εκπαιδευση τουαλετας..βοηθεια !!

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
καλημερα σε ολους !!
χρειαζομαι τις συμβουλες σας παιδια ειμαι τελειως ασχετη στο θεμα εκπαιδευσης και εχω μπερδευτει μαζευοντας γνωμες απο γνωστους..
λοιπον ποιος ειναι ο καταληλος τροπος να μαθεις στο μικρο σου σκιλακι τι ωρα βγαινει εξω για τουαλετα;;;;;;;;;;;;;;;
εχω το εξης προβλημα..κοιμαται στο δωματιο μου και τις περισσοτερες ωρες την εχω εδω και κατουραει εξω στο μπαλκονι μου στη πανα της μια χαρα με τα τσισακια δεν εχουμε προβλημα...αλλα η μαμα μου ξυπναει πολυ νωρις για τη δουλεια και τη βγαζει στο σαλονι να τη δει με αποτελεσμα η ζουζου να κανει ..βρωμιες.. κοντα στη πορτα..
δε ξερω τι να κανω.. ;;;;:(:(

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
ευχαριστω παιδια !!
εγω η αληθεια ειναι πως δεν εχω χρεισιμοπoiησει κλουβι αλλα μεσα στο δωματιο μου δε λερωνει ποτε μονο οταν το πρωι τη βγαζει η μαμα μου στο σαλονι της φευγουν εκει !!
αλλα θελει κ αυτη να τη δει λιγο οποτε εσεις τι προτινετε ;να ξυπναω και εγω εκεινη την ωρα να τη πραλαβαινω και να τη πηγαινω βολτα;ομως αν το κανω αυτο μετα θα μαθει ποτε να με περιμενει η θα συνηθησει 8 η ωρα οτι ειναι η βολτα της;;;
αυτο με προβληματιζει γιατι h φιλη μου ποy ειχε το ιδιο προβλημα απλα τη μαλωνε και οταν ξυπναγε τη πηγαινε βολτα και ετσι τωρα τη περιμενει να ξυπνησει και τα κραταει..
πιο ομως ειναι το σωστο;;:roll::roll:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
ευχαριστω παιδια !!
εγω η αληθεια ειναι πως δεν εχω χρεισιμοπoiησει κλουβι αλλα μεσα στο δωματιο μου δε λερωνει ποτε μονο οταν το πρωι τη βγαζει η μαμα μου στο σαλονι της φευγουν εκει !!
αλλα θελει κ αυτη να τη δει λιγο οποτε εσεις τι προτινετε ;να ξυπναω και εγω εκεινη την ωρα να τη πραλαβαινω και να τη πηγαινω βολτα;ομως αν το κανω αυτο μετα θα μαθει ποτε να με περιμενει η θα συνηθησει 8 η ωρα οτι ειναι η βολτα της;;;
αυτο με προβληματιζει γιατι h φιλη μου ποy ειχε το ιδιο προβλημα απλα τη μαλωνε και οταν ξυπναγε τη πηγαινε βολτα και ετσι τωρα τη περιμενει να ξυπνησει και τα κραταει..
πιο ομως ειναι το σωστο;;:roll::roll:
θα μας τυφλώσεις με αυτό το χρώμα :rolleyes:

προτεινω να ξυπνας και να την βγάζεις βόλτα κατευθείαν-

όσο για την ώρα ,περισσότερο θα το συνδυάσει με το ότι σηκώνεσαι από το κρεβάτι οπότε αυτό σημαίνει βόλτα παρά έαν είναι 8 ή 9 η ώρα

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
προτεινω να ξυπνας και να την βγάζεις βόλτα κατευθείαν-

όσο για την ώρα ,περισσότερο θα το συνδυάσει με το ότι σηκώνεσαι από το κρεβάτι οπότε αυτό σημαίνει βόλτα παρά έαν είναι 8 ή 9 η ώρα
το θεμα ειναι οτι η ζουζου ξυπναει πριν απο μενα γιατι την ξυπναει η μαμα μου και τηβγαζει απο το δωματιο:mad:.
αρα προτινεις να ξυπναω και εγω εκεινη την ωρα αν καταλαβα καλα ε;;
και μετα οταν θα ξυπναω πιο μετα θαχει συνηθησει !αρα αυτο θα κανω ευχαριστωωωωω!!

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Ή δεν θα την ενοχλει το πρωι η μαμα ή αν θελει να τη δει θα τη βγαζει και βολτα ή θα σηκωνεσαι και εσυ εκεινη την ωρα να τη βγαζεις βολτα. Εγω που ειμαι ευαισθητη στο θεμα του υπνου θα προτεινα ενα απο τα πρωτα 2:D

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
Ή δεν θα την ενοχλει το πρωι η μαμα ή αν θελει να τη δει θα τη βγαζει και βολτα ή θα σηκωνεσαι και εσυ εκεινη την ωρα να τη βγαζεις βολτα. Εγω που ειμαι ευαισθητη στο θεμα του υπνου θα προτεινα ενα απο τα πρωτα 2:D
και εσυ υπναρου ε;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχα
δε δεχεται κουβεντα στο αν θα τη δει..βολτα αν της πω να τη πηγαινει ομως αργοτερα θα μαθει να τα κραταει μεχρι να σηκωθω εγω;;
γιατι η μαμα μου σιγουρα δε θα μπορει να το κανει αυτο σε λιγο καιρο θα βαρεθει ειμαι σιγουρη..και παει και δουλεια..:-k
εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ορισμενοι μου λενε να βγαινει βολτα οταν ξυπναει επειδη ειναι μικρη ακομα και οταν μεγαλωσει θα μαθει
αλλα καποιοι μου λενε πως αν το κανω αυτο μετα θα μαθει πως παντα η πρωινη βολτα θαναι οταν ξυπναει και δε θα μαθει να τα κραταει ποτε..
οποτε εχω μπερδευτει εντελως!!!!!!!!:(:(:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul