο και διαθεση να ασχοληθω. εδω και ενα χρονο ειμαι αναποφασιστη για το τι σκυλακι να υιοθετησω. θελω να προβω σε σωστη επιλογη. αρνητικος παραγοντας για μενα ειναι το να μην εκπαιδευεται ευκολα το ζωο. η αδερφη μου εχει ενα πομερανιαν στο οποιο εχει κανει μεχρι και εκπαιδευση για την βασικη υπακοη αλλα ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ με τιποτα. και γενικα εχουμε και αλλες προηγουμες ασχημες εμπειριες σχετικα με τα γλυκα πομερανιαν. οποτε το ψαχνω πολυ ωστε η επιλογη μου να πληρει ολα οσα πραγματικα επιζηταω και δυναμαι να δωσω σε καποιον σκυλο. σημειωτεον. εχω και αλλες 8 γατες αυστηρα εντος σπιτιου οποτε η επιλογη μου θα καθοριστει και απο αυτον τον παραγοντα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog